Cred ca te place.
Este greu de spus cum va evolua aceasta prietenie, depinde de el.
Este posibil sa se indragosteasca de tine sau nu.
Un sfat: nu te atasa prea mult de el ca sa nu suferi mai tarziu, dar nici nu te indeparta de el.
Sa fii iubita.
Pa.
Buna! Tie ce-ti dicteaza inima? nu asculta doar gurile rele caci daca ar fi sa ne luam toti dupa ele ....nu am ajunge nicaieri! daca iti place incearca sa-l cunosti tu asa cum este nu cum il descrie ceilalti
Dupa parerea mea, sunt 2 situatii: -1 : prietenul ala care ti-a spus ca isi bate joc are dreptate, iar in cazul asta eu zic sa ramaneti decat prieteni. Cand mai incearca lucruri de genul tinutul mainilor si ce ai m-ai spus tu, riposteaza
- 2 : sau baiatul chiar te place. Incearca sa fii putin mai indiferenta si asa il faci sa fie mai interesat de tine, si poate in viitorul apropiat va urma o relatie, cine stie - am scris varianta cea buna la sfarsit, deoarece eu cred ca dupa potop urmeaza curcubeul
Deoarece un prieten de-al sau a mentionat ca isi bate joc de fete poate fi asa, sau nu poate fi asa, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa astepti si sa-ti vezi de viata ta k daca e interesat cu siguranta va veni el la tine.Asta e parerea mea si sper ca te-am ajutat... Pup