| Gospodina a întrebat:

Off... pur si simplu ma enerveaza mama! Am 16 ani si mama nu ma lasa sa am FACEBOOK, sau sa merg singura sau cu prietenii in parc! Toti copii din clasa mea au facebook,ies prin parc si numai eu sunt singura izolata! crying(
La scoala ma intreaba toti copii : Imi dai si mie facebookul tau?
Eu la care adaug : Nu ma lasa mama sa am.
Ei: rad de se sparg... sad. Prietenele mele vor sa iasa cu mine in parc, si mama: Plecati ma de la usa meaa!
Apoi intr-o zi mi-au spus copii: Uite COPILA! Acum porecla mea e Copilikaa! Ce sa faaac? Sa o comving pe mama cu toate astea!? fundI!

Răspuns Câştigător
| drogh a răspuns:

Într-un fel este destul de amuzantă problema ta şi în acelaşi timp destul de tragică. Trebuie să o convingi pe mama ta că nu mai eşti un copil. Chestia cu facebook nu este aşa de importantă. Nici eu n-am şi nu mă plâng.Nu am nevoie de aşa ceva. Mă mulţumesc doar cu yahoo messenger. Cât despre ieşirile cu prietenii sau singură este chiar de nedescris. Probabil încă te consideră o fată mică, care are nevoie de apărare şi de un îndrumător. Spune-i că nu mai este aşa! Ai crescut, te-ai maturizat, trebuie să-ţi dea drumul în lume să te dezvolţi în continuare. Nu poţi să stai în casă şi să umbli doar cu ea de mână. Vremurile sunt altele...Aşa este. Ai nevoie şi de apărare. Dar poţi să ţi-o oferi singură! Ai arme multe cu tine şi nu obiecte, ci vorbe şi trupul tău în sine. Deci soluţia este: COMUNICAREA.

36 răspunsuri:
| ZeHelp a răspuns:

Iti vrea binele, dar problema este ca intr-un fel exagereaza. Crede ca toata lumea iti vrea raul. Convinge-o sa realizeze faptul ca ai nevoie de intimitatea ta, pentru ca pana la urma si ea a fost un copil!

| Pool77 a răspuns (pentru Gospodina):

Dintr-un miliard de utilizatori FIX PE TINE TE ALEG? rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| Pool77 a răspuns (pentru Alexaaxc):

Si iata ca iar ne intalnim rolling on the floor Sa stii ca ai dreptate la asta magandeam si eu si si alt mari staruri eropene de footbal laughing

| Alexaaxc a răspuns (pentru Pool77):

Aoleu, si aici m-ai gasit?laughing Ma bucur ca imi impartasesti parerea, se stie cat de apreciata sunt eu pe plan european.smug

| Pool77 a răspuns (pentru Alexaaxc):

Haiai vezi vezi po-ti fi mandra de tine unul ca mine sa-ti aprecieze parerea hmm... trebuie sa fii o legenda! laughing