| Petra7512 a întrebat:

Ofer funda! Bună TPU,prietenul meu s-a despărțit de mine acum doua zile, sufăr foarte tare. Spune ca nu mai e ca la început și ca relația s-a răcit și ca l-am îndepărtat de mine. Dar ca vrea sa fim prieteni si ca ma iubește și ca vrea sa mai vorbim. ne vedeam doar în weekend când venea acasă. insista sa ne vedem ca sa îmi de-a un lucru ce l-am lăsat la el... Și se pare ca de revelion vom fi împreună la masa. Ce ar trebui sa fac? Sincer nu îmi doream sa ne despărțim oricât de greu era.

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Daca e cum zice, ca tu l-ai indepartat, atunci trebuie sa vezi unde ai gresit si sa indrepti acele lucruri. Nici nu stii ce mult poate sa insemne un "Iarta-ma!" spus din toata inima. Insa nu va fi destul. Discuta cu el sa vezi ce l-a afectat cel mai mult la personalitatea ta, cu ce i-ai gresit, si schimba acel lucru, nu va fi usor, dar, daca vei reusi sa schimbi acel lucru, iti vei cistiga prietenul.
Ma tem insa sa nu fie alta situatie. Daca nu ti-a zis concret de ce l-ai indepartat de tine, daca nu ti-a spus unde ai gresit, eu cred ca e doar un moft al lui. Pur si simplu s-a saturat sa fie cu tine asa cum te saturi daca maninci mereu aceeasi prajitura. Insa in acest caz nu a fost vorba de dragoste din partea lui. Si atunci poate ca e mai bine ca v-ati despartit.

8 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Ceva nu pușcă. Spune că relația s-a răcit și apoi că vrea să fiți prieteni și că te iubește. Păi, ori una ori alta?

| Petra7512 explică (pentru sabin89):

Exact,asta nu înțeleg nici eu. Se desparte de mine a doua zi ma cauta sa ma întrebe cum ma simt. Nu mai înțeleg nimic. Chiar încerc sa îl evit chiar dacă îmi e greu. Și ma gândesc ca trebuie sa ne mai vedem...

| sabin89 a răspuns (pentru Petra7512):

Nici în răspunsul ăsta al tău ceva nu pușcă. Spui că încerci să-l eviți, iar apou spui că "mă gândesc că trebuie să ne mai vedem". Ce vrei de fapt? Să-l eviți sau să-l mai vezi?

| Petra7512 explică (pentru sabin89):

Ai înțeles greșit, trebuie sa ne mai vedem ca sa îmi de-a înapoi niște lucruri. Revelionul e plătit și parca nu as arunca pe geam 250 de lei ca sa nu il mai vad.

| sabin89 a răspuns (pentru Petra7512):

Ok., it makes sens.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Asa e la 13 ani dar trece.

| Petra7512 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Ar fi frumos sa am 13, dar am 20.

| Ecaterina2016 a răspuns:

Ești masochista sa te duci la revelion sa ii vezi fata alauia pentru 250 lei? El nu te mai vrea ca s-a plictisit...te mai caută când mai are chef...really putin respect de sine nu ai? Change him, nu merita efortulwinking