| anonim_9419 a întrebat:

Oare voi ramine toata viata singur? am 18 ani, cu fetele sunt timid dar cu baietii si persoanele mai invirtsa totul e ok, n-am avut nicio prietena, care imi placeau ma raspingeau... sad

8 răspunsuri:
| Simona a răspuns:

Nu este bine sa te inchizi in tine!

Discuta cu prietenii tai despre acest lucru, cu siguranta ei te vor ajuta sa depasesti aceste momente!

Si in nici un caz nu vei ramane singur!

Fiecare are sufletul lui pereche!

Fii putin mai indraznet si lasa timiditatea dom'le...esti baiat mare!

:*:*:*

Iti doresc numai bine!

| Bya132 a răspuns:

Bună!
Slabe şanse, ştii va apărea o fată care te va aprecia pentru ceea ce eşti.
Ai doar 18 ani, ai tot viitorul înainte să descoperi o fată potrivită pentru tine, nu uita! Nu te grăbi, e posibil să regreţi mai târziu.
Dacă te căsătoreşti, nu înseamnă că va sta toată viaţa alături de tine, ştii foarte bine asta(cred).
Ar fi bine să petreci mult timp cu persoana care doreşti să îţi fie alături toată viaţa. Să vezi toate defectele şi toate calităţile ei.
Nu trebuie să fie fotomodel pentru a te iubi, de obicei, fetele frumoase cer şi foarte mult, încercă să găseşti pe cineva care să te aprecieze pentru ceea ce eşti. Să nu stea doar la bâză cu tine.

Mult, mult succes!

| Sheridanx a răspuns:

Cu siguranta nu vei ramane singur. In primul rand trebuie sa incerci sa nu mai fi atat de timid, sa ai ceva mai multa incredere in tine. Doar inceputul e mai greu. Si inca ceva. evita fetele care sunt prea indraznete, cu figuri etc. Orienteaza-te spre fete despre care iti poti sa seama de la bun inceput ca sunt mai...cum sa spun... mai dragute ( la caracter). Si nu renunta, orice baiat este respins de n ori. Si cand abordezi fetele, nu le sufoca de la bun inceput. Nu vorbi numai tu, dar nu o lasa doar pe ea sa vorbeasca. Gaseste in totul un echilibru. Zambeste-i. daca iti zambeste inapoi, cu siguranta te place si nu te va respinge. Sper ca te-am ajutat >big grin

| Cineva91 a răspuns:

Eii...nu cred ca te-ai facut inteles, si poate nu ai aplicat cele mai bune metode in priviinta fetelor.Fii mai glumet si mai deschis si comunica u cu o fata nu astepta sa vina ea la tine ca lucru asta nu cred ca se va intampla. Fetele asteapta de la baieti sa faca primul pas...Hai ca o sa fie bine vei vedea tu pe viitor.Succes!

| miolina a răspuns:

Domnisorule, de ce te uiti la fete atragatoare care te resping? Poate nu te potrivesti cu niciuna.Sint destule fete mai putin atragatoare care te-ar accepta. Apropo, lucrezi in campul muncii sau esti elev sau student? Cauta-ti actiune si o prietena pe masura ta.

| ɹαℓυ a răspuns:

Nu este sfarsitul lumii.Mai ai timp sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga, iubeasca. Gaseste pe cineva(poate un prieten) cu care sa vorbesti pentru.ca nu trebuie sa te inchizi in tine si poate mai uiti si tu de suparare.Dar te asigur ca nu vrei ramane toata viata singur! love struck

| GeorgiV a răspuns:

Salut! Crede-mă, nu vei rămâne toată viața singur! Și știi de ce? Pentru că mereu apare o persoană, la momentul potrivit, cel mai probabil atunci când te aștepți mai puțin!
Încă ceva- motivul pentru care nu ai fost cu tipele pe care le plăceai, este foarte posibil să fie reprezentat de faptul că tu nu ai reușit să fi tu însuți cu nici una, și că, de fapt, îți era greu să legi mai mult de 2 fraze!
Pentru a putea să ai o relație, este foarte important ca să fi tu însuți, să comunici, să te poți aprecia, respecta și iubi, mai întâi pe tine, pentru a putea iubi pe celălalt.
Și mai ales, să nu-ți fie frică să te exprimi, să te poți experimenta, să te descoperi, și să fi bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Să știi că și eu am avut amici timizi, și știu cât de greu vă poate fi câteodată să vă exprimați. Dar am cunoscut și omul care acu 3 ani era timid de numai și acum știe ce vrea. Și asta, zic eu, este un lucru mare. Ai grijă, totuși, să nu dai în extrema cealaltă. A știi ce vrei, nu înseamnă să dai în nesimțire, iar a fi bărbat, nu echivalează cu a-ți bate joc de femei.
Succes în viață și în relațiile amoroase. Știu că te vei descurca, și mai ține minte ceva: mereu atragem ceea ce avem nevoie în momentul respectiv ca experiență, inclusiv în viața amoroasă! Dacă nu ai atras nimic, înseamnă ceva: nu ai fost tu, nu ai avut cu cine, nu a meritat. Concentrează-te pe ce ai, și cine știe, poate că cineva acolo chiar te iubește, și tu nu vezi asta!
Numai bine!

| annna a răspuns:

Incearca sa petreci mai mult timp alaturi de prieteni.
iesi mai des afara si asa nu vei mai fi timidwinking