| RalucaRaluca567 a întrebat:

Părinți meu nu mai sunt de acord cu iubitul meu de când a dat prima palma în mine eu l-am iertat și acum nu ma mai bate dar părinți mei cred ca încă face asta și de asta nu îl mai suporta eu am 18 ani și am și o data de 8 luni cu el s-a întâmplat.sa rămân însărcinată pentru ca am uitat sa iau anticoncepționale.Ce pot face în situația asta? Cum să îi fac pe ai mei sa aibă din nou încredere în el?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te va mai bate si altădată. Daca esti mai mica de 18 ani, este de inteles, esti naivă.
Daca ai 18 ani, e regretabil cum gandesti.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ar avea in credere in cineva care te a batut?

| ioana748 a răspuns:

Din pacate ai tai au dreptate. Nu vor sa mai acorde a doua sansa pentru ca aceasta nu exista.Tu poti accepta sa fii nerespectata dar nu i obliga sa fie de acord cu asta.
Ai sa intelegi cand va veni si a doua palma si tot asa. Imi pare rau, dar ai facut o alegere nereușita.

| 1onurSimion a răspuns:

Părinți tai nu-l iartă fiindcă el da in două suflete dintr-o palmă si Părinți tăi știe foarte foarte bine ce fel de om este el și ce viață vei avea lângă un așa om o dată este de ajuns să ridice palma la tine după o sa vină si picioare si palme de nu o să mai ști cum săte aperi si să fugi din mâinile lui. Treaba ta dacă l-ai iertat când vei ajunge cu copilul de mână la părinți tăi la ușa înapoi atunci abia o să-ți dai seama pe cine ai iertat ce fel de om ai iertat Prima palmă este de ajuns după vine și restul se vede prin iertarea ta că nu-ți pare rău și că accepți "filozofia" vagabonțilori "femeia ne bătută"...

| Cinic a răspuns:

Parintii tai au dreptate 100%! Tu esti doar o adolescenta acum si iei decizii in functie de hormoni si de atractie sexuala. Esti dispusa sa ierti orice iubitului tau pentru ca ai impresia ca esti " indragostiata" de el. Iubitul tau este un ratat! Orice barbat care loveste o femeie fara sa fie provocat fizic, este un ratat. Azi ti-a dat o palma, maine iti va da doua palme si poimaine o sa ajungi la ati. Daca mai stai cu el faci cea mai mare greseala a vietii tale.

| Valentinaldoilea a răspuns:

O data ce a scapat o palma, fii sigura ca se va repeta. Poate nu in prima saptamana. Darvor veni si vor fi din ce in ce mai dese.
Nu te respecti pe tine daca l-ai iertat.
Esti insarcinata cu el? Parintii tai stiu?

| RalucaRaluca567 explică (pentru Valentinaldoilea):

Am fost însărcinată fata are 8 luni acum

| Jamalpdf a răspuns (pentru RalucaRaluca567):

Te a mai bătut?

| andreierdna91 a răspuns:

Nu exista "o palma".
Exista un idiot violent (nu ma refer strict la barbatul de langa tine - in general despre toate situatiile de genul asta) care la prima bere in plus sau la primul semn care pentru el va declansa o stare de nervi extrema/gelozie se va repeta/agrava.
Ai 18... sa incepi de acum cu asa ceva? De ce?
Mai gasesti alti barbati, stai linistita ca nu s-au terminat si nici nu e el "singurul barbat".
Violenta si inselatul nu se iarta, nu exista "din greseala".