anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

OK, am o intrebare.Deci eu am un prieten foarte bun cu care am iesit afara. Dupa ce ne-am pus pe banca nu mai era loc si am stat la el in brate.Fiindca s-a facut frig afara mi-am bagat mainile in buzunarele lui de la geaca unde avea si el mainile si m-a tinut de mana... Apoi cand am plecat spre casa ma tinea de mana. El zice ca isi traieste viata la maxim, iar un prieten mi-a zis ca el isi bate joc ca le tine pe fete de mana si chestii de genu fara sa fie cu ele. Oare ma place, sau sa ramanem doar prieteni? Eu am uitat sa specific ca tin foarte mult la el.

Răspuns Câştigător
| alexandraalis a răspuns:

Cred ca te place.
Este greu de spus cum va evolua aceasta prietenie, depinde de el.
Este posibil sa se indragosteasca de tine sau nu.
Un sfat: nu te atasa prea mult de el ca sa nu suferi mai tarziu, dar nici nu te indeparta de el.
Sa fii iubita.
Pa.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sau poate tine la tine si atata tot.
Si pe mine m-a tinut in brate un prieten multe minute la rand pentru ca m-a vazut ca imi era frig happy. Desi pare un gest de afectiune multe lucruri se intampla in capu nostru, ne imaginam povesti de dragoste.

| rousz a răspuns:

Buna! Tie ce-ti dicteaza inima? nu asculta doar gurile rele caci daca ar fi sa ne luam toti dupa ele ....nu am ajunge nicaieri! daca iti place incearca sa-l cunosti tu asa cum este nu cum il descrie ceilaltiwinking

| Maddutza96 a răspuns:

Dupa parerea mea, sunt 2 situatii: -1 : prietenul ala care ti-a spus ca isi bate joc are dreptate, iar in cazul asta eu zic sa ramaneti decat prieteni. Cand mai incearca lucruri de genul tinutul mainilor si ce ai m-ai spus tu, riposteaza
- 2 : sau baiatul chiar te place. Incearca sa fii putin mai indiferenta si asa il faci sa fie mai interesat de tine, si poate in viitorul apropiat va urma o relatie, cine stie - am scris varianta cea buna la sfarsit, deoarece eu cred ca dupa potop urmeaza curcubeulwinking

| Elena1996 a răspuns:

Deoarece un prieten de-al sau a mentionat ca isi bate joc de fete poate fi asa, sau nu poate fi asa, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa astepti si sa-ti vezi de viata ta k daca e interesat cu siguranta va veni el la tine.Asta e parerea mea si sper ca te-am ajutat... Pup big grin