| nooneishereboo a întrebat:

Ok, nici nu știu cu ce să încep, este un subiect mai...complicat.
Mătușa mea se comportă foarte ciudat cu mine.
Ciudat în sensul că am ajuns să mă simt inconfortabilă în prezența ei.
Să încep cu începutul, provin dintr-o familie foarte mare de fanatici religioși, care sunt foarte închiși la minte, pe scurt genul de oameni care ai dori să-i eviți.
Acum câteva luni mi-am cunoscut o mătușă care nu am știut că exista până atunci, fiindcă mulți din familia mea trăiesc la o distanță mare față de mine, sunt și mulți și nu-i cunosc pe toți nici acum.
Mătușa mea, de care vă vorbesc, s-a dovedit a fi foarte diferită de restul familiei mele.
Gen era foarte veselă și de treabă și îmi plăcea personalitatea ei.
Dar am inceput să mă îndoiesc atunci când simplele îmbrățișări care mi le oferea erau ceva m-ai mult de atât.
Mă simțeam mereu inconfortabilă când mă îmbrățișa, se uita la mine exact ca o persoană îndrăgostită.
Îmi oferea mereu cadouri și bani, am vrut să le refuz dar în același timp mă gândeam că doar mi se pare că încearcă să îmi facă avansuri.
Asta până când odată chiar aproape m-a sărutat pe buze și a făcut să pară că a fost doar un accident.
Acum sunt total sigură că mătușa mea e lesbiană și e atrasă de mine.
Nu am nici-o problemă cu lesbienele și nu încerc să jignesc pe nimeni de aici, dacă este cineva.
Dar este total greșit, fiindcă e mătușa mea.
Peste câteva zile mă voi întâlni din nou cu ea și nu știu ce să fac sincer.
Să o confrunt și să-i spun să înceteze sau să o las baltă și să încerc să o evit cât de mult pot?
Voi ce credeți că ar trebui să fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu dai doua variante de raspuns la aceasta problema.
1.Esti lesbiana, te-am prins.
2.O eviti.
Daca vrei,hai sa analizam impreuna situatia.
Din punctul meu de vedere.
Tu singura ai spus ca a vrut sa para accident.
Deci niciodata nu va recunoaste ca e lesbi si tocmai aici e perversitatea,aceste persoane incearca lucruri urate considerand ca sunt la limita in care se pot retrage decent,cu demnitate.
Cand de fapt, e clara imoralitatea.
E ca si cum i-ai spune unui om decazut.
Te rog frumos, nu mai fi asa.
Ti-ai gasit sa te asculte, il doare in cot, de obicei obisnuinta e a doua natura.
Varianta 2 depinde de ce avantaje materiale ai de pe urma ei.
Daca ai o linie verticala vei renunta la matusa ta fara drept de apel.
Oricum viata va trece.
Totul trece.
Numai ca in urma ta, vei lasa amintirea unei persoane cinstite, vrednice.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Zi ca iti place maciuca nu esti cu femeiile

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu ce varsta ai?

| nooneishereboo explică (pentru CristiDinBucuresti):

Umm 21... Dar de ce întrebi? laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru nooneishereboo):

Curiozitate in primul rind, dar matusa ta chiar crezi ca este lesbiană? Poate i ti facea cadouri ca esti nepoata ei favorită.

| nooneishereboo explică (pentru CristiDinBucuresti):

Asta s-a întâmplat acum un an.
Iar acum în prezent sunt sigură că este fiindcă am vorbit cu ea și a recunoscut, i-am spus că ce face ea nu este normal (chiar dacă e lesbiană nu e normal să facă avansuri la nepoata ei) a promis că o să înceteze dacă nu spun nimănui cunoscut din familia noastră.
Și s-a ținut de promisiune.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca despici firul in 4 fara motiv, inventand povesti.
In anumite familii, pupatul pe gura este un obicei de afectiune familala si nimic mai mult.
Cum este matusa ta, daca iti propune ceva indecent, deschide gura si clarifica situatia.

| nooneishereboo explică (pentru Violleta2022):

Dacă te aflai în situația mea poate înțelegeai. Crezi că nu m-am gândit să clarific situația? Dar nu e așa ușor, poate să mă facă de râs că eu sunt lupul rău și doar am iluzii.
Și culmea, nu inventez nimic. Dar e ok, asta e opinia ta, o să aștept răspunsuri mai mature.

| Violleta2022 a răspuns (pentru nooneishereboo):

Tocmai, ca-s destul de matura ca sa nu iau in considerare parerea unei fetite, fara pic de experinta de viata, careia i se pare ciudamatust, un lucru practicat de anumite caste/ secte/ religii sau grupari, de pupat pe gura, insemnand afectiune.
Daca ai dubii, deschide gura si intreab-o, ca-n final, este familia ta si poti clarifica o situatie incerta.
Nu o lua cu tenta sexuala, ca nu se da nimeni la tine si s-ar putea sa te faci de rusine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să o îmbrățișezi scurt, să nu aibă timp să te lingă.
Iar cu cadourile, vechiul proverb maghiar. Când cineva îți dă bani, iai, iar când vrea să te bată, fugi.

| relian a răspuns:

O tragi deoparte sa fiti doar voi doua si ii spui ca tu esti normala,ca iti plac barbatii,ea o sa-si dea seama si o sa te lase in pace laughing asta daca o duce mintea ceva mai mult decat ai zis.
Asta trebuie sa-i spui,ori sai dai de inteles,dar nu-i spune asa direct in fata matusa stiu ca esti lesbianca asa ca te rog sa ma lasi in pace laughing asta ar deranjao si cine stie ce povesti o sa mai iasa.

Spune-i cum am zis eu,ca tie iti plac doara barbatii,ca nu-ti place sa fii sarutata pe gura de alta femeie chiar si din greseala,sau sa saruti tu alta femeie pe gura, sau copii mici, stiu ca sunt destui parinti care fac chestia asta, isi saruta copii pe gura, scarbos dupa mine laughing adica e ceva deplasat, nu stiu dar nu mi se pare ceva normal.
Cam ceva de genul asta sa-i spui asa nitel mai pe departe sa nu iasa alte povesti dupa.

| sofisis a răspuns:

A fiind matusa, ma gandesc ca e considerabil mai mare ca si varsta asa ca nu vad de ce nu ti-ar fi usor sa o eviti. Naiba, eu cu neamurile mele apropiate ma vedeam de Craciun si de Paste si pe la o eventuala zi de nastere, poate. Asa ca ...de ce trebuie sa te pui in situatii incomode? Ce treaba ai de impartit cu ea ca sa te vezi cu ea des?

| nooneishereboo explică (pentru sofisis):

Crezi că eu vreau să mă văd cu ea?
E din cauza familiei mele, le place să se întâlnească des și să stea la bârfe.
Eu că vreau că nu vreau sunt obligată să mă duc cu ei.
Dacă ar fi după mine, m-aș duce la sfârșitul lumii numai să nu îi mai văd pe niciunul dintre ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc,multumesc.