Traiesti pentru ca totul este trecator, chiar si viata.Sunt persoane care sufera de boli incurabile dar lupta sa traiasca.Niciodata nu trebuie sa iti para rau pentru
ce ai pierdut ci pentru ce nu poti sa faci. Dupa fiecare lovitura primita omul devine mai puternic.Si exemplele pot continua.
G.J.G.Marquez spunea "nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste ca s-a petrecut ".
Stiu ca nu e usor dar trebuie sa te ridici sa mergi mai departe, nu trebuie sa iti plangi de mila ca nu rezolvi nimic, vei intalni din nou iubirea atunci cand te astepti mai putin. Iubirea e singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze.Am 57 de ani, consider ca am o oarecare experienta de viata, te invat ca pe copiii mei (am 5 copii, 2 fete si 3 baieti cu varste intre 20 si 34 de ani). Incearca in limita posibilitatilor sa tratezi totul cu indiferenta, cauta prieteni noi, dar sa stii ca in asemenea momente cel mai bun prieten este mama ta, la mine a functionat, mama mea a fost cea mai buna prietena si la randul meu copiii au fost si sunt prietenii mei.
Eu sunt egoista.Eu traiesc pentru mineSi asa ar trebui sa faci si tu
Oamenii te vor dezamagi mereu de-a lungul vietii tocmai de asta e bine sa ai un prieten in propria persoana, sa stii sa mergi mai departe chiar si atunci cand nu mai e nimeni langa tine.Sa stii ca si familia poate fi un sprijin important in aceste momente dar singura care poate lua decizia de a merge mai departe, de a te resemna cu trecutul esti tu si numai tu
Prietenii vin si pleaca. Din diferite motive pleaca.Si e de datoria ta sa ii ierti
Totul este extrem de greu, nu mai ai nici o putere si nici vointa, dar toate trec si viata isi urmeaza cursul.Trece si durerea si regretele si vei vedea ca incet iti vei reveni si vei lasa in urma aceste probleme. "Speranta moare ultima"!
O sa incep cu doua citate, care, sper sa te sugestioneze pozitiv:
"Nu uita, viata este o lupta continua, nu are importanta de cate ori cazi, important e sa te ridici de fiecare data si sa mergi mai departe!"
"Nu te astepta ca viata sa fie dreapta!"
Crezi ca la o varsta asa frageda ai pierdut tot? Nimic mai infantil, aceasta idee se afla doar in subconstientul tau! Cum poti sa-ti influentezi subconstientul negativ, poti sa-l influentezi si pozitiv: "nu am pierdut nimic, sunt tanara, viata merge inainte, trebuie sa-mi ating idealurile, nu trebuie sa clachez, la urma trebuie sa ma simt implinita si nu "ofilita". Pentru noi, tinerii, de abia acum incepe lupta cu viata, fruntea sus, tot ce-i posibil e realizabil, asta daca exista ambitie! Numai bine, fruntea sus!
Nu poti sa consideri ca ai pierdut 'aproape tot' cu un iubit plecat. Sa inteleg ca e primul? Si inca cati or sa mai fie... Stiu ca e greu, dar viata nu se termina aici. Ai sa vezi ca peste cativa ani, cativa iubiti pierduti si dupa ce viata te va lovi si mai tare, o sa privesti in urma si o sa te gandesti 'Ia uite pentru ce plangeam atunci. Cat as vrea sa fie din nou asa usor.'
Ai avut si zile mai bune, dar vei avea cu siguranta si mai proaste. Cand iti va fi cel mai greu sa-ti fie asa cum iti este acum.
Draga Cata, nu poti spune ca ai pierdut "aproape tot". Stiu este greu sa iti revii dupa o relatie, acum cred ca ar trebui sa iti focalizezi atentia asupra altor lucruri care inainte ti se pareau fara importanta.
Tu esti inca tanara poti avea parte de o alta poveste de dragoste tocmai atunci cand nu te astepti. Nu inceta sa visezi pentru ca acest lucru iti da putere sa treci peste toate obstacolele care se ivesc in cale.
Uite Cata, la 17 ani am vrut sa ma omor, nu am reusit ca n-aveam curaj oricum, dar dupa o relativa tentativa mi-am zis ca nu vreau sa fiu o lasa si ca daca tot mi s-a dat viata asta macar sa vad naiba ce-mi rezerva. Am suferit si eu ca tine, si nu o data, inima mea era numai o rana pana acum un an. Ce m-a facut sa merg inainte? Nu stiu, dar sincer, nu-mi pare rau, acum am pe cineva langa mine care ma iubeste si desi chiar si asa cateodata mi se pare viata urata, imi dau seama ca viata e o lupta continua din care iesi fericita numai daca ai vointa sa o traiesti. Vointa te face sa mergi inainte. Crezi ca altii nu au suferit ca tine? Dar dupa cum vezi nimeni n-a murit si toata lumea a mers inainte. Poate ca intr-adevar acum suferi si iti e greu, dar va trece, e recent, o luna nu e mult, e normal sa simti asa, dar va trece. Ai vazut tu, pana si in natura dupa ploaie vine soare, asa si la tine. Altii nu cunosc dragostea niciodata si tot merg inainte. In viata iti poti gasi mereu lucruri pentru care sa traiesti.Mergi la munte, la mare, iesi cu prietenii la un suc, la o barfa in fata blocului, nu conteaza, traiesteti viata si intr-o zi te vei trezi si-ti vei da seama ca ai suferit pentru cine nu trebuie si ca viata e frumoasa si cu bune si cu rele. Hai, fruntea sus, zambeste din nou, nu e un capat de tara, chiar daca acum asa pare. Succes
Atat timp cand inca traiesti nu ai pierdut nimic, si eu am crezut candva ca viata mea s-a terminat pentru ca pierdusem tot ce credeam eu ca-mi face bine dar abia cand am simtit cum viata mi se scurge printre degete mi-am dat seama ca trebuie sa lupt ca sa traiesc, nu pentru prieteni, iubit sau cunoscuti ci pentru mine, am simtit cum mor si asta m-a trezit, m-a facut sa vad lucrurile ale mici care te fac fericit, rasaritul soarelui, mirosul florilor si multe altele. viata ta a trecut intr-un alt capitol poate mai bun, lupta dar lupta pentru tine, umpleti sufletul cu lucruri care conteaza cu adevarat.
Viata este o continua incercare, tot ce ni se pare rau la inceput cu timpul vom realiza ca de fapt a fost ceva foarte bun pentru noi. Daca te iubeau fi convinsa ca nu te paraseau! Succes in Viata!
In sufletul nostru trebuie sa fie multa iubire fata de aproapele nostru.
"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurl Sau Fiu, pentru ca oricine crede in el, sa nu piara, ci sa aiba viata eterna" Iaon 3:16
Te-am adaugat la prieteni, ma poti considera unul dintre ei. daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ma contactezi.
Cand pierzi tot iti construiesti altu nou; cand cazi te ridici; cand gresesti inveti; etc. draga mea cu totii trecem prin momente grele, dar nu uita ca ce nu te doboara te intareste, iar dupa ploaie vine si timp frumos;
Asta e viata! stiu. nimic nu este corect in lumea asta dar n-ai ce-i face.viata merge mai departe si ai sa vezi ca o sa le rezolve pe toate! nu mai fii trista. te pooop pa
Te inteleg foarte bine si eu am trecut prin asta am avut prieten 3 ani si au trecut 2 ani aproape de cand ne-am desp eu inca simt ca nu l-am uitat si daca las vedea cu actuala lui prietena carei de un an mar durea foarte tare de asta evit sa-l vad si crede-ma cu timpu se vor vindeca ranile si roata se va intoarce si cand va realiza va sti ce a pierdut si va suferi si tu vei fi fericita.niciodata nu pierzi tot doar gandesti asta pentru ca esti suparat prieteni sunt peste tot sau daca nu iti poti face alti noi mai buni ca cei anteriori. o palma o primesti pe obrazul stang iar pe dreptul o mangaiere mereu e asa...eu acum am realizat ca in viata sunt etape ce trebuie sa le depasesti chiar daca acestea sunt foarte grele...
Daca ai pierdut ceva, stai linistita, nu ai pierdut mult.
Daca ai pierdut mult, stai relaxata, nu ai pierdut totul.
Daca ai pierdut totul, traieste'ti viata, oricum nu mai ai ce pierde!
Nu iti pierde speranta, fa-ti noi amici iesi cu alta lume, distreazate cat poti, si ai sa vezi ca ai sa'l uiti, nu o sa mai simti nimic cand il vezi
Traiesti mai departe doar pentru tine, doar pentru fericirea ta. E fericit? Bravo lui, nu invidia, ci poate chiar daca nu merita, bukura'te pentru el.Traieste in asteptarea fericirii tale, savureaza viata fara el, viata chiar eu kestie foarte misto! Fi fricita! te asteapta ceva mult mai frumos in viitor, dupa merit!
Cunosc foarte bine senzatia...Asa ma simteam si eu cand m-am despartit de fostul meu prieten, insa eram fericita ca am prietenii buni si nu stiu ce. iar apoi m-am certat cu majoritatea prietenilor si mi-am dat seama ca nu toti erau la fel de adevarati pe cat credeam. Viata are suisuri si coborasuri.nu e totul roz.Incearca sa fii optimista si sa-ti gasesti pe altcineva care sa te faca sa uiti de fostul prieten. (e plina lumea de baieti :d)
Crezi ca daca ai pierdut un iubit ai pierdut totul? Gindeste-te ca cei din Haiti au pierdut in urma cutremurului agoniseala de o viata. Nu mai au unde locui, nu mai au ce imbraca, nu mai au ce minca. Nici macar apa n-au de unde bea. Si asta nu-i totul. Dupa ce ca ratacesc dezbracati si infometati fara orizont si ca nu stiu de unde sa inceapa sa-si refaca viata, au mai pierdut si familiile. Iar pe cei dragi nu-i mai pot readuce la viata. Daca tu ai pierdut un iubit care acum e fericit cu alta, inseamna ca n-ai pierdut nimic. Lui nici macar nu-i pasa de tine. Dovada ca acum are alta iubita. Deci n-are sens sa te consumi pentru cineva care nu te merita. O sa gasesti mai tirziu pe cineva care sa-ti impartaseasca sentimentele. Dar cel dupa care suferi acum, nu merita nici sa te mai gindesti la el.
Undeva, departe sau aproape exista cineva care vrea si el sa aiba parte de iubire, de tandrete, de clipe fericite in intimitate, il vei gasi si inima ta va striga:uite pentru ce avea rost sa mai traiesc, sa mai soer, sa ma ridic de jos cand, in disperarea mea nu mai aveam nici o putere!
Viata merita traita, chiar daca uneori ni se pare ca nu mai are nici un rost, va rasari soarele si in viata ta mai devreme sau mai tarziu, important este sa fii pe faza si sa prinzi rasaritul!
O relatie pierduta inseamna si un nou inceput, nu trebuie sa fortezi, sa te zbuciumi, ci sa traiesti viata linistit, timpul le aseaza pe toate, chiar daca mai tarziu, dar tot iti vei gasi si tu,, jumatatea" care te va face fericita, care iti va darui liniste si siguranta, Succes!
Cata, nu e vorba ca revolta pe cineva, ti-ai spus oful, nu are de ce sa se supere nimeni. Si nu esti egoista, nu in situatia de fata. Eu cel putin iti spuneam ca se poate si mai rau, de asta nu trebuie sa disperi. Cu atit mai mult cu cit nu suferi pentru cine trebuie, din moment ce baiatul ala nu sufera pentru tine si deja are alta prietena. Cel mai bine este sa-l uiti si sa mergi mai departe. Mai sint si alti baieti pe lumea asta si cu siguranta o sa intilnesti la momentul potrivit pe cineva care sa te merite.
Cand omul ajunge sa treaca in viata prin mai multe cumpene din care pe moment(din cauza starii sufletesti de-a dreptul nimicitoare)nu vede nici o iesire, singurul lucru care ia mai ramas e credinta lui in Dumnezeu. Daca stau bine si ma gandesc in viata se intampla de foarte multe ori sa-ti fie pusa credinta la incercare.Cu cat suferi mai mult cu atat trebuie sa dovedesti ca ai credinta ca le poti trece pe toate cate iti sunt date sa treci.Iti spun asta din proprie experienta, fiindca si eu am trecut pana la varsta mea(25 de ani)prin multe si totusi asa cum spun altii, sunt la inceput de drum inca, chiar daca uneori simt ca am ajuns la capatul rabdarii.Depinde mult de noi, de rabdarea si puterea noastra de a accepta anumite lucruri ce ne-au fost destinate.Si nu uita inca ceva.Cu cat vei avea puterea de a rabda aceste situatii, cu atat intr-o buna zi va veni si timpul cand Dumnezeu iti va rasplati aceste"chinuri"sufletesti.Si nu trebuie sa-i invidiezi pe cei care au o viata mai usoara, la urma urmei, fiecare are destinul lui, viata lui presarata cu bune sau rele, noi trebuie sa fim mereu constienti si gata sa luptam cu absolut orice"piedica"a vietii dupa puterea noastra.Nu uita ca Cineva acolo Sus, ne iubeste, dar ne si cearta, ne"doboara"dar ne si inalta, depinde cum vedem noi lucrurile!
Ca te prabusesti e problema ta. tu crezi ca in viata reala un curvar plange dupa dupa toate care se spanzura pentru el? il doare in fund sau nici acolo. dar tu care esti fata cuminte si inselata in asteptari, cautati fericirea ta, nu-l invidia pe el pentru a lui.arata-i ce a pierdut.imbracate frumos, elegant, poartate distins, si te va remarca cineva.nu mai arde pe interior aiurea. e lumea plina de baieti.peste ceva timp o sa zici; ce naiba oi fi vazut la prostul asta? succes.
Trebuie sa traiesti pentru tine insati, tu esti cel mai important motiv de viata...trebuie sa incerci din greu sa treci peste asta pentru tine...lumea nu incepe si nici nu se trermina la un baiat, trebuie sa-ti continu-i viata pentru tine, si vei vedea ca vei reusi