| Clara_2349 a întrebat:

Oare exista riscul de a fi insarcinata?
Sunt Clara si am 16 ani. Acum 2 zile am facut dragoste cu prietenul meu neprotejat, iar el s. a term in mine. mi-e tare frica sa nu fiu insarcinata. Am mai facut asta si inainte si nu s. a intamplat nimic. Faza urata e ca nu trebuie sa afle ai mei, iar daca sunt insarcinata nu pot merge la ginecolog fara mama mea. straight face Sau pot merge cu orice adult? Dupa cat timp pot face testul de sarcina? multumesc

14 răspunsuri:
| tenshi261 a răspuns:

Cred ca se face dupa o saptamana (0-0)

| Shenn a răspuns:

Citisem acum ceva timp ca de la 16 ani fetele pot face intrerupere de sarcina fara acordul parintilor, asta doar in spitale parca.

| Eღilia62 a răspuns:

De ce nu te-ai gandit la riscul asta inainte de a face asta?!
Va treziti dupa ce va simtiti bine ca ati dat cu bata in balta, nu era mai usor sa te protejezi inainte? Acum iti e frica, inainte nu iti era?
Oricand poti face testul. Sper sa-ti iasa negativ si sa bagi la cap odata pentru totdeauna ca trebuie sa te protejezi...

| alexxa318 a răspuns:

Este posibi sa fi insarcinata poti sa mergi la ginecolog si singura iar testul de sarcina poti sa il faci dupa o saptamana iti recomand sa folosesti prezervativul sau anticonceptionale

| OaKi12 a răspuns:

Dupa 7 zile poti face testul de sarcina. In cazul cu mersul la ginecolog nu stiu. Dar cu testul de sarcina da. Funda te rog happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Testul de sarcina se face dupa 2 saptamani la prima urina a diminetii.
La ginecolog daca esti minora nu poti merge neinsotita decat de catre unul dintre parinti ori tutore desemnat legal ci nu orice adult.
Pe viitor alege un baiat care sa stie macar mai multe despre protejarea impotriva BTS si a unei sarcine decat tine si ai putea invata si tu altfel poti avea mult de suferit iar viata ta poate lua o intorsatura foarte urata, cum ar fi cazul unei superbe tinere care s-a indragostit de un tanar frumos si educat, i-a daruit virginitatea si mai tarziu a aflat ca a fost condamnata cu SIDA prin infestare.
"Faza urata" este ca te-ai apucat de sex fara sa-ti cunosti corpul!

| Amaya a răspuns:

Trebuia sa iei pastila de a doua zi... Acum e cam tarziu. Am impresia ca poti merge singura la ginecolog de la 16 ani. La avort trebuie sa fie nevoie de un adult. Sper sa nu fie cazul tau, desi riscul exista. Succes si sa auzim de bine.

| PetreConstanta a răspuns:

Cam devreme draga

| Unsmilecucireasadeasupra a răspuns:

Salut! Pai un semn de ingrijorare ar fi daca ti-ar intarzia menstruatia, dar daca ti-a venit dupa ce ai facut-o nu e motiv de ingrijoarare. Daca totusi esti foarte ingrijorata te porti duce chiar si acum sa-ti procuri un test de sarcina! Nu este scump!
Bafta si sa speram ca va iesi negativ:d!

| Walkingonadream a răspuns:

Daca ai facut acum doua zile inseamna ca inca poti sa iei o pstila t contraceptie de urgenta.ca spre exepmlu Postinor.si nu ramai insarcinata.grabeste-te la farmacie dar vezi ca e scumpa.cam 60 de lei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tie frica de propriul tau copil? da de ce nu ti-a fost si sa stai la p.a la...ce tie-ala? prieten? cati prieteni ai? de maciucareala zic ca prieteni adevarati nu ai nici unul decat pe mata si pe tatutau care e musai sa creasca odraslele cui? a pretenilor de maciucareala? cu toti faci ...copii? pai nu cred ca te cheama clara.ci altfel.tot cu C.

| GabrielaSandica a răspuns:

Draga mea,

As dori sa te intreb daca tu iei anticonceptionale? Daca nu iei o sa ramai gravida cu siguranta atata timp cat a "terminat" in tine. Daca iei anticonceptionale nu ai nicio grija.

As dori sa te informez ca testul barza se poate face oricand si iti spune clar daca esti insarcinata sau nu.

Răspuns utilizator avertizat
| dyyva a răspuns:

Prima data nu ai ramas insarcinata pentru a probabil nu erai in perioada fertila. in cazul in care esti insarcinata si vrei sa faci un avort trebuie sa mergi cu unul din parinti sau tutore. dupa 10 zile de la contactul sexual poti face testul