Baietii nu sunt seriosi pentru ca sunt baieti, cand vor ajunge barbati vor fi seriosi pana atunci sunt doar baieti in schimb atat fetele cat si femeile sunt neserioase pana isi dau seama ca au imbatranit si nu se mai uita nimeni la ele.
Numai bine!
Depinde ce intelegi prin seriozitate.
Eu sunt extrem de serios ca persoana, insa ca specie nu sunt monogam si nu pot fi angajat intr-o relatie pentru toata viata.
Oamenii sunt hedonisti.
Normal ca exista si baieti seriosi dar trebuie sa stii sa-i cauti si tu sa fi la fel.
"Baieti seriosi" e oximoron Baietii nu sunt seriosi (si aici se includ si barbatii) pentru ca ei sunt facuti sa fie vanatori, nu seriosi. Deci n-avem!
Daca nu cunosti tu baietii seriosi nu inseaman ca nu exista e plina lumea de barbati si femei
Din pacate sunt pe cale de disparitie! dar da, daca ai putin noroc gasesti. eu una ma consider foarte norocoasa am langa mine un baiat din categoria "unul la un milion"
Ete na... si cand va veti intalni cu 1 baiat serios apoi fetele devin neserioase. Multe fete incearca sa faca din acesti baieti( ma refer la cei seriosi, bineinteles) un fel de ''tap ispasitor'' doar pentru distractie si linistirea framantarilor acestora. Dar cu sentimentele celor seriosi cum ramane? V-ati intrebat vreodata de ce numarul acestora scade ingrijorator? V-ati intrebat vreodata mai bine-zis ce inseamna sa fi SERIOS?
Cand vei da peste un baiat serios atunci te vei convinge asa vorbe goale nu vad cu ce tear convinge asta, nici eu nu cred ca existe fete serioase cand o sa gasesc o sa cred si asta, acum nu o sa gasesti niciodata perfectiunea, barbatul genetic trebuie sa aiba mai multe partenere si femeia desigur nu sa stea cu una o viata, si e logic ne iubim iubirea de duce mergem inainte
Foarte rar mai exista astfel de baieti.99% dintre ei sun neseriosi, mincinosi si asa, iar ceilalti 1% sunt seriosi, amabili...