| Ţepeşu a întrebat:

Oooof, am ajuns la concluzia că weekendu e cea mai tâmpită parte a săptămânii. Sâmbăta, trebuie să merg să o ajut pe mama la treabă. Cu bicicleta nu mă lasă, iar dacă mă lasă nu pot să plec de pe strada unde stăm.
Până pe la vreo 3 o ajut pe mama la treabă iar apoi trebuie să-mi fac un proiect... (în fiecare săptămână avem proiecte de făcut) iar când vine duminica trebuie să stau să-mi fac temele. De plecat nu plecăm nicăieri că tata "e mereu obosit".
Ce pot să fac?
Mai ales că vine şi vacanţa şi nu pot să ies afară?

6 răspunsuri:
| RobertTmroo a răspuns:

Nu e chiar asa de rau..., sambata cand o ajuti pe mami tau, cu siguranta e ceva care e spre beneficiul tuturor, al familie voastre, deci e si spre binele tau..., ii bine ca o poti ajuta, daca s-ar descurca singura atunci cu siguranta nu te-ar ruga sa o ajuti, iar partea cu proiectele si temele, asta este pentru tine, pentru viitorul tau.
Cu siguranta iti mai ramane si putin timp pentru tine, sa mai stai cu amicii tai, faptul ca nu te lasa departe cu bicicleta este pentru ca isi face griji pentru tine, nu vrea sa patesti ceva...
Eu zic ca e bine, cand vei fi mai mare, cand ai sa lucrezi, atunci weekendul o sa fie cea mai buna parte a saptamanii, spun asta pentru ca toata saptamana vei fi la lucru..., pentru tine, cei dragi tie vei avea timp mai mult in weekend, asta daca o sa inveti acum, o sa iti faci temele, proiectele ca sa ai un job bunisor care sa presupuna sa ai weekendul liber.
Savureaza momentele astea ca nu sunt chiar asa de rele.
Bafta in toate si spor la scoala happy!

| Ţepeşu explică (pentru RobertTmroo):

Nici macar o pizza n-am voie sa comand, iar retardatii mei colegi merg seara la pizza in oras dupa ore.

| BMTHMada a răspuns:

Pailaughing...intram in vacanta, nu-i asa? poti iesi afara in timpul saptamanii.

| GiveMeYourPussy a răspuns:

Luni se bucura sa auda asta : )))

| FanTrueBlood a răspuns:

Razvrateste-te! Asa am facut si eulaughing, crede-ma, dupa un timp se plictisesc si ai tai sa iti mai tina morala, iar mai apoi o sa lase dupa tine oh go on si eu am avut parinti comunisti big grin hehe

| alinutza09 a răspuns:

Inteleg oarecum cum te simti...ar trebui sa iesi cand esti foarte plictisit cu biciclete, chiar daca e doar pe strada voastra macar iesi;
)