Fiind minora nu prea ai multe de facut, dupa ce vei fi majora incearca sa te separi de ei, poate isi vor da seama ce au pierdut, te vor cauta si poate va impacati.Incearca sa nu bagi foarte mult in seama, doare, dar fii mai tare.Vei deveni puternica si se vor rezolva toate.
Mai rezista putin, probabil vei merge la facultate la anul in alt oras si vei fi pe cont propriu atunci. Foarte urat cum se poarta, eu nu inteleg oamenii care fac copii si-i trateaza in halul asta.
Cica m-au dorit De aceea cand mama era in Italia tata ma trimitea la bunica si nu ma vedea cu lunile...Iti multumesc pentru raspuns :*
Cand stai in casa parintilor, esti obligata sa respecti conditiile impuse de parinti, mai ales cand esti minora!
Mai ai 1 an si poti sa pleci in lume, daca nu-ti mai suporti parintii. Copii dificili intotdeauna isi ureasc parintii, findca nu le permit sa faca ce vor ei, cand vor ei si mai ales cu cine vor ei.
Daca baiatul asta de 18 ani are deja masina si servici, inseamna ca nu prea i-a placut scoala si cine stie ce chestii dubioase face, lucru de altfel de inteles pentru parinti, care-si doresc ca fetita lor sa nu se inhaiteze cu orice copil nu prea cuminte, sau certat cu scoala.
Mie, personal mi se pare dubios ca un copil de 18 ani sa stanga atat de multi bani, intr-un timp atat de scurt cat sa cumpere o masina!
Nu este deloc dubios. Este foarte destept, este corect in viata.(este dascal, vrea sa devina preot). Crede-ma ca nu sunt genul de persoana care s-ar incurca cu cineva dubios./ A muncit extrem de mult pentru masina aia...nu dormea noptile ca sa scrie atestate pentru bani. Inteleg ce ai vrut sa spui(nici eu nu am fost foarte explicita) si stiu ca ei cateodata imi vor binele.dar eu vreau doar sa fiu lasata in pace...e mai complicat(constientizez ca fiecare om are problemele lui in viata mai mult sau mai putin grele).
Cred ca tot ce poti face e sa astepti sa treaca perioada asta mai dificila in care parintii tai nu au chiar atat de multe ore de somn intr-o noapte (deci, implicit, sunt si mai usor de enervat fiind mai obositi).
Inteleg asta.dar daca esti stiu ca sunt nervosi, de ce nu ma lasa in pace?
Fiindca probabil ca ei simt ca se mai calmeaza cand isi varsa nervii pe o alta persoana, chiar daca a fost dovedit ca nu e asa si face chiar opusul. Deci daca iti versi nervii pe ceva (sau cineva) vei fi ceva mai nervos apoi decat daca nu ai face-o, chiar daca noi simtim altceva.
Eu niciodata nu am putut sa fac asta..eu nervii ii descarc prin plans