| Lovemeifyoudare44 a întrebat:

Oare mai exista si baieti seriosi? In ziua de azi toti baietii se gandesc numai la se si 0 sentimente, afectiune...ROMANTISM. Oare mai exista vreunm baiat care sa creada in dragostea adevarata?(intrebare adresata in special baietilor)

Răspuns Câştigător
| RobertTmroo a răspuns:

Felicia, sigur ca da, exista baieti seriosi care pot sa iubeasca cu adevarat, sa fie afectuosi, romantici..., dar trebuie sa cauti, sa nu te grabesti si sa te "arunci" in bratele primului venit care zambeste sau poate mai spune si cate o vorba buna, trebuie sa il cunosti mai bine, sa il judeci mai ales dupa fapte si mai putin dupa vorbe, vorbele nu au nici un rost daca faptele nu il sustin, deci alege cu sufletul si cand esti cu cineva care nu e cum vrei tu (nu se comporta cum vrei tu, te minte, face altceva decat spune, nu te respecta), atunci e clar ca nu e persoane potrivita, de la care vrei sa primesti ce a ce astepti, adica iubire, afectiune, romantism, ce a ce scrii tu in intrebarea ta ca ai vrea ca el sa fie...
Pana la urma sunt tot felul de baieti, de fete, conteaza sa alegi cu sufletul ce a ce ti se potriveste cel mai mult, sa fi rabdatoare, inteleapta si sa ai puterea sa spui "NU" cand nu iti convine ceva, si mai ales cand vei intalni aceea persoana sa comunicati tot timpul, sa nu uiti sa ii arati si tu sentimentele tale happy.
Toate cele bune, o sa vina si ziua aceia cand o sa intalnesti un baiat care sa fie exact asa cum iti dorest tu, pana atunci mergi inainte cu zambetul pe buze, fi sigura ca te cunosti pe tine insuti, inainte de ati dori sa cunosti pe altcineva happy!

15 răspunsuri:
| AG a răspuns:

Buna,
Chiar daca sunt fata, vreau sa iti raspund la intrebare.
Da, mai sunt astfel de baieti. Dar sunt aproape pe cale de disparitie. Cel putin asta am observat. Iar cei atenti, cei... diferiti, sunt tratati urat. Nu imi explic de ce. Dar din pacate asta e adevarul.

Apache
| Apache a răspuns:

Da.mai exista!
dar nu stii tu unde sa ii cauti!

| mgtow a răspuns:

Eu sunt unul din ei problema e ca imi pare rau ca nu voi avea parte de cineva care sa ma merite din cauza serviciului pe care il voi avea in tara.

| Cici_3928 a răspuns:

Eu iti zic ca da. Trebuie sa stii unde sa cauti si sa fi atenta.

| LoVeIsLiFe a răspuns:

Buna
iti spun eu sincer: NU!winking
Poate ca mai sunt baieti care la prima impresie sunt ambili si dragastosi cu tine.dar dupa ce cazi in plasa lor te baga in patoh go on

| CM7YRE a răspuns:

Exista.Chiar daca tu crezi sau nu, fara sa ma laud sau late chestii ma aflu printre ei. Unii ca mine asta apreciaza/cauta la o fata...cum ai spus tu, dragostea adevarata.Chestia e,ca,eu stiind asta,ma duc cu gandul la intrebarea opus "oare mai exista vreo fata care sa creada in dragoste adevarata". Sa privim si partea buna/rea a acestei intrebari. O sa primesti si raspunsuri pozitive si negative. Deci, si exista, si nu exista. E un fel de paradox happy

| nom a răspuns:

Eu credeam ca inca mai exista baieti de genu'insa ultima relatie m'a dezamagit complet...s-a purtat perfect pana in momentul in care am cedat si apoi s-a schimbat radical, urmand bineinteles dupa, despartirea... sper sa nu treci prin chestia asta niciodata.mult noroc in love:*

| lindemona a răspuns:

Buna,

Eh, primesti si raspuns din partea fetelor. Eu zic ca da, si nu spun aiurea. Prietenul meu este foarte afectuos, romantic, grujuliu. Asa ca eu mi-am recapatat increderea. Existasi baioeti de acest gen, dar e greu sa-i gasesti.

O saptamana frumoasawinking

| doduioan06 a răspuns:

Mai sint felicia,atunci cind ili vei gasi sa ai grija de el, am doua experiente triste una dupa alta intrebare e valabila si invers, dar o pun eu in alt fel de ce sa mai pierzi timpul cautind vezi de drum vei fi gasita cind va veni momentul

| LNK a răspuns:

Chiar daca sunt fata, vreau sa raspund la intrebare.
Da, mai exista. Ce-i drept, sunt pe calea de disparitie dar inca mai exista. Si ma bucur ca "am prins" asa un exemplar.
Trebuie sa il cauti foarte atenta, si in mod cert nu prin baruri sau prin cluburi.

Răspuns utilizator avertizat
| DanielJackson a răspuns:

Exista. Dar nu-l vei gasi,imi pare rau sa-ti spun asta,daca esti o fata cum rar gasesti...te va gasi el pe tine,tu pe el in nici un caz. Astia sant extrem de valorosi dar nu se lauda,nu-i observi efectiv, singura sansa e daca te gaseste el pe tine. dar da, exista...foarte putini

| Madu_9838 a răspuns:

Da mai exista raised eyebrows. Nu stii tu sa cauti, dar acei baieti sigur nu se gasesc in cluburi sau bordele. Eu cunosc baieti virgini romantici, care respecta si au grija de persoana cu care sunt. laughing

| ZambeskDinNouAcum a răspuns:

Buna eu cunosc un baiat care e foarte romantic.Nu e ca ceilalti baieti afemeiati, dar nici papa lapte nu ebig grin.E prietenul meu cel mai bun si iti spun ca stiu cat a suferit dupa o despartirecrying.El vrea o relatie care sa dureze toata viata nu sa fie una de o luna sau una bazata numai pe sex cum vor toti baietisadlove struck

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Există însă aceia nu au maşină "tunată", nu fac "clubbing", nu se laudă peste tot cât sunt ei "dă şmekeri" şi, indiferent dacă au o condiţie financiară bună sau nu, nu şi-o afişează absolut niciodată.