Spunele ca iti este foarte greu ca nu poti sa ii vezi despartiti si sa se gandeasca cu tu suferi enorm din cauza lor poti face o depresie si chiar nu iti este usor sa treci peste acest obstacol!
Pacat, dar nu e dupa cum vrei tu, e dupa cum si-au facut-o ei. N-ai ce face. Daca ei s-au despartit inainte sa se gandeasca ca au un copil, faptul e consumat. Ei sunt in masura sa decida.
E mai dificil sa i faci sa se impace. si stiu u ai cazut la mijloc. incearca sa le explici ca nu vrei sa fie despartiti si ca vrei sa se impace ca ii iubesti pe amadoi la fel si vrei sa fie impreuna. Nu cred ca, conteaza motivul odata ce ai un copil chiar daca sunt certati stau impreuna pentru copil asta cred eu.
Pai ce sa zic ca imi pare rau. si de facut ce sa faci. spui frumos la mama sau la tata cu cine stai ca nu esti fericita daca nu sunteti impreuna. poate te intelege.
Daca nu s-au gandit sa stea impreuna pentru tine, mi-e greu sa cred ca tu vei putea face ceva in aceasta privinta. Fii tare! Invata sa accepti viata asa cum este ea. Vor veni si zile mai bune.
Da, e groaznic, dar trebuie sa te gandesti si la fericirea lor putin. Daca ai sti ca raman impreuna dar sunt nefericit, asta te-ar face pe tine fericita?
Uite o sa iti povestesc ce mi s-a intamplat mie ca? Cand eram mai mica (la gradinita) mama si tata au inceput sa se certe pe diferite teme iar apoi a fost si mai rau pentru ca au inceput mai mult decat certuri... Tatei ii placea sa bea mult. Pana intr-o zi cand m-am intors de la unchiul meu iar tata era acasa baut sau certat ingrozitar iar cel mai dureros lucru pentru mine era ca era iarna si nu mai erau decat 2 saptamani pana la ziua mea, implineam 9 ani. Am fugit pe scara blocului si am rugat un vecin sa sune la politie. Am stat la unchiul meu o perioada. Mi-a fost mai bine ca s-au despartit chiar daca la inceput nu am inteles de ce? Unii oameni se despart xu un anumit motiv. Incearca sa iti dai si tu seama care e acela.
Crede-ma si parintii mei s-au desppartit
si sufar ingrozitor
din cauza asta am ajuns sa fiu emo
si nu imi place de loc
offfffff