| MoonLight a întrebat:

Ok...deci am zis ca nu o sa mai pun intrebari de genu, dar uite-ma cum iar incep. L-am inselat(pe cel pe care l-am inselat sa-i zicem D.) fratilor...straight face Da, l-am inselat. Si am inceput sa tin la cel cu care l-am inselat(amantului sa-i zicem A.). Iar D. a aflat ca am o relatie cu A. rolling eyes A. e confuz, nu stie ca eram cu D., credea ca ne-am despartit straight face.
Problema e ca in cap am cuvinte de genu "il iubesc pe D. sunt numai cu D. e al meu si ma iubeste!", dar in inima am altceva... :\ Cu D. incearca un prieten de-al lui sa ma impace, dar nu stiu daca el mai vrea. Faza e ca tin la A. si la D., dar ce naiba sa fac. Ii iubesc pe amandoi rolling eyes
Fara misoturi, si cei care o fac sa se gandeasca de 2 ori pentru ca roata se invarte si poate vor trece si ei prin asta.
Rog seriozitate! Multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| beiibii_4726 a răspuns:

Iubesti pe cine vrei.winking
e viata tha.big grin
nimeni nu te obliga sa iubesti pe cineva.
la care nu simpti.
deci. mai bine e.sa fi doar cu cel care il iubesti cel mai mult.
:X:Xbafta! si. in dragoste nu e bine sa te joci.winking

| Piticutsss a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat. Am decis sa raman cu cel care eram. Sa nu il mai insel. Stai odata si gandeste'te la calitati la defectele amundurora. Vezi cum se comporta ei, etc. Si pana la urma i'a o decizie. Nu e prea bine sa stai asa. Si daca te hotarasti, ramai numai cu 1. Stii vorba aia "alergi dupa 2 iepuri si nu prinzi nici unu". Bafta multa.

| 334499 a răspuns:

Cine alearga dupa 2 iepuri se impiedica si nu mai prinde nici unul happy

| Flowwz a răspuns:

Eu ti-as propune sa fii cu D. pare mai sincer decat A... As zice ca A este genul "Si ce daca e inca cu ala, eu o vreau a mea nu imi pasa.". Dar e alegerea ta. Nimeni nu stie mai bine decat tine.

| eCreatza a răspuns:

Salut, MoonLight. Nu stiu cati ani ai, dar eu am 32. Si pot sa iti spun urmatoarele... din experienta. Stii vorba aia din batrani ca o ciorba incalzita nu mai e la fel? Odata ce D a aflat ca l-ai inselat, chiar daca se va impaca cu tine, mai devreme sau mai tarziu iti va reprosa acest lucru. Si chiar daca se va abtine, tot vor fi momente in care se va gandi la asta sau chiar tu te vei gandi la asta, te vei simti vinovata si vei face compromisrui doar din cauza vinovatiei. N-are rost sa iti dau mai multe argumente pentru concluzia urmatoare (desi ar fi destule): nu te intoarce la D. Cu A, daca zici ca tii la el, eu zic sa incerci. Desi, acum si el se va gandi "daca va face la fel cu mine?!" (ceea ce nu e exclus). Daca intr-adevar doresti sa fii cu el, fa tot posibilul sa il faci sa inteleaga ca tu pe el il vrei, il iubesti si ca doar faptul ca nu ai vrut sa ii ranesti sentimentele lui D, sau ai cautat un moment anume pentru a-i spune (sau vezi tu ce mai inventezi) te-au oprit sa te desparti de el pana acum. Si faptul ca ai ascuns acest aspect fata de A a fost doar pentru ca nu ai vrut sa il pierzi. Asta e ce pot sa iti zic eu un cateva cuvinte. Dar fii mai atenta pe viitor, pentru ca la un moment dat se vor intozrce toate impotriva ta. Exact cum ai zis tu - roata se invarteste si nu stii cand poate vei fi tu in locul lui D sau al lui A. Bafta!

| mgtow a răspuns:

Roata se va intoarce impotriva ta deoarece tu l-ai inselat pe D si A te va insela pe tine cand lumea ti-e mai draga.

| Baracuda a răspuns:

Eu zic, sa nu te gandesti la defecte si nu stiu ce, si sa faci ce iti zice inima...adica intr-o dimineata, spui...asta e, si il alegi pe cel pe care il vrei, dar ai grija, ca odata ce ai inceput asa, sa nu faci si in viitor asa cand vei avea o familie cu copii.Bafta!