Zi mersi ca nu a maturat tot satul cu tine, la ce rusine le-ai adus printilor tai.
A fost o greşala am avut încredere în cine nu trebuia îmi asum dar nici tata sa ţipe la mine şi aşa daca e mai important ce spun oamenii din sat decat mine asta e accept ca tata nu ma iubeşte eu din cauză lui am început să plâng şi am facut atac de panica din cauza ca a ţipat la mine dar ma calmat mama şi mama mi-a zis ca totul o sa fie bine am încredere în mama nu m-a dezamagit niciodata şi ma iubeste
Sa faci sex si sa faci un copil, nu-i greseala, poate fii viol sau poate fi voit.
La tine cum a fost, te-a violat?
Am facut eu de buna voie dar totuşi tata nu trebuia sa reacţioneze asa cand am zis ca sunt însărcinată eu am nevoie de sprijin în acceste momente
Cum ai facut de buna voie odata ce afirmi ca a fost o greseala?
Deci a fost viol, santaj sau fortata, ca greselile nu pot apare altfel, daca era de buna voie.
Asta e mentalitatea de la sat,,, il faci de ras'', ce i se rupe lui de lume, nu inteleg. Nu lumea trece prin ce treceti voi, dar mar rog. Normal ca nu este ok cum s-a comportat cu tine. Faptul e deja consumat. Nu ai ce face, o sa ii treaca si va reveni cu picioarele pe pamant. Daca ai 16 ani, de ce nu faci avort?
Din păcate asta e ai vrut sex ai riscat acum suporți consecințele, și încă zi mersi ca nu e mai rău de atât. Poate în timp o să fie iar bine în cazul tău dacă nu (mai) faci rele.