| pyngu_8506 a întrebat:

Ok sa incepem : deci am cunoscut o tipa in timp ce ma jucam world of warcraft : cataclysm, am facut schimb de id-uri toate bune si frumoase dupa care ne-am mutat pe skipe pentru web ca messu se bloca si chestiii dupa care in acceiasi zi mi-a cerut si numarul de tel am fost oarecum surprins in fine totu bine si frumos urmatoarea zi am vb prin mesaje si tot asa, ne-am intalnit, ne placem unu pe altu, saptamana trecuta vineri ne-am sarutat dar cam este o problema :ea are prieten cam de 2 ani desi pe el nu il mai suporta din cate zice ea si a inceput sa ma placa si pe mine, mia explicat ca nu poate sa se desparta pur si simplu de el ca o sa sufere si ca sunt liber sa fac ce vreau dar eu i-am explicat ca o sa astept indiferent de cat o sa dureze. dar tot imi spune ca o sa sufar, acum la mesaje care i le dau cu : miss you... nu mai primesc : me too primesc : eh... sau you'll get over it
Un amic mia recomandat sa o las putin in pace gen sa vb cu ea doar daca ma baga in seama sa vada ca cei ofer eu cam are nevoie dar ma gandesc ca tipu cu care e si acum poate o fii primul din viata ei... nu stiu ce sa zic
in ultimele 2 saptamana sunt mindf***ed mai vine si bacu numai de el numi arde pentru ca tipa asta are ceva special... m-am indragostit de ea si ea de mine dar...
Vreun sfat careva?
Multumesc

Răspuns Câştigător
| shadovv a răspuns:

Aratai ca esti mai bun decat celalalt. Aratai ca chiar tii la ea. Spune-i ca ii dai tot ce ai in banca. Spune-i ca ii vei da toate itemele epice. Nu stiu omule, daca ea nu vrea nu poti face mai multe straight face sau aplica ce a zis prietenul tau ca e o strategie buna. Bafta!

4 răspunsuri:
| AnGeL a răspuns:

Fa asa cum spune amicul tau iar daca nu faoo geloasa ca sa poata sa observe si ea cat de mult te place

| unknownn a răspuns:

Pai spune-i sa se desparta de acel tip,dar sa o ia cu usurelul nu asa dintr-o data,ca daca ii spune dintr-o data acel tip are spiona si ar vedea cu cine se intalneste, ti-ar da o mama de bataie si te-ar rezolva.

Refuz sa cred ca ai cunoscut-o intr-un joc on-line...da hai, eu stiam ca fetele(cele care se respecta) nu joaca jocuri(mai ales on-line)

| anubiss a răspuns:

Cel mai bine ar fi asa!:: zii ca te las in pace nu ti mai scriu! nu te mai sun! dar sa stii ca ve i regeta mult ca mai ignorat nu in sens ca ( tragi vreo palma) in sesn ca timpul v a trece tu o ve i uita o insa ea nu! zii ca! vei regreta! ca nai acceptat insa v a fi tirziu! spune-i ca ii dai ceva tip sa se mai gindeasca! si.etc! PS totul este pe experienta mea!

| FoxMediaRo a răspuns:

Faceti un raid heroic, o sa va simititi perfect atata timp cat nu-ti fura loot-ul.