Eu cred ca astia de la tara au obiceiul de a munci din stramosi.E adevarat unii de la tara se cred ciobani si unii ingineri.Incearca sa le explici parintilor ca viata nu e asa cum o vad ei, cum au trait.o ei.In ziua de astazi copii sunt mai cu distractia si petrecerile,unii nici nu se mai gandesc la scoala, vorba unor "da ce imi trebuie scoala, ma pot descurca si fara". Incearca si tu sa le explici parintilor cat de cat, cum este viata prin ochii unui copil. Bafta, sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu.
Fiindca ei stiu ceea ce conteaza de fapt, sunt mai intelepti. Nu conteaza pletele, calculatorul (daca nu muncesti la el) si fitele de neam prost. Conteaza scoala si munca, conteaza ce stii tu sa faci si cu ce te poti face util. E pacat ca ai acces la aceasta inteleciune, dar nu ai inteligenta suficienta de a o aprecia.
Nici eu nu inteleg asta. Niciodata nu mi-a placut viata la tara. Inceraca sa-ti maresti notele si fa cumva sa mergi la un liceu in oras. Pana la urma, se vede clar ca tot la oras vrei sa ajungi asa ca fa ceva. Nu stiu daca are rost sa le explici parintilor tai modul in care tu vezi lucrurile din moment ce ei au crescut in alte vremuri.