anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parintii mei ma fac incontinuu ciudata si incuiata pentru ca nu am avut nicio relatie, implicit sex, pana la 21 de ani, ca deja sunt batrana la varsta asta. Parca sunt nimfomani, imi povestesc cum ei aveau deja experienta de la 16 ani. Innebunesc. Pareri?

19 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Felicitari ca ai ascultat de propria constiints si nu ai facut sec doar ca sa poti spune si tu altora ca ai facut- o.
Oricine e mai fericit daca asculta de constiinta si respecta pkanul Creatorului si face sex doar dipa casatorie si ramane fidel partenerului dupa.
Parintiiei fiind credinciosi m-au incurajat puternic sa nu fac sex decat dupa casatorie si parintii sotului meu la fel, ada ca noi am fost virgini la 23 si 24 de ani cand ne-am casatorit si suntem amandoi incantati ca aceasta minune ne leaga numai pe noi.Cauta o cimunitate de oameni care il iubesc pe Dumnezeu si unde e o valoare importanta virginitatea inainte de caaatorie si fidelitatea duoa.
Am citit atarea marturii si pe TPU ale fetelor care din mare iubore si ca sa nu fir considerate inapoiate au facut sex, au fost parasite si pe urma se simteau deprinate, folosite, vinovate, nefericite.

| Drimmero a răspuns:

Ciudati sunt ei ca se baga in viata ta amoroasa cu intrebari care nu-si au rostul. La 21 de ani batrana? In niciun caz, acum esti in apogeul tineretii, abia acum incepe viata pentru tine, o sa vina si vremea cand iti vei face relatii.

| Hammurabi a răspuns:

Tu, la vârsta asta le dai raportul părinților dacă ai făcut sau nu sex și dacă ai sau nu vreo relație? laughing
Eu, pentru asta te-aș considera ciudată.
Ai 21 de ani, nu 14.

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Adica mintea ta a concluzionat ca eu merg la ei si le spun ca sunt virgina, nu? Pana mea, ma intreaba. De ce sa mint ca am facut daca n-am facut. Le-am zis ca e strict treaba mea si nu a lor. Daca au mintea incuiata e tot vina mea, sau cum? Ce logica de balta ai, sa mor...

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

De unde naiba ai tras concluzia că eu cred că ai mers tu la ei să le spui?
Logic că te-au întrebat, iar tu le-ai dat raportul... că na, de ce să minți (nu așa ai zis?) Dacă de prima dată când te-au întrebat le-o retezai scurt "asta nu e treaba voastră, am 21 de ani", n-aveau ei cum să mai știe care e situația ta reală.
Și nici nu te mai stresau aiurea cu întrebări și păreri tâmpite.

| ReddY25 a răspuns:

Faci ce știi tu mai bine, lasa-i pe părinți sa vorbească și dovedește contrariul

| Emma30555 a răspuns:

S au schimbat vremurile, probabil ei ar vrea si sa te mariti, eventual in 2, 3 ani sa faci si copii. Mentalitati absurde si invechite. Daca aveai iubit si faceai sex de la 16 ani in prezent te acuzau ca esti fata usoara probabil, asa sunt unii oameni stiu doar sa critice dar nu se gandesc ca iti fac rau cu ideile preconcepute pe care le au.

Răspuns utilizator avertizat
| AliGab a răspuns:

Astia nu sunt prieteni.

| CleanHeart a răspuns:

Nu conteaza, sa nu te grabesti, mai bine astepti dupa unul bun si te ocupi pana atunci de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zi-le ca, atunci cand te vei casatori.
Si cum de nu au rusine sa intrebe asa ceva? laughing
(sunt fotomodele?)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ii mai baga in seama pe parintii tai, daca vrei muta-te singura ca sa nu te mai streseze zi de zi, e viata ta nu a lor, tu decizi cand vrei sa iti incepi viata sexuala, si ce daca ajungi virgina la 50 de ani? nu e o rusine, fiecare om face ce vrea cu viata lui.
Si cand au spus ca au deja experienta de la 16 ani sunt sigur ca te-au mintit doar asa ca sa se dea mari.
Sunt sigur ca vei găsi baiatul potrivit, trebuie doar sa ai incredere in tine happy

| just4ubr2015 a răspuns:

Cautati cu chirie fa-ti un iubit nu mai fi singura ca e pacat

| Danny28 a răspuns:

Sunt retardati la propriu. Daca ai un job stabil poti incerca sa te muti si poti rupe legatura cu ei. E viata ta si faci sex cand esti pregatita.

| DannyDDanny a răspuns:

Când simți tu ca e momentul

| BlueeRoss3 a răspuns:

Eu am 22 de ani și am pățit și eu asta. Nu am avut niciodată un iubit.
Intr o zi am început să plângă în masina din cauza părinților, mama imi tot scotea ochii ca am 22 de ani și că nu mă placă niciun băiat ca sunt timidă, încuiată și toate alea, de parca scrie undeva ca ar trebui să am ca altfel sunt defectă, 4 zile nu am mai iesit din camera, nu mai suportăm să vorbesc cu ei, mai ales s cu mama că tata niciodata nu mi-a zis nimic. Părinții sunt absurzi! Sa nu te culci niciodata cu cineva doar din cauza vârstei sau ca esti presată de societate! Ai 21 de ani esti tânără, ocupată te de tine. Si mama e la fel. Cand am citit ce ai scris efectiv parca e situația mea. Eu una am cedat psihic. E normal sa nu ai prieten la 21 de ani, si mama a avut la 16 ani primii ei iubiti, dar ea nu stie sa faca nimic altceva decât să se căsătorească ca asta își dorea la 21 de ani. Însă noi trăim alte vremuri, eu una m-am axat pe studiile mele, pe cariera, să am un ban in buzunar al meu. Înainte fetele nu știau decât ca trebuie sa stea virgine până la căsătorie si sa se căsătorească cat mai repede posibil până la 20 de ani ca la 25 erai fata bătrânalaughing si nimeni nu te mai lua....doamne ce mentalitate de rahat

| gabrielli a răspuns:

Părinții tăi cred ca vor sa te vadă lumea ca normala, sa își satisfacă ei nevoia de a fi văzuți ca părinți care au o fata "reusita". părerea mea este ca părinții tăi nu prea mai știu ca lumea nu este ca pe timpul lor și ca acum dacă te grăbești sa ti-o tragi cu cineva indiferent de cum e individul s-ar putea sa ajungi bătută, santajata, pusa la produs și pasata de la unul la altul. tu știi de ce nu ai relație dar eu ti-o spun prietenește (deși sunt băiat și as putea sa vreau sa te *** în loc sa îți dau sfaturi bune) ca nu este deloc greșită situația ta, ca nu este deloc târziu dar ca ai putea ușor ușor sa te deschizi cu mare atenție către un băiat ok. ok prin fapte, nu prin vorbe ca la vorbe toți nenorociți pot poza în aia buni. în general aia buni nu vin sa îți zică ție ca sunt buni, nu vor sa fie lăudărosi. doar nesimțiții vor sa iasă în evidenta. acum tu știi, e nasol ce se petrece în jur. dacă nu ești foarte atenta și extrem de sincera și corecta ai șanse 99.99% sa ti-o iei grav chit ca te-ai păstrat tu virgina ..depinde și la cine oferi posibilitatea sa fie primul care întra în tine, dacă este un tip corect, sincer. atunci o sa fie bine pentru tine, altfel. party cu diavolul toată viața. final: cine pune presiune pe tine, iar cum spui tu sunt chiar părinții tăi, nu îți vor binele cu adevarat

| All2exxtra a răspuns:

Îmi venea greu să cred că, uneori, părinții te pot "strica", dar, din nefericire, am ajuns să cred asta de ceva timp.

You do you. Trebuie să faci lucruri atunci când te simți confortabil cu ele. Nu trebuie să vină mămica/tăticul să îți dicteze ce şi cum. Sexul nu are vârstă. O faci când vrei, cu cine vrei. Probabil că lucrurile astea vin din vreo frustrare de-a lor. Care e frustrarea rămâne de descoperit.

| theyloveidh a răspuns:

Nu te lasa influentata de parerilor altora, trebuie sa te gandesti si ce te a oprit in a face asta, daca simti nevoia sa faci asa ceva sau care este motivul pentru care sa ajuns aici. Daca ai realizat unde este problema poti usor usor sa o rezolvi daca poti. Va veni momentul.