Nenea, nu mă lua tu pe mine cu drăgută, că nu ne tragem de șireturi aici și nici nu mă cunoști. Iar mă să-i zici lu fie-ta sau mă-ta, capisci? Buuunnn... Dacă ești incompent ca părinte, normal că îți prinzi odrasla în pat cu unu, asta e oglinda educației oferite. Și să nu facă sex la 18 ani că se supără tăticu, e o concepție comunistă a românului închis la minte! Văd că ai aceeași concepție „dacă o prind la 18 ani cu unu...". Poate va fi destul de inteligentă încât să-și țină la distanță tatăl închis la minte de viața sa sexuală. Și uite de asta multe fete ajung la avorturi sau alte lucruri mai urâte, din cauza părinților cu ochelari de cal, cu care nu se poate discuta deschis. Probleme?
Vorbeste frumos tarancuta de Bucuresti. Ca presimt ca esti vreo mironosita de 14 ani cu talente pe ea. Daca pun mana pe tine te rup in maini(nu ca ar conta.) Unele specimene ca tine imi provoaca scarba. Du-te si spargete de la 12 ani de cum t-a venit menstruatia.Pe la 20 deja o sa ai o lista lunga in spate cam cum am eu lista cu piese pentru calculatoare pe fiecare luna. Si crede-ma avand in vedere ca ma ocup cu reparatul lor nu e mica. Daca atat te duce doxa sa injuri si sa jignesti.Se vede educatia pe tine.Halal educatie, halal parinti, halal caracter. In piata cu tine, la mahala. Atata stii, atata faci.
De fapt tu ai început cu jigniri și cred că aici tocmai te-ai descris. Să te ferească sfântu să ajungi pe mâna mea ca medic după ce îmi termin studiile că te trec direct pe lumea cealaltă fără nici o reținere. Specimenele ca tine trag țara asta în jos. Și nu stau în București, pentru cultura ta generală. Acolo îți descrii fiica cumva? Că eu de la 19 ani am o singură relație serioasă, nu sunt româncă și tocmai de asta nu am mentalitatea și educația comunistă care predomină aici. Serios, mi-e scârbă de tine! Nu mă cunoști dar arunci cu pietre. Roata se întoarce și când ai să-ți culegi familia de sub roțile unui camion, să-ți aduci aminte de ce ai pățit ceea ce ai pățit. Nu mă suporți? Foarte bine! Taci și înghite!
Și dacă te mai legi de părinții mei cărora nu le ajungi nici la degetul mic de la picior, s-ar putea să fii căutat de mafia rusească, așa că mare grijă că te joci cu focul! Hai pa! Fraiere!
De erau eu tatăl tău as fi zâmbit și închideam usa la loc sa continuați ce dracu...
Cureaua la fundul gol 3 luni de 2 ori pe zi dimineața și înainte de culcare în pijama fără chiloței pe tine întinsă pe burta în pat așteptând Cureaua
Alexandragabriela93 întreabă: