| Marius22222222222 a întrebat:

Ok. Am ajuns in punctul in care nu ma mai pot intelege cu familia. Ma cert zi de zi deoarece eu in urma unei despartiri am ajuns sa am un viciu foarte urat. Oare daca as incerca sa ma impac cu fosta mi-as reveni la normal? Chiar daca din cauza ei am ajuns cum am ajuns

25 răspunsuri:
| inflicted a răspuns:

Nu cred ca s-ar impaca esti prea plangacios. N-as putea trai in prajma ta. Nu are ea nicio vina ca esti slab si plangacios.
Toti trecem prin despartiri

| Marius22222222222 explică (pentru inflicted):

Nu am zis daca ai putea trai cu mine. Nu vorbi fara sa stii situatia

| inflicted a răspuns (pentru Marius22222222222):

Nu trebuie sa stiu situatia. Postasei pe aici ca te sinucizi intr-o zi. Empatizez cu fata doar. Daca dupa o despartire faci asa...

De ce sa te impaci cu ea si sa ii faci viata grea? Mai bine repara-te inainte sa te pui iar intr-o relatie

Daca ea a inselat chiar e de empatizat cu ea nu?

De unde sa stiu eu ca a inselat? Eu ziceam ca n-as suporta un om ca tine. Oamenii nu inseala de prea mult bine. Nu trebuia sa faca asta dar nici tu nu esti normal daca esti in ditamai depresia din cauza asta. Toti suntem inselati la un moment dat. Sa facem toti ca tine... se sinucide juma de planeta.

Toti suntem inselati la un moment dat? Ca si cum e ceva normal

E oribil, dar e destul de normal.

Mna fiecare cu parerea lui. EU cred ca normal e sa te desparti nu sa inseli

Normal ca ar trebui sa se desparta, dar daca se intampla nu e normal sa-ti distrugi toata viata din cauza asta. Nu e ultima fata de pe planeta.

Clar.

| AliGab a răspuns:

Nici impacarea cu fosta nici altceva nu te va ajuta sa te lasi de viciu, ci doar propria ta vointa. Si nici fosta nici altcineva nu-i vinovat ca tu ai cazut in nu stiu ce viciu, ci tu singur esti vinovat de alegerile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mai ai aceasta ocazie de a te împacă și crezi că asta ar fi cauza viciului tau atunci încearcă să te împaci cu ea adică dacă încă ai sentimente pentru ea merita sa o recâștigi... Dar ar trebui sa îți revii la normal oricum asta depinde de tine de voința ta și ambiție sa renunți la acest viciu...

| Anonima163333 a răspuns:

Încearcă sa renunti la viciu...las-o pe fosta în pace. Succes!

| Notmyaccount a răspuns:

Mpaaaai cum sa iti explic? Depinde cat de grav pivesti tu inselatul. Sunt persoane care pot trece peste si persoane care nu pot trece peste. Nu cunosc fata, nu am de unde sa stiu, daca a fost un derapaj sau daca a fost ceva pus la punct, in drtaliu. Tu stii mai bine! Daca totusi ai nevoie de o parere, eu (fata fiind) nu as putea trece niciodata peste faptul ca am fost inselata. E unul din putinele lucruri pe care nu le as putea ierta, dar ideea e ca fiecare suntem diferiti si functionam diferit.
Faza e ca tu trebuie sa constientizezi ca viciile iti dauneaza. Daca ai merge la un psiholog si ai punr problema cum ai pus-o aici, ptobabil ti-ar spune ca iubita ta e un viciu mai mare decat cel dr care incerci acum sa scapi. Imoacandu-te cu ea, nu faci nimic mai mult decat sa devii dependent de altceva: de ea.
Stii situatiile in care un fumator renunta la fumat si se ingrasa, fiindca atunci cand simte nevoia sa fumeze, mananca? Ei bine, cam asa e si cu tine acum. Dependenta de ea devine o dependenta de altceva.
Ideal ar fi sa scapi de ambele dependente! Iubirea adevarata nu te incatuseaza, nu te transforma intr-un dependent, nu iti ia dezinvoltura.
Daca vrei sa tr impaci cu ea, eu te sfatuiesc sa renunti inainte la viciul pe care il ai. Nu privi ptoblrma la modul: "ma impac cu ea ca sa scap de viciul asta". Punr problema: "scap de viciul asta si mai impac cu ea".
Rezolvandu-ti problema singur, vei deveni mai puternic, vei realiza daca relatia ta cu fata respectiva mai merita o incercare si vei capata experienta in a te cunoaste.
Uneori trebuie sa mergem singuri!

P. S. : fiecare are propriul mod de a reactiona la despartiri. Nu este nimic gresit in faptul ca suferi si iti descarci intr-un fel sau altul suferinta, asa ca nu te lasa influentat de comentarii negative.

| Marius22222222222 explică (pentru Notmyaccount):

Ea probabil nu se va mai intoarce. Dar prin despartirea noastra ma distrus. Si nu ca e ultima fata ci ca am ajuns in Asa hal din vina ei

| Notmyaccount a răspuns (pentru Marius22222222222):

Permite-mi sa te corectez! Ai ajuns in asa hal din vina ta. In viata vei da de fel si fel de persoane care te vor distruge. Tu trebuie sa te recobsttuiesti, reinventezi de fiecare data. E viata ta, e viitorul tau si prin urmare tu esti singurul care decide. Nu e vina nimanui ca ai vicii, ci doar a ta. Nu incerc sa te menajez: oricat de greu ar fi trebuie sa ramai respomsabil. Nu te poti dezice de orice urma de maturitate si responsabilitate si apoi sa arunci vina pe altcineva!

| Hirol a răspuns (pentru Marius22222222222):

Ti-a pus ea sticla la gura?

| Marius22222222222 explică (pentru Hirol):

Oarecum da

| Lovelypeaches100 a răspuns:

Daca te-a inselat, sugerez sa ii dai block peste tot. Probabil esti depresiv si ai probleme din cauza asta pentru ca te-a lasat pentru altul mai bun, trebuie sa iti stii valoarea. Daca te-a inselat odata inseamna ca nu te-a iubit. Si probabil ce a fost intre voi era cv toxic oricum. Invita-ti prietenii acasa si petrece timp cu ei, asta presupunand ca nu te-ai distantat de ei odata ce ai intrat in relatie cu acea fata. Daca te-ai distantat de ei poate ai incepe prin a le cere scuze, eu stiu pe cineva Pe care l-am considerat prieten apropiat, dar o data ce a intrat in relatie ne-am distantat complet. O data m-am regut de el 2 luni sa sa iesim pe afara, si si atunci a fost doar 3 ore pana a mers din nou acasa

| Bianca1203 a răspuns:

Îți spun o chestie, fiecare dintre noi am suferit după o despărțire, da nu ne-am pus acum sa ne drogam, ceea ce faci tu nu-i ceva normal ....nu da vina pe ea, puteai sa mergi mai departe, nu sa incepi sa te droghezi pentru că în creierașul tau e bine asta.Zic sa te mai gândești odată nu da vina pe alții.

| SabinaaRoibu a răspuns:

Despre ce fel de viciu e vorba? Si câți ani ai?