Aratai ca esti mai bun decat celalalt. Aratai ca chiar tii la ea. Spune-i ca ii dai tot ce ai in banca. Spune-i ca ii vei da toate itemele epice. Nu stiu omule, daca ea nu vrea nu poti face mai multe sau aplica ce a zis prietenul tau ca e o strategie buna. Bafta!
Fa asa cum spune amicul tau iar daca nu faoo geloasa ca sa poata sa observe si ea cat de mult te place
Pai spune-i sa se desparta de acel tip,dar sa o ia cu usurelul nu asa dintr-o data,ca daca ii spune dintr-o data acel tip are spiona si ar vedea cu cine se intalneste, ti-ar da o mama de bataie si te-ar rezolva.
Refuz sa cred ca ai cunoscut-o intr-un joc on-line...da hai, eu stiam ca fetele(cele care se respecta) nu joaca jocuri(mai ales on-line)
Cel mai bine ar fi asa!:: zii ca te las in pace nu ti mai scriu! nu te mai sun! dar sa stii ca ve i regeta mult ca mai ignorat nu in sens ca ( tragi vreo palma) in sesn ca timpul v a trece tu o ve i uita o insa ea nu! zii ca! vei regreta! ca nai acceptat insa v a fi tirziu! spune-i ca ii dai ceva tip sa se mai gindeasca! si.etc! PS totul este pe experienta mea!
Faceti un raid heroic, o sa va simititi perfect atata timp cat nu-ti fura loot-ul.