| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Pare ca extrem de multe vedete și comentatori fără prea multa experienta în domeniu apar la TV și comentează intr-una despre relații și despre cum ar trebui sa fie bărbatul perfect și femeia perfecta și cum ar trebui sa fie un cuplu ca să aibă o relație de lunga durata! Faza este ca pe mine ma deranjează ca niște oameni cunoscuti in fața ecranelor vorbesc despre asta și le spun oamenilor obișnuiți ceea ce fac greșit și cum ar trebui sa fie corect! Adică vreau sa zic ca nu poți tu care ești faimos și ai avut doua sau trei relații adevărate toată viața ca restul a fost de fațada și doar pentru ca să vorbească toată lumea în revistele și pe site-urile de Cancan despre tine, sa vii sa spui ca,, tu faci totul greșit " sau,, nu este vina lui, ci a ta " ori,, nu asa ar trebui sa arate un cadou de un an de când sunteți împreună ", cum ar fi sa te critice mereu pe tine care chiar iubești acea persoana și nu ai ieșit cu ea doar de ochii lumii, spre deosebire de vedetele și comentatorii care la emisiuni ca Acces Direct numai despre asta vorbesc și îi mai și cearta pe oamenii care vin acolo cu probleme serioase sau suna ca este vina lor pentru despărțire sau ca nu își asculta partenerul destul! Eu ma uitam ieri cu un prieten pe YouTube la Acces Direct și ne-a venit sa închidem după câteva minute la cât de urat vorbea ea despre niște oameni pe care nu îi cunoaștea și le dădea ea sfaturi despre cum sa își îmbunătățească relația! Voi ce părere aveți despre aceste emisiuni și comentatorii lor care cred ca știu totul despre relații? Considerați ca ei vorbesc despre lucruri pe care nu le cunosc?

3 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Si de ce ti-ar pasa de ce spun vedetele? Tu ai viata ta, iar vedetele viata lor. Vorba lui Pohoata Claudiu : "La aia care nu le plac, ba sa nu se uite ma"

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai in vedere "vedeta" blonda?
Stii ca au fost oameni care n-au mai avut loc de ea, nu? Prima fiind Simona Gherghe, cea care a facut primele emisiuni Acces Direct.

Cand sunt invitati psihologi, pe acei oameni ii poti asculta, chiar inveti ceva de la ei.

Tu, ca telespectator, le poti spune fix ce parere ai. Le scrii, le spui punctul tau de vedere.

| eliancodrut a răspuns:

Televizorul din camera mea functioneaza doar in cazuri speciale. Tu te referi la acea emisiune, dar la Antena 3 este o emisiune dupa masa in care intre invitati se planteaza trei cațe care intervin peste invitati de nu mai intelegi nimic.
Dar sa stii ca in toate domeniile sunt angajate persoane pe care le respecta lumea pentru faptul ca nu stiu nimic.
In instante sunt judecatori foarte tineri, necasatoriti, care judeca divorturi, dar ei nu stiu ce-i aia o familie.