| Christuletzu123 a întrebat:

Ok TPU fii atent deci sunt cu fata asta pe care am intalnit-o la un concurs si parea "into me" adik se uita in ochii mei si statea langa mn tin sa mentionez desi pare stupid nu eram tuns si aveam parul mare si cand m-am tuns parea distanta pe chat desi cand ieseam continua sa manifeste comportamentul de mai sus
Si akm cand o intreb daca iese afara zice ca deja a iesit si nu mai iese
Chiar imi place de fata asta dar nu stiu ce sa fac aveam de gand sa o intreb daca sentimenul este reciproc...
Frizura poate fi un factor de atractie avand in vedere faptul ca ea nu este o persoana superficiala?
Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Anytta99 a răspuns:

Poi...Pffff...Du-te la ea si fii direct, fara resentimente daca nu-ti da raspunsul pe care vrei sa-l auzi, ok? Spune-i ce simti! Arata-i ca o placi si asta e! Pace frate! Nu?!? La urma urmei frumustea e ca ambalajul unui produs, odata si odata tot va disparea. Fii tare si increzator!winking
O zi faina!

4 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Ai cunoscut-o la un concurs de parașutism? laughing Ok., am glumit. Eu cred că frizura e problema. Știi cum e cu "prima impresie contează". Ea și-a făcut o imagine cu tine așa cum te-a văzut (și te-a plăcut) prima data. De ce te-ai grăbit și tu să te tunzi? Totuși nu renunța. Poate încet-încet se va obișnui.

| SkyPilot a răspuns:

Poate fi frizura, dar daca fata nu e superficiala poate ca si-a dat seama ca exista ceva in personalitatea ta care ii displace. Nu ai ce sa faci in niciunul din cazuri. Mai insista, poate revine la ganduri mai bune.

| OldSoul a răspuns:

Da poate fi frizura ta o problema, lasati parul sa iti creasca din nou si vei vedea daca de aici e problema.

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Da.Dar daca tot iti da cu flit las-o...si daca ii place de tine te va cauta ea, crede-ma!