Să te gândești la final. De ce te îndrăgostești de ea? De ce o vrei a ta? Ca să stea lângă tine. Ca să ce? Ca să faci sex. De ce? Ca să faci copii. De ce? Ca viața să meargă înainte. Dacă te concentrezi pe asta, vei reuși. De ce iei foc la înșelat? Ea nu e propietatea ta, ca un frigider sau un TV.
Nu are ce sa gandeasca, ca el deja gandeste, dar nu poate face altfel, ori asta e caracteru si asa ramane, ori in copilarie ceva s-a intamplat in relatia parintilor lui sau relatia parintilor cu el, si are o problema psihologica care se va rezolva sigur la psiholog.
Ar fi bine dacă asta s-ar întâmpla. Dar și un psi, știe ce a învățat la curs, și ce apățit cu clienții în clinică sau în cabinet. Dar uneori mintea clientului și viața lui este așa de încurcată ( teatru în teatru, vis în interiorul visului, iar când te trezești, nu știi dacă e vis sau realitate, ceea ce îl face pe psiholog să fie neputincios. Atunci, ce face omul. Se înregistrează ca user pe TPU, și tot întreabă și întreabă sperând să îi pice fisa.
Pai nu, ca el nu s-a dus sa incerce la psiholog, unele cazuri se rezolva acolo, merita incercat, ca altfel e jale, va suferi f tare in viata.
Trebe sa faca cevam, sau macar sa incerce, asta e clar problema psihologica cumva.
O fi o teama de abandon inoculata in copilarie, si de fapt el se roaga de femei sa nu-l abandoneze de fapt, nu stiu.
Sunt, pot fi multe. Mama îți dă lapte, prima ta mâncare. Apoi te înțarcă. Dar asta trebuie să se întâmple și psihologic. Dacă nu face asta cum trebuie, tu vezi în fiecare femeie pe mama ta, care după tine ar trebui să îți statisfacă toate nevoile. Dacă nu o face, nu e bună, îi cauți nod în papură. ceartă, conflict pe teme minore. nelegate de adevărata ta problemă psihologică și gata, despărțirea.
Hai la psiholog. No, cum să te rezolve psihologul. În vestul sălbatic, USA, sunt terapeuți ai relației de cuplu, căci fiecare cuplu are problemele lui legate de relația care poate deveni astfel toxică.
Nu poti sa iti schimbi stilul, asta esti si asa vei ramane mereu, vei fi presul femeilor din pacate dar nu din vina ta, asa e psihicul tau facut, trebuie sa traiesti cu asta.
Sau apeleaza la un psiholog, ca poate cine stie, problema asta vine dintr-o problema de familie in copilarie, si atunci se rezolva.
Nu poate sa renunte, nu poate controla ce simte, trebuie sa se adreseze unui psiholog neaparat, speram sa se rezolve, sa fie din cauza unor traume psihologice in copilarie, sa nu fie trasatura de caracter, ca daca e asa, i-am zis si lui ca nu se rezolva.
Iti spun ce am invatat de la alții. Un bărbat adevărat cucerește femeia. După ce o cu cucerește cu adevărat ea nu se mai poate gândi la altul nici după ce vă căsătoriți.
Din ce îmi spui tu nu ai întâlnit încă iubirea adevărată, nici măcar acum. Dacă fata asta a ajuns să îți spună că ești un zero, înseamnă că e o problema la tine. Nu ai ales încă fata pe care ai iubio cu adevărat, până acum ai avut relații de modă, artificiale. În plus nu ști să fi bărbat într-o relație. CE ai face dacă ai fi fost casatorit cu ea? Pentru fiecare greseală ea să-ți deie cu tigaia in cap?! Tu ar trebui să fi stăpânul și femeia e făcută să fie ajutorul tău sufletesc și material, dar nu idolul tău. Fi bărbat și alege o femeie, nu o mândră bărbătească ci o femeie!
Tu ar trebui să fi stăpânul.
Hoopa, uite cum iese la iveală cultura patriarhală a antichității, unde femeiele să tacă în biserică, ca oameni de speța a doua, un pic mai sus ca sclavii, dar în nici un caz egale cu bărbatul, care are dreptul să le omoare cu pietre pentru adulter. Legea sharia, Allahu akbar, regim taliban la domiciliu. Halal aferim, efendi Eliora!
De la un simplu zis să fie superior soției nu ea superioară lui să ajuns să înțelegi că ar trebui să fie sclava, greșit! De oarece soțul trebuie să fie capabil să-și deie viața pentru ea nu să se folosească de munca ei.
Aferim efendi Eliora. Reciproca.
CE este efendi?
O adresare politicoasă de tipul - domnule.
Aa, ce interesant! Multumesc pentru răspuns!
Trebuie sa identifici de ce esti dependent de ea. Emotional? AI nevoie de sprijin? Fizic? Ai nevoie de sexul ei?
Si mai cred ca atunci cand iubita iti zice ''te parasesc'' tu trebuie sa i zici doar ''pleaca'' si atat. Daca se razgandeste, bine, daca nu, asta e. Altfel face ce vrea din tine, cred eu n am idee
Ce este atât de greu sa înțelegi ca este un motiv Petru ia dacă ia din atât a renunțat la tine este clar ca erai doar o singura opțiune pe lângă alți zece care erau revinoti la realiate
Prima parte, aia cu,, nu renunț la relație din cauza unor mici certuri,, este destul de normal și rațional. Adică, ce relație e aia fără certuri și aia in care dacă te cerți, gata, pa și pussy. Nu! E ok aici.
Aaa, deci ai limita de 15. Dar mamaie cu tataie în 40 de ani, câte certuri crezi ca au avut? Și au rezistat.
Te înțeleg ce simți. Aici, tu ai călcat strâmb, ce relație e aia dacă tu întrebi pe altul de ea? Pai însoară-te, mă, cu lumea, nu cu ea! 'Ai pe bune acum! Și eu m-as supăra, ce naiba!
În legătură cu schimbatul, nu știu ce sa zic.
Greu, greu te poți dezatașa de acest stil de viata care spui ca îl ai de atâta timp și mai ai și atâția ani...
Sfatul meu e sa citești cărți de dezvoltare personala, cărți de relație, cum sa manifești o relație. Cauta pe net, sunt o grămadă.
Buna!
Nu trebuie sa fi asa de nepasator.
Eu zic ca nu ai intalnit persoana potrivita, continua sa mai cunosti persaoane noi si sa mai iesi din casa doar asa vei gasi un om care va fi alaturi de tine la bine si la greu.
Incearca sa fi mai indiferent o perioada vezi daca si ea te cauta daca nu va functiona mergi mai departe.
Intrebarea este ce vrei? Vrei sa asculti de sfaturile de mai jos sau vrei sa pui oamenii sa ii scrie si tu faci tot cum te duce capul. La ce punctaj impresonant ai nu cred ca nu stii ce sa faci. Eu cred ca te complaci in situatia aia. Eu am fost la fel si am invatat sa fiu altfel. Cu greu, ascultand de altii si invatand lectiile care vin spre mine. Prin realitate, prin spiritualitate am invata ca viata e in prezent si nu in impacari. Daca o fata spune nu, inseamna ca este NU. Poti schimba viata ta doar acceptand cum esti tu cu tine insati.
Parerea mea e ca pui problema gresit. Nu trebuie sa te doara in fund de ele, ci sa respecti faptul ca o anumita persoana nu vrea sa fie cu tine. Nu poti iubi pe cineva fara sa respecti persoana. Poate ei asa ii este mai bine. E treaba ei sa-si asume propriile alegeri.