Heyy... Stai calma, cateva kg in plus nu strica. fie ca ai 80-90-100 de kg, tu trebuie sa te simti bine in pielea ta. Nu trebuie sa iti pese de ce spun altii. Daca vrei mananca o shaorma, inghetata ce vrei tu. Ok? E doar alegerea ta. Nu te-ai ingrasat neaparat pentru ca ai mancat, poate fi vorba si de pastile stres etc. Pentru a avea un stil de viata sanatos incearca dieta rina, caut-o pe Facebook si tine-o daca vrei si te simti in stare. Poti sa imi trimiti mesaj pentru mai multe detalii. Pa putin sport, mergi cu bicicleta. Plimba-te si bea muulta apa. Cu prietenii. Hmm. Si eu sunt anti-sociala. Pur si simplu asa esti tu. Nu trebuie sa te schimbi decat daca vrei tu asta. Lumea treuie sa te placa pentru cine esti, nu pentru cum arati. Iar faza cu scoala. La mate multa lume ii praf. Asta e. Nu e nici o problema. incearca doar sa inveti mai mult. :* te pup. trimite-mi un mesaj daca vrei
Desi ai scris multe, nu e clara intrebarea ta. Ce anume doresti? Ai nevoie de un sfat - in ce privinta?
Lipsa de incredere este problema ta, si acolo ai de lucrat.
ca sa-ti creasca increderea in tine, apuca-te de sport si tine o dieta!
Din pacate 70 kg sunt prea multe pentru 1.70. Eu am exact aceste masuri dar am 50 de ani si ma gandesc serios sa mai dau vreo 5kg jos, ori tu nu ar trebui sa-i mai mult de 60kg la varsta ta.
deci, apuca-te de sport, de dieta, slabeste frumos si privirile celorllati se vor indrepta catre tine, vei fii privita amdirativ, ti se vor face complimente si usor-usor iti va creste si incredea in tine si vei deveni mai vorbareata.
Să mai faci sport să slăbești și mai lasă shaormele și app, gândește că asta e cel mai important iar orice om care are logică(nu neapărat să se omoare cu învățatul) se descurcă involuntar și la matematică, deci dacă nu gândești și nu ai alte abilități ești varză, nici măcar sexy nu ești, păi nici nu mă mir că te simți așa. Schimbarea e la tine.
Pai cum ziceau si ceilalti, trebuie sa slabesti. Ar trebui sa ai in jur de 58 kg la inaltimea asta. Nu e mare lucru sa slabesti, trebuie doar sa mananci mai putin. Asta e secretul, nu exista altul.
Cat despre chestiile cu scoala, nu vad de ce ar trebui sa fi buna la toate. Saseste-ti ceva ce iti place, ce ai vrea sa faci in viata, si concentreaza-te pe chestia aia doar.
Esti perfecta asa cum esti! Decat multi prieteni falsi mai bine putini si sinceri. Parerea mea. Mult succes!