| AdelaAdela88888 a întrebat:

Parinţi iubitului meu nu mă plac ei spun ce eu i-am distrus relaţia cu soţia lui chiar daca el e înca casatorit cu ea.Ce aş putea face ca parinţi lui să mă placă? Eu am 21 de ani

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Vrei ca parintii unui barbat casatorit sa te placa.
Hmmmm.
Trebuie sa fii de 1000 ori mai bua in de toate, decat sotia lui, altfel ai sanse minime.

| ania a răspuns:

Lasa-l in pace sibte vor place in mos sifur mai mult. Mai bine roaga-te pentru un sot neluat de la altcineva. Si daca se casatoreste cu tine, e clar ca pentru el casatoria nu inseamna mare lucru, te va insela ca pe actuala nevasta.

| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti talpisita femeie, ca esti in plus, nu vezi-ti ca omul este insurat?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Greu sa le schimbi părerea având în vedere că umbli cu el în timp ce e căsătorit

| Hyperion7 a răspuns:

Sa îți zic o chestiune absolut generala.
Când vine vorba de bărbații însurați, așteaptă-te sigur sa renunțe la tine,de ce?
Fie că o faci tu sau nu,un bărbat însurat nu va recunoaște în ruptul capului că te vrea în viața lui,mai ales daca e prins de sotie (indiferent de cate declarații de dragoste ți-a făcut)
Plus că nu va o floare pe un spin,daca-mi permiți comparația laughing

Psihologia din spate e super simpla,bărbatul alege sa își facă o amanta pentru că în relația in care este,este nefericit sau poate vrea diversitate(rana de instabilitate)
Prin tine a căutat ceva diversitate și a găsit-o,cel mai probabil,dar nu va renunța la ce a clădit cu femeia lui, pentru că pentru el a fost doar o escapada și nimic mai mult.
E și el conștient că dacă te alege pe tine, nu o să ajungă departe.

Deci tu ai fost cea naivă care a crezut că poate avea un bărbat însurat, dar în realitate, doar ai fost folosita, cu părere de rău.

Aștepta-te la ultimatum in curând.

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Să nu te mai bagi în relații cu bărbați căsătoriți, ce zici?

| alibaba99 a răspuns:

Damm, e nasoala treaba. Nu prea ai ce sa faci, lucrurile vor degenera.