Buna.Fiind mama ta nu cred ca isi doreste de la tine decat un "te iubesc" si un lucru pe care l-ai facut tu special pentru ea.Nu cred ca este necesar sa ii cumperi parfumuri sau ciocolata caci sunt sigura ca pe acestea le-a mai primit si de la alti oameni din viata ei.Tu trebuie sa ii oferi ceva special facut din inima.Incearca sa ii faci o felicitare frumoasa pe care sa o scrii in italiana, poate sa incerci sa ii faci o prajitura, o bijuterie mica dar sa o faci singura. Poti sa ii culegi flori nu sa ii cumperi.Gandeste-te ce este pe gustul ei.Arata-i ca tu ai ramas si vei fii mereu puiul ei.Nu trebuie ceva scump, ci ceva sentimental. Daca doresti neaparat poti sa ii cumperi o mica atentie sau chiar o bratara desi cred ca atfel de lucruri primeste mereu si nu mai sunt originale. Daca te pricepi la muzica sau la desen si mai bine.Arata-i si alta latura a ta. Sper sa o surprinzi placut.Bye
O cina linistita si flori.si arata-i ca o iubesti, aia o sa-i placa mai mult decat orice floare. Iubirea unei mame nu poate fi inlocuita
Sa faci ceva special de mancare
Poti sa ii iei un parfum... un buchet de flori...sa faci un colaj din poze
Fa-i tu un tort Cumpara blatul, budinca, ceva fructe si ceva bomboane pentru ornat, e f simplu
Cadou: o floare frumoasa la ghiveci (orhidee de exemplu) si gasesti in florarii fluturasi din aceia pentru ornamentul ghiveciului, sau o cana mare cu poza ei, sau ceva cadou personalizat, sa vada ca ai depus un efort
o iesire la film
faci curat in casa
sau ii organizezi o petrecere surpziza