Într-un fel este destul de amuzantă problema ta şi în acelaşi timp destul de tragică. Trebuie să o convingi pe mama ta că nu mai eşti un copil. Chestia cu facebook nu este aşa de importantă. Nici eu n-am şi nu mă plâng.Nu am nevoie de aşa ceva. Mă mulţumesc doar cu yahoo messenger. Cât despre ieşirile cu prietenii sau singură este chiar de nedescris. Probabil încă te consideră o fată mică, care are nevoie de apărare şi de un îndrumător. Spune-i că nu mai este aşa! Ai crescut, te-ai maturizat, trebuie să-ţi dea drumul în lume să te dezvolţi în continuare. Nu poţi să stai în casă şi să umbli doar cu ea de mână. Vremurile sunt altele...Aşa este. Ai nevoie şi de apărare. Dar poţi să ţi-o oferi singură! Ai arme multe cu tine şi nu obiecte, ci vorbe şi trupul tău în sine. Deci soluţia este: COMUNICAREA.
Iti vrea binele, dar problema este ca intr-un fel exagereaza. Crede ca toata lumea iti vrea raul. Convinge-o sa realizeze faptul ca ai nevoie de intimitatea ta, pentru ca pana la urma si ea a fost un copil!
anonim_4396 întreabă: