| sorinturcu a întrebat:

Ok. pentru Lia. acum ceva timp[cu 7, 8 luni an urma] am cunoscut o doamna. toate bune c-am 4-5 luni, eram ce-l mai fericit tip de pe pamaant, crede-am ca totul este un vis, un vis care era f frumos, ne antelege-am, ne-am distrat de minune! ea are o afacere, la fel si eu, doar ca sunt de domenii diferite.an fine, de la un timp nu mai era ce a fost, nu am gresit fata de ea cu nimic, sunt an tip simplu, nu-mi plac vorbele-n vant [vrajeala] si nici ei. ancepuse sa nu-mi mai raspunda la telefon, vorbe-am f putin, nu gasea subiecte de discutat, se c-am stricase treaba. Nu stiam ce se antampla, a-ti dai seama, deja o iubeam din tot sufletul, a-si fi facut orice c-a sa-i fie bine, dar nu mai aveam cui, nu mai antelege-am nimic. chiar si aseara ne-am intalnit, am vorbit, am stat f mult timp ampreuna, dar zice ca anca mai are nevoie de timp. TIMP?!? Pentru ce timp?!? eu am aflat aproape tot dar nu ma pot lua dupa vorbe. OK. Pentru cei care citesc nu a-si vrea sa ma mai critice, nu e o crima daca ceri o parere sau un sfat! nu anteleg de ce unele persoane se cred prea stapane pe ele? nimeni nu e perfect. an viata te poti lovi de multe indiferent cat de destept sau [invers] poti fi! va multumesc.

Răspuns Câştigător
| Georgiana2905 a răspuns:

Ai perfecta dreptate si iti inteleg perfect povestea dar persoana pe care nu o pot intelege este ea. Nu stiu ce sa cred despre aceasta doamna din moment in care negresindu-i cu nimic ea reactioneaza asa urat. Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul tau.
Dupa acest comportament al ei, ai vorbit cu ea? Ti-a expleicat de ce reactioneaza asa si de ce are nevoie de timp daca pana atunci parea asa sigura pe ea? Poate i-ai oferit prea multe atunci cand avea nevoie iar acum cand totul este ok pentru ea vrea sa te scoata din viata ei. Poate e altceva... Vorbeste cu ea si cere-i o explicatie.

8 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

Las-o sa respire. Poate putin se simte sufocata. O idee - sa faceti un curs de dans impreuna, ceva interesant.

| www a răspuns:

"ce-l, crede-am, antelege-am, c-a, c-am, vorbe-am, a-si, anca(prima oara am citit Anca)...etc.
Nu credeam ca exista persoane care sa scrie in halul asta.
Vad ca ai o obsesie pentru "-am"

| deleuandrei a răspuns:

Daca toate au mers bine si din senin ea a inceput sa se indeparteze de tine este o cauza ca probabil are pe altul si timp ii trebuie sa aleaga intre tine si el... eu altceva nu stiu nimic dar tu vb cu ea intreab-o pentru ce ii trebuie timp pentru ce se indeparteaza de tine? vezi bafta

| covexrobu a răspuns:

Tu ai facut limba romana cu femeia de servici sau naiba? Invata sa scrii romaneste! Si iti explic si tie cum am mai explicat si altora. La inceput de cuvant se scrie cu Î nu cu Â!

| covexrobu a răspuns:

Tu ai facut limba romana cu femeia de servici sau naiba ? Invata sa scrii romaneste ! Si iti explic si tie cum am mai explicat si altora . La inceput de cuvant se scrie cu Πnu cu  !

| adria_1732 a răspuns:

Scuze dar nu prea sti gramatica credeam intelegeam as se scriu asa nu despartit si apropo e cazul sa ti dai seama ca nu te vrea asta e
imi pare rau pentru tine

| silvio a răspuns:

Da, da, faceti un curs impreuna. De dans, cum spune Linda, nu stiu daca ajuta, dar de limba romana, cu siguranta...

ps: Probabil i-ai scris vreun biletel... Asa se explica totul... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreab-o ce asteapta ea de la un barbat si ce nu ii place la tine, de ce ii mai trebuie timp de gandire si in final, daca te iubeste sau nu. Nu mai pierde timpul! Ceva cu siguranta nu ii place asa ca puneti lucrurile in ordine si stiti ce aveti de facut.