anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ORACOL PENTRU FETE

Pe voua va lasa parintii sa vorbiti numai cu baietii?
Va lasa parintii sa stati noaptea afara?

ORACOL PENTRU BAIETI

Pe voua va lasa parintii sa vorbiti numai cu fete?
Va lasa parintii sa stati noaptea afara?

ORACOL SI PENTRU FETE SI PENTRU BAIETI

Va lasa parintii sa stati toata noaptea la pc?
Cine va enerveaza cel mai tare din familie?
Aveti libertate din partea familiei?
Nu va enerveaza parintii/bunicii cand va tot protejeaza pe voi fetelor?
Ce lucru din familie va enerveaza, pe voi baietilor?
Va lasa familia sa vorbiti pe calculator? Dar la telefon?

Have a nice day!

10 răspunsuri:
| aluna234 a răspuns:

Da cum sa nu ma lase cu fete

Răspuns utilizator avertizat
| caterinasmile a răspuns:

Atunci cand sunt numai cu baieti nu'mi spune nimeni nimic pentru ca de obicei raman cu baietii cu care am crescut.Si pot sa stau afara pana la ce ora vreau mai ales daca sunt cu prietenul meu in care ai mei au mare increde si il iubesc tare mult.Sunt mare acum.Nu mai am 10 ani. Oricum nu'mi permit eu sa'mi petrec noptile afara.La pc stau cat vreau.din familie cred ca cel mai tare ma enerveaza niste matuse care au nasul pe sus.am libertate din partea familiei, cum am spus am crescut (desi am niste prietene care si acum ca sunt mari nu le lasa parintii sa faac mai nimic).Nu vreau sa crezi ca m'au scapat din frau sau ceva de genu.nu! au incredere in mine si e normal ca isi fac griji pentru mine.cel putin asa gandesc eu.pot sa vorbesc la telefon si la calculator cat vreau pentru ca si ei fac la fel.

| xBya a răspuns:

De parca ar sti ai mei cu cine vorbesc eu. De ce ma rog ar trebui sa le spun?
Din nou, nu le cer permisiunea. Cand ajung, ajung.
Ma lasa, nu au nicio problema dupa ultima discutie cu ei.
Sora`mea a' mica si enervanta. Cateodata imi vine sa sparg peretii cu capul ei.
Am atata libertate cat mi`e necesar.
Am niste texte care le inchide gura si lasa deoparte aerele protective.
N`au treaba, eu in camera mea fac ce ma taie capul, ei n`au ce`si baga coada.

| Musique a răspuns:

Pe mine mă amuză întrebările astea. laughing)
Fac ce vreau, vorbesc cu cine vreau și stau cât vreau unde vreau.

| LoveSex a răspuns:

Pe mine ma leasa seara dar pana la 12 noaptea, nu ma prea lasa noaptea la pc, am libertate din partea familiei, ma lasa familia sa vb la tel si la pc laughing)

| tuGatita a răspuns:

Da..pe "noua" ne lasa sa facem ce vrem

| millyca a răspuns:

Daca iti spun cati ani am ma lasi sa trec bara la toate intrebarile?

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Da,pe mine ma lasa sa vorbesc cu baieti,nici ca ar fi altfel caci toti cunoscutii nostri aproape au baieti sau sunt baieti dar de lasat afara noaptea nu ma lasa decat vara, ca sa nu racesc.
Si da, am liberatate din partea familiei, nu pot sa zic ca suntem ingraditi, nu ma uit la PC toata noaptea fiindca trebuie sa dorm si nu exista persoana care sa ma enerveze din familie.Mai demult ma enervau bunicii pentru mentalitatea lor invechita daracum s-a rezolvat si sunt lasata sa vorbesc pe calculator dar in weekend iar la telefon nu exista restrictii, il folosim cand e necesar

| IMC90 a răspuns:

1) Pe mine ma lasa parintii sa fac ce vreau rolling on the floor Dar totusi, cum sa vorbesc numai cu fetele? laughing Si cand il injuri pe unu in trafic este o forma de conversatie, si daca nu este fata ce ma fac?
2) Nu ma enerveaza nimeni din familie
3) Da
4) Nimic semnificativ
5) rolling on the floor