Cum sa-i zici mai ca l-ai inselat cu fratitu ?
Eu, in locul tau ii dadeam papucii in clipa in care zicea ca l-am inselat (eu stiind ca nu-i asa)
Tipul asta al tau are o problema destul de grava-una de natura psihica.Incearca sa-i explici ca, ideile sale sunt absolut ridicole, iar daca vezi ca nu ai cu cine fugi ca e pericol.
Pai, trebuie sa-i spui mai intai lui iubitul tau ca nu l-ai inselat cu fratele tau, tu ai zis asta sa te aperi, deoarece credeai ca te va omori si tu de fapt nu l-ai inselat cu nimeni. Dupa sa-i explici tatalui tau ce s-a intamplat, dara fara faza prin care spunea iubitul tau ce te omoara, nu cred ca va fi prea fericit[ asta daca crezi ca inca il ibesti]. Daca ar trbeui sa faci ccea ce e mai bine, eu as zice asa: sa mai stai cu el si daca mai face ceva ii dai papucii. . Asta e parerea mea, apoi nu stiu tu trebuie sa decizi e viata ta. Sper ca te-am ajutat .
La caracterul pe care il are, ar fi trebuit sa incetezi la relatia voastra de a doua zi de atunci (stiu ca este foarte greu la o asa relatie de lunga durata) la cum spui ca te-a amenintat.Acum depinde de ce mai simti tu pentru el. Sa stii ca amenintarile astea de multe ori sunt pentru intimidare e foarte greu sa puna in practica asa ceva decat daca are grave probleme la cap si ar trebui sa stii asta dupa 5 ani de zile... Sfatul meu, care ar trebui sa fie al multora sa te gandesti tu la tot si sa iei o decizie, nu e nimeni in masura sa-ti spuna sa renunti sau nu la el, doar tu stii ce mai simti pentru el si daca merita sa mai stai cu el. Mult noroc!