Nu te dezamagi de raspunsurile primite! Eu cred ca nu ai gasit persoana potrivita,inca! In fond esti la liceu si nici nu trebuie sa disperi! Ai inca timpul de partea ta! Relatiile tale nu tin pentru ca i-ti cunosti standardele si sti de la bun inceput ce i-ti convine si ce nu! Si asta e bine! E mai bine decat sa stai intr-o relatie,cum fac altele,si sa suporti marlaniile respectivului,de dragul de a salva o relatie inutila,care nu duce la nimic bun! Te sfatuiesc sa cunosti cat mai multi,sa-i studiezi,si sa nu disperi! Alesul tau va aparea cand te astepti mai putin! Cu cat cunost mai multi vei avea experienta,si vei putea sa faci comparatia dintre un baiat ce merita sa-ti pierzi vremea cu el sau--- altul la rand! Atata timp cat nu esti maritata,e bine,caci dupa...ti se va acrii sa stai langa unu, si nu vei avea sansa sa-l schimbi, asa cum faci acum! Bafta si ai grija cui i-ti daruiesti inima!
Cred ca esti prea disperata dupa relatii si te arunci imediat intr-o asa-zisa relatie fara sa cunosti prea bine baiatul. Iar peste cateva saptamani, cand va cunoasteti bine, va dati seama ca nu va potriviti. Fii mai selectiva, nu intra in relatii cu persoane semi-cunoscute numai de dragul relatiei. Intra intr-o relatie doar cand simti ca iti doresti foarte foarte mult sa fii cu acel barbat (si cu nimeni altcineva), nu cand simti ca vrei sa ai o relatie.
B3b3loosha, dacă tăceai, filozoafă rămâneai.
Dacă doar îi dădea stupid lui Flav şi atât, poate-poate ar fi ţinut lumea cu tine şi-ar fi zis că iar e Flav (prea) misogin.
Aşa, de fapt tocmai ai demonstrat că Flav are dreptate.
Şi da, sunt de acord cu Flav.
Eşti o piţipoancă egocentristă şi agramată.
Brr... eu n-aş rezista nici două luni cu tine!
Cinci motive care m-ar impiedica sa am o relatie cu tine:
1. Ai nick ''b3b3loosha'' - iti pun din start eticheta de pitipoanca.
2. Ai la avatar o poza cu decolteu, ceea ce mi se pare neacdevat ca sa-ti etalezi partea aia a corpului intr-un spatiu public. Pentru mine asta inseamna ca nu esti o fata eleganta, cu capul pe umeri, ci doar o fetiscana ce incearca sa acapareze atentia, dar nu prin atitudine si gesturi, ci prin etalarea a doua ''mere''.
3. Nu prea esti dusa pe la scoala, implicit m-ai face de ras in societate.
4. ''urata nu sunt, fite nu am'' - Da, stiu, si nici gura a usturoi nu-ti miroase, nu!? Nu-mi plac AUTOcaracterizarile, lasa-ne pe noi sa descifram asta, ca degeaba te crezi tu Cenusareasa, daca niciun print nu-ti aduce papucelul.
5. Te plangi pe Internet ca n-ai relatii serioase, in loc sa meditezi si sa stabilesti unde-i problema la tine. Nu-mi plac fetele plangacioase, ce se jelesc pe Internet, desi problema consta in schimbarea atitudinii lor. De aici rezulta o lipsa mare de maturitate.
Un motiv pentru care as avea o relatie cu tine (atentie, tot de scurta-durata!):
1. Ce sani ai!
Relatiile de 3-4 luni sunt lungi? Cred ca sunt lungi pentru tine. Eu vad o relatie lunga (serioasa) intr-o relatie care se intinde pe parcursul a catorva ani. Ce sfat putem sa-ti dam noi? Studiaza-ti temeinic viitorul partener. Se intampla sa ai relatii scurte pentru ca nu-ti cunosti indeajuns de mult partenerul, si pe parcurs isi dezvaluie anumite fete de care tu nu erai constienta. De aici si despartirile rapide, venite din incompatibilitate, din pricina necunoasterii.
Liceu economic don'soara? Ceva gramatica va invata pe acolo sau cifrele sunt totul pentru voi?
Daca in prima saptamana baiatu' obtine tot ce vrea de la matale ce rost mai au restul satamanilor pentru a face luna?
3-4 luni tu le consideri relatii lungi? Nici nu apucati sa va mirositi in 3 sau 4 luni.
Poate e "nepotrivire de caracter" si nici nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Ia o pauza, respira, trage-ti sufletul, studiaza de pe margine si doar cand esti sigura fa un pas spre o relatie.A nu avea prieten o perioada nu e o drama, a fi singura si a trece in revista fostele relatii, a invata din ele ce a fost bine si ce nu, e in avantajul tau!
Nu ar fi rau sa stai singura o vreme. fara chef-uri fara nimic. apoi ia-o de la zero.
Intr-o relatie e intotdeauna vorba de 2 persoane! Asha ca problema nu este numai la tine! Si relatiile sunt ca loteria, nu stii ce loz tragi pana nu incerci! Sper sa ai noroc la urmatoare alegere!
Cum iti dai seama ca marea dragoste tocmai iti bate la usa? Multi dintre noi cautam partenerul ideal de-a lungul intregii vieti. De cele mai multe ori, indragostitii nu realizeaza decat tarziu ca iubesc iremediabil.
Psihologul Lisa Fischbach de la ElitePartner a explicat care sunt cele 10 semne care-ti spun ca ai gasit marea iubire, arata Bild.
1. Visele
Cateodata suntem indragostiti pana peste cap de partenerul nostru, dar visele care privesc un viitor impreuna se spulbera cat ai clipi din ochi. Motivul ar fi acela ca nu am gasit partenerul potrivit. Iubirea adevarata presupune ca trebuie sa te bazezi 100% pe cel de langa tine, daca este posibil, pentru totdeauna. Daca nu este asa, ai dat gres.
2. Planurile
Planurile care presupun o relatie mai lunga decat ceea ce inseamna un weekend sunt semnul unui viitor comun. O relatie devine stabila atunci cand partenerii au planuri care ii vizeaza pe amandoi. Tot ceea ce inseamna acasa, de la copii si pana la o excursie in jurul lumii, reprezinta reusita relatiei.
3. Prietenii comuni
Pe acestia ii gasesti cel mai repede daca va leaga pasiuni comune. Cea mai dezvoltata dintre aceste pasiuni este reprezentata de copii, daca si voi si cei cu care stabiliti legaturi aveti copii, reusita e deplina.
4. Detalii incarcate de iubire
De cele mai multe ori, marea iubire vizeaza micile detalii, cum ar fi sa raspunzi la atentiile partenerului asa cum ti-ai dori tu sa ti se raspunda. Nimic mai mult.
5. Bilantul pozitiv
Iubirea in doi inseamna si cearta. Tot ceea ce conteaza este intelegerea, atingerea unui punct comun. Daca gasiti cinci aspecte pozitive care va reunesc inseamna ca ati reusit, nicio cearta nu va poate distruge relatia.
6. Independenta personala
Niciun cuplu nu trebuie sa faca toate lucrurile impreuna. Independenta partenerilor duce la "cimentarea" relatiei, dar asta nu inseamna renuntarea totala la actiunile comune. Ideea e sa oferiti un echilibru relatiei.
7. Asemanarile/Ce va uneste
Studiile din psihologie si sociologie arata ca un cuplu este fericit si indestructibil daca are teluri si pasiuni comune. Concret: cati copii iti doresti sau cum iti doresti sa traiesti si unde, la tara sau la oras, nu poti stabili decat alaturi de partenerul tau.
8. Sexul
Pasiunea in cuplu nu dureaza o vesnicie. Nu conteaza cat de des o faci, conteaza calitatea actului sexual. Astfel, intr-o relatie de lunga durata, sensibilitatea si apropierea fizica nu trebuie neglijate. Doar asa puteti gasi fericirea.
9. Increderea
Intr-o relatie este important sa discuti aspectele importante ale vietii impreuna cu partenerul. Astfel, iti vei da seama daca cel de langa tine te intelege sau daca intre voi exista conexiune.
10. Cearta
Conflictele dintr-o relatie trebuie analizate si rezolvate constructiv. Doar asa exista sansa unei relatii fara oprelisti, unei relatii unde nu exista decat intelegere.
Am avut si eu o perioada din aceasta.problema e ca nu-mi placea niciunul dintre acei baieti cu adevarat.cu niciunul nu ma vedeam in viitor.asa ca o perioada de 6 luni nu am avut niciun prieten. dupa aceea l-am intalnit pe el, dupa ce am vorbit pe mess 1 luna si de atunci am cea mai frumoasa relatie din lume.si dureaza de 2 ani si jumatate aproape.mai e putin...
asa ca atunci cand o sa fie, o sa fie.nu trebuie sa te stresezi din cauza asta pentru ca faptul ca te gandesti mereu ca nu poti pastra un baiat, nesiguranta ar putea fi unul din motivele care nu te lasa sa ai o relatie serioasa
Dragul meu flav.
1. porecla mea e b3b3...asa ca nu cred ca acest nickname e un nickname de o pitzipoanka sau ceva de genu.
2.mnu cred ca sunt sg fata care are decolteu...si eu nu am pus poza ca sa imi arat decolteu.am pus-o ca imi place
3.sunt la un liceu pe profil economic.fi sigur ca scoala e ff importanta.asa ca nu sunt chiulangioaica
4.stai linistit ca nu imi miroase gura a usturoi
5.aici e un site unde poti sa ai parerea ta.si asta e si ideea.sa ceri sfaturi pentru fiecare problema care o ai
da oricum mersi ca ai sacrificat un pic din timpul tau ca sa imi raspunzi mie...esti un dulce
Poate ai avut vreo experienta neplacuta care te-a facut sa nu mai ai incredere in baieti si sa nu mai vrei sa ai o relatie momentan. oricum,atunci cand o sa iti gasesti baiatul potrivit,o sa dureze relatia, fii linistita si nu conteaza ce zic prietenii tai.u faci ceea ce simti daca acum simti ca nu trebuie sa fi implicata intr'o relatie, stai singura o perioada! alesul inimii tale va veni singur la tinee>:d<
Pai.eu cred ca tu nu iti doresti asta adicka sa ai o relatIe cu cineva, gandeste-te bine si cind vei fi pregatita incepe una serioasa