| neanicu a întrebat:

Pana inainte de casatorie, cum v-ati adresat viitorilor socrii? modul de adresare, salutul?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nene si tanti. dupa aia, tata socrule, mama soacra.

| sticss a răspuns:

Pei... eu nu sunt casatorita insa ce am auzit de la tata foarte respectuos sa te placa.
buna ziua ce mai faceti. sa te aibe la inima ca pe copilul lor. pentru ca socrii nu isi suporta gineri sau norele nu stiu care`s motivele.thinking insa daca sti cum sa te adresezi sa ii ajuti sa ii respecti le castigi increderea din prima

NOname
| NOname a răspuns:

Buna ziua, Doamna... (prenumele), Domnul... (prenumele).

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Am numai soacra. I-am spus mereu sarut-mana ca salut, in definitiv ar putea sa-mi fie mama. Pana cand ne-am hotarat sa ne casatorim, i-am zis Doamna Popp, in seara in care sotul meu m-a cerut de nevasta, i-am cerut permisiunea sa-i spun mama si asa ii spun de atunci.

| madagascar a răspuns:

Eu nu le zic mama si tata, pentru ca mama e numai una si tata la fel, dar le vorbesc cu dumneavoastra, si le zic buna ziua, soacra mea imi zice buna si socrul meu sarut mana si imi vorbeste cu dumneavoastra, si nu cred ca modul de adresare e cauza neintelegerilor, eu ma inteleg bine cu ei si nu au pretenti de la mine ca eu m-am maritat cu baiatul lor nu cu ei.

| irina20 a răspuns:

Pai tatalui lui ii spun Vecinul(este un om extraordinar), iar mamei lui Doamna...(coana cand nu e prezenta). Pe amandoi i-am salutat cu sarut-mana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamna x, domnul x.Asa le-am zis si inainte de casatorie asa le zic si acum dupa 10 ani de casatorie.Cu toate ca sunt niste oameni extraordinari nu le-am putut zice niciodata mama sau tata, atat datorita faptului ca atat timp cat am fost prietena fiului lor le-am zis ''Doamna (si numele de familie), domnul (si numele de fam.)si m-am obisnuit sa le zic asa cat si datorita faptului ca eu consider ca mama e numai una si tata la fel.Atunci cand ne intalnim le zic ''Saru' mana d-na x, saru' mana d-nul x" si ma adresez cu d-voastra...

Întrebări similare