anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok, deci cred ca am o problema mai grava ca sa zic asa.
Acum o luna am intrebat fata de care imi place ca vreau sa fim impreuna si a acceptat.
Ne-am intalnit, am discutat, ce e drept nu prea mult pentru ca ambii suntem mai timizi.
Problema e ca azi am intrebat-o daca ii place de mine si daca ii plac iesirile cu mine.
Ea a zis ca sunt ok, dar nu ma mult de atat. Am intrebat-o cum as putea sa fie mult mai ok, dar ea a zis ca e ok asa cum e acum.
A spus ca ii place sa fim doar prieteni.
Nu stiu ce sa fac, m-am simtit distrus. A spus ca ma place de 3 ani si acum ma simt ratat pentru ca nu am putut sa ii spun mai devreme ca o plac...
A zis ca spera sa mai vorbim, nu stiu ce sa ii zic, ce sa mai fac.
Ma simt ultimul om de pe planeta acum, un prost!
Ce as putea sa ii zic, eu cred ca mai exista ceva speranta. Mereu am crezut asta.
Va rog, ajutati-ma, sunt disperat sad

9 răspunsuri:
| Larsette a răspuns:

Nu ai de ce sa te simti atat de prost pentru ca daca ea te placea de 3 ani :O de ce nu a facut cumva ca tu sa aflii? Si totul era mai simplu. Deci nu e vina ta. Dar eu am patit asA: mi-a placut foarte mult de un baiat (si i-am spus), atunci avea prietena, nu a fost nimic. Peste un an a inceput sa ma caute si m-a intrebat de mai multe ori daca vreau sa fim impreuna, insa nu am putut. Imi placuse asa mult de el atunci incat dupa atat timp nu am putut sa il mai vad ca pe un iubit! Mai incearca o data, dar daca te refuza, ti-am explicat mai sus care e cauza. Bafta!

| NeXtW0WDeLiCe a răspuns:

Încearcă să vorbești cu ea și să o aduci langă tine adică să se apropie de tine. După îi propui să iasă la o întilnire. Acolo ram papa pam ii spui ce simti pentru ea si ram pa pa pam eu sunt naș -.- laughingbig grin

| nicko a răspuns:

Da lasa mai rusinea deoparte. Daca ai fost totusi cu ea nu inseamna ca te crede un idiot, deci te place si ea(chiar daca nu stii in ce masura). Roag-o sa iti dea a doua sansa, daca te respinge atunci clar trebuie sa iti cauti alta fata.Nu o sa mori daca o intrebi, macar sa stii sa nu mai suferi degeaba.Trebuie sa intelegi ca fata nu e obligata sa te placa, dar tu ai dreptul sa stii daca ea te place sau nu.Ii poti spune si ei asta, Succes!

| DarkWerewolf13 a răspuns:

Ai cu siguranta o problema nasoala.dar nu te descuraja.Incearca sa-i spui ce simti si faptul ca ai placuto de mai mult timp dar nu ai avut curaj sa o intrebi.atunci stai cu sufletul la gura sa vezi ce raspunde.
Funda?

| LoveNeverDies a răspuns:

Solutie simpla la problema complicata: ii dai msj si ii spui tot ..ca o placi si ca vrei sa fi impreuna.astepti raspuns.si in fuctie de el te descurci mai departe

| claudiaflorentina a răspuns:

Nu te da batut asa usor, daca ti-a zis ca te place de 3 ani atunci normal k sunt sperante, doar k trebuie sa ii arati asta! bye

NOname
| NOname a răspuns:

Nu ai de ce să te simți prost. Ai fost indecis și prea timid până acum, asta e. Cui nu i se întâmplă?

Acum în schimb știi că și ea te place (asta e partea bună pe care ar trebui să-ți concentrezi atenția, lăsând deoparte negativitatea). Încearcă să ieși treptat din zona de amic și apropie-te mai mult de ea, cucerește-o, fă-i complimente, demonstrează-i că o placi, schimbă-ți atitudinea și vei vedea că lucrurile se vor îndrepta în direcția dorită.

Nu te descuraja, din contră! Aveți toate șansele să fiți împreună, pentru că vă doriți amândoi acest lucru. Însă și ea fiind timidă, e nevoie de mai multă determinare din partea ta, atât. O să fie bine.

Baftă și nu te mai jena! Nu ai de ce. Dacă faci un mic efort, visul tău poate deveni realitate, ceea ce îți și doresc.

| sabin89 a răspuns:

Orice barbat se simte ultimul om de pe planeta cand are un esec in dragoste. Si cred ca si femeile la fel. Nu stiu, nu le-am intrebat, dar cred ca la fel se simt si ele. Deci nu esti nici primul, nici ultimul. Asta e lumea, asta e viata. Trebuie sa mergem inainte. Ai facut probabil niste greseli. Nu trebuia, de exemplu, sa o intrbi daca ii place de tine si daca ii plac iesirile cu tine. Asa ceva nu se intreaba. Ok., capul sus. Toti gresim. Data viitoare va fi mai bine. Asuma-ti greselile si invata din ele. Cel mai bun lucru pe care il poti face acum este sa termini cu ea. Scurt si definitiv. Fii barbat. Cand o fata spune ca "vreau sa fim doar prieteni" asta este doar un mod fin sau politicos de a spune ca nu vrea o relatie cu tine. Acum e momentul sa te retragi. Daca ai mai insista si ai mai incerca totusi sa o lungesti, ti-ai atrage numai suferinte in plus. Si nu cred ca tu vrei asa ceva.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

„Ma simt ultimul om de pe planeta acum, un prost!" - Da-fuq, de ce?
Breaking news: Sunt mai multe femei decât bărbați pe planetă - pe cale de consecință logică imediată, paleta ta de alegere este mai diversă.

De ce-ți consumi tu în continuare timpul și nervii pe o individă care în mod clar nu e interesată de tine?!

Încetează să mai alergi și să-ți mai consumi timpul cu oameni care nu știu ce vor.

Salam alekum.