| ovidasmihai a întrebat:

Orice fată ar fi cu mine îi voi spune unde lucrez și ce fac la serviciu. Dacă vrea să știe mai multe e treaba ei.
Eu îmi doresc și nu am avut parte ca orice fată să aibă inițiativă, adică să își exprime sentimentele verbal sau în scris față de partener, să scrie sau să sune prima dimineața și înainte de culcare la fel. Eu am scris sau sunat primul și am încheiat ultimul într-o zi.
Orice fată ar fi cu mine trebuie să-mi demonstreze că are sentimente pentru mine. Nu doar eu să-mi exprim sentimentele.
Mereu eu am fost cu inițiativa și apoi am fost dezamăgit. Eu pun prea mult suflet. Acum aștept să vină inițiativa de la sexul opus.
Îmi doresc o fată care să aibă inițiativă în cuplu. Nu-mi doresc eu să fac totul și apoi să fiu dezamăgit.
Dacă orice fată ar vrea mai mult decât o prietenie adevărată, trebuie să-mi demonstreze că vrea. Nu mai vreau eu să vin cu inițiativa. Am fost foarte dezamăgit.
Orice fată ar fi cu mine nu aș veni cu propunerea niciodată să se culce cu mine și să facă dragoste. Sexul este o necesitate biologică care se face minim de 3 ori într-o săptămână pentru echilibru hormonal.
Mie nu-mi place să fiu cu o fată doar să mă culc cu ea. Nici o fată doar pentru o aventură de o noapte.
Eu am acceptat toate calitățile și defectele domnișoarei. Eu am pus foarte mult suflet, mă atașez foarte mult de ea. Eu am făcut complimente și ea nu a făcut nimic.
Simt nevoia să îmbrățișez pe cineva și să-mi exprim sentimentele mele.
Nu grăbesc lucrurile las totul să vină de la sine.
Aștept răspunsurile dumneavoastră dacă procedez corect?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Nu orice fata este la fel ca "orice" alta fata
Este greu sa intelegi psihologia femeii, ar trebui sa fii un veritabil Casanova ca sa o faci.

Initiativa ar trebui sa vina de la ambele parti, nu egoism din partea cuiva si supunere ori loialitate oarba din partea celuilalt, nici femeia nu trebuie sa traga de barbat si nici invers, este ceva ce ar trebui sa se intample din ambele parti, ca si cum ar exista un echilibru in cuplu, genul acela de partener care intuieste ce alegeri ai face tu si ce ti-ai dori tu, si tu la randul tau sa stii ce ar vrea si si-ar dori partenerul tau, acela este un cuplu adevarat, restul sunt pierdere de timp, resurse si energie, multi se complac in aceasta pierdere de timp ca sa nu fie catalogati ca fiind singuri, deci sa nu poarte o eticheta care le invalideaza cumva reusita pe plan social!

4 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Daca din cauza tipelor neinteresate cu care ai fost. astazi ai luat decizia sa faci mai putin, crezand ca vei primi mai mult, nu e deloc o decizie inteleapta.
Cauta o tipa interesata de care nu trebuie sa,, tragi''.
Daca astepti ca tipa sa faca tot, asteapta sa isi puna si un strap on si sa faca toata treaba pana la capat.
Esti barbat, nu sta in energia ta feminina.

| ovidasmihai explică (pentru Miruna333):

Multumesc mult pentru sfat.

| ovidasmihai explică:

Sunt din Râmnicu Vâlcea și am 34 de ani.

| Dragoșșșș77 a răspuns:

In primul rand trebuie sa intelegi ca toate sunt la fel si procedeaza cam asemănător, in al doilea rand noi ca barbați trebuie sa facem primul pas, iti recomand sa nu mai pui asa mult suflet si sa tratezi fetele si cu indiferenta nu numai cu bunatate, sa le cumperi chestii scumpe, etc, deoarece peste un timp vei regreta si iti v-a parea rau, axeaza-te pe tine si lasa fetele sa vina la tine singure nu tu sa fugi dupa ele, daca vorbesti cu o fata de care iti place si vezi ca ea nu iti arata ca te vrea sau se poarta urat cu tine, las-o in pace si axeaza-te pe tine si vei vedea ca, cu timpul vor veni fete la tine și iti vor propune sa iesi cu ele si o sa iti dea semne ca te place, trebuie sa te porti si mai dur si sa nu fi mereu dulce cu ele si pana atunci cel mai ok e sa te axez pe tine.