Poate ca se iubesc si ca mai exista o unica si minuscula sansa... Ajuta'i sa nu se mai certe, daca vrei sa ramai acolo, asta daca poti. Mentzionez: nu stiu din ce cauza se cearta ai tai.
In primul rand e un om caruia ii trebuie multa minte daca o asteapta pe mama ta cu minciuni despre tine, un om matur nu se apuca sa dea raportu precum o tata de mahala si mai ales sa infloreasca pe langa. tu esti un copil destul de istet din cate vad, nu te apuca la cearta cu el ca poate ii scapa una..Chiar daca va veti muta iar la bunica, poate asa e mai bine, decat in certuri.
Ai primit raspunsuri la acea intrebare destul de clare. ce mai vrei sa stii de fapt? ti s-a mai zis ca nu din cauza laptopului se despart...asa sunt oamenii. Decat sa stea o viata sa se certe mai bine cauta alt drum mai bun.
Pai ce te deranjeaza daca o sa ai vreo 5 sase tati? si se pare ca mamei tale ii place diversitatea.asa ca impaca-te cu ideea.alt tata, alt apartament.
Da, deoarece in familie sunt multe certuri din cate am inteles si mama ta nu cred ca poate sa suporte atat. In familia mea e aproape ca in a ta... bine nu vreau sa intru in detalii cu asta, si parintii meu sunt in divort dar pe mine nu ma deranjeaza si tot pentru ca existau certuri in familie si...etc.
Din tot ce ai povestit tu, am înţeles că tatăl tău vitreg a minţit şi a băgat intrice, iar mama ta te-a crezut pe tine, nu? Ei bine, ar cam trebui să îmi explici dacă tu ţii la acest tată vitreg doar pentru că aveţi un apartament cu el? Asta înseamnă interes necurat! Tu pur şi simplu îl foloseşti, şi tu şi mama ta, eu asta cred. S-ar putea să divorţeze, însă dacă tu chiar îţi doreşti să stai acolo, atunci ajută-i să se împace. Uşor, pentru cei care înţeleg. Baftă!