anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parinti mei nu se mai inteleg! in fiecare zi ei se cearta din diferite motive unul mai stupid ca altul! iar eu incercand sa ii impac cad la mijloc suparandu se amandoi pe mine ce imi recomandati sa fac?

16 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Sunt si ei niste copii mai mari, intelege-i!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mai bine lasa-i pe ei sa-si rezolve problemele fara sa te implici.

cami
| cami a răspuns:

Pai sa vezi de ce s-au certat ai mei azi-dimineata laughing "de ce mama n-a taiat feliile mai subtiri".asa ca stai linistita, nu numai ai tai se cearta din motive stupide...Si uite asa incepe: ce, sa se lase unul mai prejos decat altul? ne.oh go on.orgoliosi...
Stiu cum e... ori privesti, ori pleci de acolo. Cu timpul, o sa te obisnuiesti.

auran
| auran a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa te bagi intre ei (eventual ar trebui sa vorbesti cu fiecare separat) pentru ca si intr-un caz si in celalalt tot tu ai de suferit - ei se cearta, ei se impaca!

| Mya a răspuns:

Sunt oameni maturi, dar se intampla sa mai aiba si momente in care se comporta copilareste.hee hee Nu ar trebui sa te implici...mai incercam si eu sa fac pe psihologul cu ei, dar fara folos. Oricum nu ma luau in seama, fiindca na, eram "copil".hee hee

| Lorenyk a răspuns:

Intr-o casnicie oamenii se mai si cearta. poate trec amandoi prin momente mai dificile, stresul la servici sau alte lucruri, insa tu nu trebui sa intervi in cearta lor. Uite, iti dau o sugestie. Intr-o seara, cand ei sunt bine dispusi, propunele sa mergeti impreuna in oras, la o pizza, un film, sau chiar intr-o zi la munte. Si acolo, va simtiti bine si le spui frumos: nu e asa ca e foarte frumos sa petrecem timpul impreuna, fara certuri, etc... si poti sa le spui ca tu tii foarte mult la amandoi si ca suferi mult cand ei se cearta. spune-le sa se gandeasca si la tine atunci cand au chef sa se certe. poate va functiona. dar nu te mai amesteca in cearta lor, fiindca ei nu se pot impaca fiindca asa vrei tu, trebuie sa le treaca la amandoi supararea, ca altfel, nu faci decat sa ii superi si tu. oamenilor mari li se pare aiurea ca copilul lor sa se amestece in problemele lor, chiar daca tu ai doar intentii bune. sau poti sa vorbesti cu unul din ei, cu care ai tu o relatie mai buna, mai deschisa, atunci cand nu sunt suparati, si sa il intrebi care este motivul pentru care se cearta atat de des. si la fel, spune-i ca pe tine te afecteaza mult. succes

| frumusik007007 a răspuns:

Stiu cum e deoarece si ai mei se certau pana in momentul in care au divortat iar acum dupa 2 ani dupa divort (eu am ramas cu mama)duc lipsa acelor certuri sad

| andreea_9905 a răspuns:

Sa fiu sincera si parintii mei sau certat mareu pana am inceput sa ma rog pentru familia mea si pentru ei ca sa se impace si sa nu-i mai vad certandu-se roaga-te in fiecare seara si stii cum a spus Dumnezeu cine are rabdare primeste si cine crede primeste, mai du-te pe la biserica si aprinde cate o lumanare pentru ei doi la mine parintii sau impacat abia dupa un an de zile de cand ma tot chinuiam cu rugacuinile dar uite au fost la un pas de despartire si sau impacat ca prin minune.Iti doresc succes si Dumnezeu sa te-a sculte te-am pupat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa te retragi in camera ta! sau sa incepi sa plingi si sa spui ca te-ai saturat sa ii mai auzi certandu-se

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum se impaca parinti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa este si cu ai mei...ma dispera cand ii aud ca se cearta...nci eu nu stiu cum sa fac sa i impac ...intr-o perioada reusiam sa-i impac... dar acum nici eu nu reusesccrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum impac doi parinti sa nu se mai certe din orice?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parinti nu vorbesc unul cu altul cum sa ii impac ce imi recomanzi

| Skittles_6671 a răspuns:

Si ai mei se cearta din lucruri foart stupide dar eu am luat atitudine si am aparat-o pe mama iar tata mi-a zis ca din cauza mea se cearta si ca a ajuns sa ma urascahappy si i-am intors-o atunci(de parca eu nu il uram cum de fiecare data imi scotea ochii pentru orice fleacoh go on) si i-am zis "nu din cauza mea te certwinking este din cauza ta si nu o mai face pe mama sa planga x(! " am tacut pana acum am inghitit orice jignire ZILNIC din partea lui... dar deja nu mai pot! M-a jignit prea mult si eu ca proasta am tacut, am inghitit, am trecut cu vederea ca na... e tata. ei bine de acum nu mai tacfrustrated am si eu orgoliul meu de fata nu ma lasa calcatr in picioare nici macar de "tata"!

Am procedat bine?!

| kid_5092 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ei calm, spune-le despre ce simti si ca te deranjeaza sa-i vezi certandu-se.Isi vor da seama ca pe tine te doare si poate vor mai inceta certurile. Oricum este si o perioada mai tensionata pentru toata lumea, toti avem griji si fara sa ne dam seama ne revarsam nervii asupra celor din jur.Pastreaza-ti calmul si fi optimista! Dupa ploi iese si soarelehappy

| danadanutza10 a răspuns:

Prin aceeasi situatie trec si eu cu ai mei la inceput faceam si eu ca tine si pateam tot la fel dar de un timp am renuntat sa ma mai bag asa ca nu te mai baga nici tu lasa-i sa se certe si sa isi rezolve singuri problemele ca doar sunt 2 persoane mature, pentru ca de multe ori nu sti care e motivul sau cel vinovat, stiu ca nu iti place sa ii vezi ca se cearta dar crede-ma nu ai ce sa le faci mai ales daca sunt ffff orgoliosi si nici unul nu vrea sa cedeze de multe ori pot fi certuri stupide alteori pot fi anumite probleme intre ei doi pe care numai ei le stiu, deci lasai in pace pentru ca ei stiu ce au de impartit.