| ClaudiaVioleta446747464 a întrebat:

Părinți mei nu sunt de acord cu iubitul meu eu am 16 ani el 25 el e din același sat cu mine mam gândit ca în seara asta sa dorm la el să merg la el când ai mei adorm și după dimineața sa ma întorc acasă.Dar nu știu ce sa fac.Voi ce ați zice ca ar fi bine sa fac?

12 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Fa-i si pachet sa ii dai la puscarie, tu te urci pe el, tu il corupi, si el face puscarie moca. E considerat viol, chiar daca ti-ai dat tu consintamantul, e lege data deja.

| TimberWolf a răspuns (pentru Liviu):

Cati n-au bagat astea la puscarie pana acum...unu in plus crezi ca se mai pune?

| Violleta2022 a răspuns:

Te-ai gandit bine sau te-a convins barabtula la?
Ca parintii pot anunta Politia si il inchid imediat, ca tu esti minora si el daca intertine relatii cu tine, fiind major cu diferenta mare d evarsta, poate face puscarie.
Daca-l iubesti, stai cuminte acasa si nu-l pune in pucsraie, ca niste parinti suparati iti pot pune marea iubire dupa gratii.

| ClaudiaVioleta446747464 explică (pentru Violleta2022):

Dacă o să cheme poliția parinți mei și dacă vor vrea să îi facă rău iubitului meu le voi zice ca dacă nu îl lasă pe el în pace îmi fac eu rau mie singura aruncându-ma de la balcon

| Violleta2022 a răspuns (pentru ClaudiaVioleta446747464):

Bravo, gandire de copil obraznic fara pic de respect pentru parinti.
Nu-i bai, tu ameninta si ei vor chema serviciul de urgenta al spitalului de psihiatrie (boli mentale) si te vor interna acolo cateva luni, ca sa nu-ti faci rau, ca asemenea amenintari se iau rapid in seama si se actioneaza rapid, ori vor chema pe cei de la Protectia Copilului, care te vor lua la un camin pentru copii (Orfelinat), unde evei sta inchisa pana la 18 ani, cand iti vor reda libertatea.
Solutii sunt sa te potoleasca, fiindca tot comportamnetul asta denota ca nu ai discrenamant (adica nu esti inca capabila sa intelegi ce este bine si ce este rau, ce ai voie sa faci si ce nu ai voie).
Nu inteleg de ce vrei sa-i faci rau barbatului pe care-l iubesti?
Fiindca indiferent ce tu decizi, el tot in puscarie ajunge, fiindca tu esti copil mic protejat de lege si el ditamai adultul, putand fi acuzat chiar de pedofilie, daca intretine relatii sexuale cu un copil minor.

| relian a răspuns:

E bun, vrei sa mergi la el sa dormi, sau vrei sa mergi la el sa ti-o traga
Mai degraba cred ca vrei sa mergi pentru sex. Asa si ne intrebiu pe noi cum sa faci, sau daca sa pleci noaptea, fara sa stie aprintii tai?

Daca se trezste mamata sau taicatu sa mearga la baie, sau sa bea apa, apoi stiu si eu cei vine sa vada ce faci si vede patu gol laughing

Iti dai seama ca vor stii unde esti, dar na daca nu te poti abtine baga, doar nu o sa stai asa pe uscat.

De sariti, vad ai spus ca sari de la balconul parterului, e bun si asa rau laughing dar vezi sa pui o saltea sa cazi pe moale laughing

Eu zic c a ar fi bine sa mergi la el ziua, cel putin ai mai mari sanse sa nu te afle parintii.
Parintii poate merg la munca, tu singurica acasa, te poti intilni cu ala fara ca aprintii sa stie, iti faci treaba, apoi nimeni nu stie nimic, gura nu-ti miroase, ca te speli pe dinti laughing

Ca sfat, cauta si te protejeaza, sa nu ramai cu burta la gura la 16 ani, in rest baga cit poti, daca iti place de ce nu.

Pina la urma o femeie devine femeie pe la 12 ani nu? Daca nu ar fi fost bine, nu mai deveneai femeie la anii ai, ar fi ales natura sa devii femeie la 18 sau stiu si eu cand.
Vorbim aici de natura, de organism, nu de ce spune legea, sau societatea.
Cum zic e in regula sa ai o relatie si la 16 ani, dar sa nu ramai gravida, pentru ca mergi la scoala, pentru ca te pregatesti pentru viata, acum nu ai experinta, iar societatea de astazi, cere altceva decti cerea acum mii de ani in urma.

Trebuie sa ai o situatie, un job, sa ai unde sta, casa sau chirie, sa ai un barbat cu care sa te ajuti, sa fiti o familie.

La anii astia daca ambii ar fi de 16 ani, nu prea poti sa iti faci o familie.

Si eu faceam la fel, dar nitel mai altfel. Aveam un amic, puneam sa sune pa mama sa-i zica daca pot sa merg sa stau la el, mama zicea in regula mergi, iar eu merega la EA laughing

Fa cum crezi tu, doar sa nu te intorci acasa cu balonu la centru, inseamna ca ti-a dat ala gol laughing stii cum e la fotbal, cand primesti gol, mergi cu balonu la centru laughing

| ioana748 a răspuns:

Il bagi la puscarie.
Fereasca Dumnezeu sa vada ai tai ca nu esti in pat si sa sune la politie
Sper ca baiatul este destul de intelept si te aduce acasa.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu știu cum vor reacționa părinții tăi.

| 1onur a răspuns:

STAI ACASĂ DORMI LÂNGĂ PĂRINȚI TĂI ÎN FIECARE SEARA lângă părinți tăi

(acasă la tine cu părinți tăi dormi lângă părinți tăi)

| 1onur a răspuns:

Mai copile tu nu înțelegi că din toată situația asta tu cu el doar tu ești omul care vei suferi groaznic de rău? Și nu vei suferi din "iubirea ta cu el" și din prostia gravă a ta cu el fiindcă ăla este ditamai călăul de om are 26 de ani iar tu 16 ani abia împliniți ce cauți nopților cu bărbați în toată firea tu acasă la ei tu find o minori un copil care n-are habar de viață de ce vrei să-i faci atâta rău? de ce? Nu înțelegeți ca niciun BĂRBAT ADEVĂRAT CU ADEVĂRAT BĂRBAT NU ARE AVEA NICIODATĂ NICIO TREACĂ CU O MINORĂ ABSOLUT NICIO TREABĂ fie de "prietenie " " fie de "tovarășii " său ce termenii mai folosiți între voi BFF nu există sa aibă un bărbat Adevărat sănătos treaba cu o copilă cu o MINORĂ decât dacă are probleme grave cu Adevărat de sănătate să se uită la un copil de 16 ani minor ce Tea apucat de vrei neapărat să ai treabă cu pedofilul ăla vrei săte încurci cu el? Nu-ți dai deloc da deloc seama că-ți faci grav de multă rău ție (DOAR ȚIE ÎȚI FACI RĂU NU SI LUI) fiindcă el este conștient FOARTE FOARTE BINE CU CE ARE DE AFACE SI CU CINE ARE DE AFACE profita de naivitatea ta profită de inocența ta o să-și bată joc de tine în ultimul hal nu face prostia asta gravă râu rău de tot să calci în casa lui nenorocitul ăla care racolează minore și întreține relați sexuale cu minore de vârsta ta el trebuie băgată pe bună dreptate în pușcărie minim 10 ani minim sa nu se mai apropie în viața lui de minore Adolescenți copii ăla este un mare mare nenorocit mare rău de tot nu face prostia asta în viața ta da calci în casa lui fie noaptea fie zi el caută să-și bata joc de sufletul tău corpul tău este un maniac bolnav minat care are tangenți este prea puțin spus ce face el ce-ți face el ȚIE revinoți și lasă prostile astea că ce faci tu și ce face el cu tine nu este iubire Adevărată este pedofilie Adevărată și pe bune ce-ți face el ȚIE

| eliancodrut a răspuns:

Citesc si ma mir. Ma mir si recitesc. Prostie si nestiinta cu carul.
1. Tu esti sub tutela parintilor si nu ai voie sa parasesti domiciliul sa dormi in alta parte fara aprobarea lor. Ei pot anunta politia si te va aduce inapoi, urmand ca sa se ia masurile legale.
2. Faptul ca mergi la el sa dormi constituie o premiza in a se deduce ca el te-a ademenit sa faci sex cu el, ceea ce se incadreaza in prevederile art. 221, care prevede: (21) Fapta prevăzută la alin. (1), comisă de un major cu un minor cu vârsta între 14 și 18 ani, se pedepsește cu închisoarea de la două luni la 3 ani și interzicerea exercitării unor drepturi dacă:
b) (...) sau acesta [faptuitorul] a abuzat de poziția sa recunoscută de încredere sau de autoritate asupra minorului () a unei situații de dependență()
Asa este considerata de instante o relatie intre persoane de varstele voastre.

| eliancodrut a răspuns:

Citesc si ma mir. Ma mir si recitesc. Prostie si nestiinta cu carul.
1. Este considerat viol, conform Legii nr. 217/2023 Actul sexula cu un minor sub 16 ani, daca diferenta de varsta este mai mare de 5 ani.
2. Prostie din partea ta: tu crezi ca barbatul ala are ca scop altceva decat sa te aiba ca trufanda si sa se laude prietenilor? Daca ar fi un barbat serios nu si-ar face de lucru cu fetiscane (sa nu zic fetite). Si-ar cauta o femeie de varsta apropiata de a ta.