| Iulianaiuli78 a întrebat:

Părere despre relație de 4 ani fără sa fie logodiți si fără poze împreună pe Facebook, fără copii, doar stau in aceeași casă.

Răspuns Câştigător
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

În zilele astea nu se mai merita sa faci nunta=> mulți divorțează de la o luna de căsătorie, deci niște hârtii nu va leagă.
Despre poze= ori vrea sa fie relația mai privata, ori este destul de grav și probabil încă mai vorbește cu alte tipe cu pretextul ca este single sau bine multe cazuri și când mint ca tipa din poza, e verisoaralaughing.

35 răspunsuri:
| Iulianaiuli78 explică (pentru darrio2007):

Da,mi-am bagat toata baza si viața în relația aia de 7 luni, acum trebuie să o iau de la 0 iar.

| darrio2007 a răspuns (pentru Iulianaiuli78):

Si care ar fi problema? Nu intotdeauna prima relatie este perfectă. Abia capeti experienta, sa nu repeti greselile de la prima.

| ania a răspuns:

Dacă dac sex trăiesc în păcat și relația lor nu e binecuvantata de Creator.

| haileewatson a răspuns:

E chiar asa important ce crede lumea?

| Freya1 a răspuns:

Treaba lor.Inafara de pozele pe Facebook pe care le-am pus totuși, și eu am stat 8ani/10 ani fără copii și fără casatorie.Pur și simplu ești tânăr și nu simti nevoia sa te complici foarte mult.

Eu una și de căsătorit m-am căsătorit după ce am rămas însărcinată ca să fie toate în regula și sa nu avem bătăi de cap cu numele și actele. Daca nu, probabil mai dura ceva sa fac pasul asta.