Ai perfecta dreptate si iti inteleg perfect povestea dar persoana pe care nu o pot intelege este ea. Nu stiu ce sa cred despre aceasta doamna din moment in care negresindu-i cu nimic ea reactioneaza asa urat. Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul tau.
Dupa acest comportament al ei, ai vorbit cu ea? Ti-a expleicat de ce reactioneaza asa si de ce are nevoie de timp daca pana atunci parea asa sigura pe ea? Poate i-ai oferit prea multe atunci cand avea nevoie iar acum cand totul este ok pentru ea vrea sa te scoata din viata ei. Poate e altceva... Vorbeste cu ea si cere-i o explicatie.
Las-o sa respire. Poate putin se simte sufocata. O idee - sa faceti un curs de dans impreuna, ceva interesant.
"ce-l, crede-am, antelege-am, c-a, c-am, vorbe-am, a-si, anca(prima oara am citit Anca)...etc.
Nu credeam ca exista persoane care sa scrie in halul asta.
Vad ca ai o obsesie pentru "-am"
Daca toate au mers bine si din senin ea a inceput sa se indeparteze de tine este o cauza ca probabil are pe altul si timp ii trebuie sa aleaga intre tine si el... eu altceva nu stiu nimic dar tu vb cu ea intreab-o pentru ce ii trebuie timp pentru ce se indeparteaza de tine? vezi bafta
Tu ai facut limba romana cu femeia de servici sau naiba? Invata sa scrii romaneste! Si iti explic si tie cum am mai explicat si altora. La inceput de cuvant se scrie cu Î nu cu Â!
Tu ai facut limba romana cu femeia de servici sau naiba ? Invata sa scrii romaneste ! Si iti explic si tie cum am mai explicat si altora . La inceput de cuvant se scrie cu Πnu cu  !
Scuze dar nu prea sti gramatica credeam intelegeam as se scriu asa nu despartit si apropo e cazul sa ti dai seama ca nu te vrea asta e
imi pare rau pentru tine
Da, da, faceti un curs impreuna. De dans, cum spune Linda, nu stiu daca ajuta, dar de limba romana, cu siguranta...
ps: Probabil i-ai scris vreun biletel... Asa se explica totul...