| NinaWoolf a întrebat:

Parintii mei nu imi ofera putina libertate. Ce ar trebui sa fac? Vara asta pana la 9 cel tarziu am stat afara...
si am 14 ani...straight face
mi-am spus ca daca nu se schimba situatia o sa incep sa ma furisez noptiile(chiar daca stau la apartament)

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Daca nu ai antecedente cu acel "stat afara" la ore tarzii, nu cred ca parintii tai nu vor intelege, atunci cand le vei cere invoirea, sa te-ntorci acasa car si la ora 22 pentru motivul indicat de tine. Ideea cu "furisatul" noaptea, ca o solutie la interdictie, iti va aduce deservicii mai mari decat daca, ai intarzia 30 de minute peste ora impusa!

Ca idee, iti sugerez ca, in mod obisnuit, sa respecti ora impusa de catre parinti. Asta, pentru ca, atunci cand vei avea nevoie de intelegerea si acordul lor ca sa depasesti ora "fatidica ", muuuult mai usor vei obtine aprobarea!

12 răspunsuri:
| Oxanna a răspuns:

Incearca sa le explici ca ai nevoie de mai multa libertate, si ca ai nevoie sa socializezi mai mult, sa iesi cu adolescenti de varsta tahappy daca nu vor intelege, incearca sa'i imbunezi cumva...imi pare rau pentru tinesad

| Hombre a răspuns:

Furiseazate, vei fi inca o victima in plus.

| ALice_4674 a răspuns:

Stai de vorba cu ei si spune-le ca esti cu prietenii.si macar stai la scara blocului

| Crina_7980 a răspuns:

Eu am 14, dar stau afară pînă la 11-12. Vara uneori mă lasă pînă la 5 dimineaţa. Totul constă în faptul că mama are încredere în mine, încredere pe care eu am cîştigat-o greeeu! Adică dacă mama spunea că peste jumătate de oră trebuie să vin acasă, veneam mai devreme, ea vedea că am respectat ce a zis şi a doua zi nici măcar nu mă mai chema acasă, veneam cînd doream! Cred că ar trebui să-i dovedeşti cumva că poate avea încredere în tine, că vei veni acasă repede, că totul va fi ok.

| Iullyka_7527 a răspuns:

Pai. asa imi fac si mie [tot 14 ani]. dar. eu ma inteleg mai bine cu mama si cand e tata plecat ma lasa mai mult pe afara... trebuie sa le castigi increderea si crdema ca iti vor doar binele. [succes]:X.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine...
intreabai pe parintii tai de ce nu te lasa.
daca nu-ti zic, fa tu, un orar, cat stai afara, si le arati parintilor.
daca zic nu, n-am idee ce sa mai faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa le arati parintilor tai ca ai crescut si ca poti sa ai singur grija de tine.si atunce o sa te lase
winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Gandeste-te ca parintii tai iti vor binele. Doar binele. Sa nu crezi ca nu te lasa afara pana la 9-10 doar pentru ca asa au ei chef. Ci vor sa te pazeasca. Stii foarte bine ca noaptea tarziu sunt hoti etc. Ei incearca sa te protejeze! Intradevar, ai 14 ani dar tot nu esti destul de mare! Cu timpul te vor lasa mai mult, mai mult. Nu o sa te lase sa stai asa devreme pentru totdeauna. Cand vei implini 16-17 ani te va lasa cat vrei! La o varsta mai mare tu stii sa te aperi de oamenii rai de pe strada! Asta e problema! Daca nu ar exista oamenii de genul asta, mai mult ca sigur ca te va lasa si pana dimineata. Trebuie sa ai putina rabdare.

Bafta! :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai deni da proasta mai esti.si te mai faci.cui crezi tu ca faci rau? mie? mor parintii tai de frica cu amenintarea asta? ma cum puteti fi atat de iodioti? ca mai stiu vreo 20-30 de postari de genul asta? baaa. voi muriti nevinovati mai.ca habar nu aveti de nimic. voi visati cu ovhii deschisi, toale, muzica sex si etnobotanice.moarte usoara si viol frumos bre, daca exista asa ceva.vei vedea tu.

| coriinawtf a răspuns:

Nici pe mine parinti nu ma lasa sa ies pana tarziu si am 14 ani eu plec de acasa fara sa stie si nu-i ascult de loc si se fac din ince mai rai
nu-i mai suportcrying

| cristi_3481 a răspuns:

Problema e ca daca iti tii copilul in casa o sa inceapa sa minta si alte chestii, cel mai bine este sa ai incredere in el si cel mai important e sa le oferi incredere ca faci ce trebuie!

| Myky11 a răspuns:

Te inteleg pentru ca si eu am intrecut prin asa ceva...doar ca am incercat sa discut cu parintii si le.am spus ca nu o sa fiu singura si ca sunt singura care trebuie sa plece bla blabig grinbig grinchestii de genu' si m.au inteles. poate ca ai tai sunt mai grijuli.Intr.un fel au dreptate, dar stiu ca pot fi si cam stresanti:dBafta!