| Sorina45677 a întrebat:

Parinţii mei au zis sa îmi caut un barbat ca tata pentru fata dar nu prea stiu ce sa fac pentru ca eu sunt dupa divorţ. Nu ca nu am gasit barbaţi, am gasit mulţi, m-au chemat la întalniri şi voiau relaţie cu mine. Dupa ce am divorţat, eu nu am vrut pentru ca am fata care avea 1 an. Acum ea are 6, dupa ce am nascut au început problemele pentru ca eu m-am concentrat pe copil mai mult în ultimul nostru an de casnicie. Cand am nascut eram casatoriţi, noi suntem de 5 ani divorţati şi el voia atenţie şi de asta m-a înşelat. Stiu ca a fost greşeala mea dar pentru mine fata mea e mai importanta decât orice barbat.Credeţi ca ar fi ok sa încerc o relaţie noua?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sigur, de ce nu?!
Doar esti femeie singura, libera si poti sa-ti refaci viata, dar sa fi foarte atenta pe cine iti bagi in casa, sa nu fie alt curvar sau vreun boschetar.

| Madaxo97 a răspuns:

Încearcă relație noua dar când te simți tu pregătită, nu musai să aibă fetița un tată nou. Ai mare grijă cu ce fel de bărbat te încurci, acum ca ești mamă, trebuie să fii de 2 ori mai selectivă când vine vorba de bărbați.

| Cipi1212 a răspuns:

Cum îți dictează conștiința.

| 1onur a răspuns:

Eu dacă aveam o femeie care îi păsa mai mult de copii noștri decât de nopțile din pat iași fi pupat tălpile cu Adevărat. Niciun femeie nu merită să fie înșelată fiindcă îi pasă de familie ei de copii ei mai mult decât nopțile din pat. Nu ai greșit cu Absolut nimic cu Absolut nimic nați greșit nu este vina ta că el a ales săte înșele. Cea a făcut el era o intenție foarte bine definită. El dacă era un soț un bărbat Adevărat înțelegători cu Dumneavoastră ar fi înțeles ca sunteți și Dumneavoastră la rândul vostru om nu mașinărie de șex.să înșeli o femei care îi pasă cu Adevărat de copii ei așa femei trebuie ținute în palme toată viață ei nu merită să fie înșelată tratată în halul ăsta. Foarte bine că ați divorțată de el Doamnă fiindcă ăla vă vedea și trata ca un obiect nu ca o soție Adevărată cu Adevărat.

| adryang78 a răspuns:

Soțul tău a fost un tâmpit, scuză-mă că-ți spun. Dacă e așa cum descrii tu situația, că te-a înșelat fiindcă i-ai acordat mai multă atenție copilului, atunci n-ai pierdut nimic, să n-ai niciun fel de regrete.
Acum, bărbați care caută o relație sunt destui, DAR cei mai mulți nu vor să se lege la cap, adică nu merg pe ideea de căsătorie. Nici să rămâi singură nu e bine, dar copilul tău e cel mai important. E nevoie să fii de două ori mai selectivă, nu e ușor, dar mai sunt și bărbați buni, să știi. Cu răbdare și multă grijă, o să-l găsești pe cel potrivit.
S-auzim de bine!