Roaga-te lui Dumnezeu pentru ei sa ii ajute sa se inteleaga, le poti cumpara o carte desore casatorie, de exemplu Dragoste si respect de
Cred în îngeri, în draci dar în Dzeu nu cred.
Atunci esti fara speranta.
Nu, tu ești fără speranță. Ia-ți cutia aia strâmtă numită religie cu care măsori suflete și bagă-ți-o undeva.Mahatma Gandhi spunea că cele mai groaznice și crude crime pe care istoria le-a înregistrat au fost comise sub adăpostul religiei sau al altor motive la fel de nobile.
Cunosc persoane care merg la biserică dar sunt mai ale dracu decât altele care nu merg.
Nu este adevărat ceea ce spui. Una este religia și alta credința. Observ că tu oricum nu vezi nicio cale de scăpare decât fuga sau moartea alor tăi(nu știi ce vorbești). Mai bine nu te implica în problemele părinților.
Nici tu nici acele persoane de care zici că le știi frecventând biserica nu știți ce e credința.
Așa că așteaptă să termini liceul și te angajezi, apoi îți iei chirie dacă nu ai făcut-o.
Am terminat de mult facultatea și am avut serviciu. Sănătatea mea depinde de relația cu părinții mei.
Eu am credinta in Creator care e mai mult decat speranta, e certitudinea viitorului impreuna cu EL.E adevarat si e regretabil ca multe crime groaznice si crude au fost comise sub pretextul religiei si multe persoane care merg la biserica sunt poate mai rele decat altele care nu merg. Si eu sunt in uimire ca Creatorul meu ma iubeste in ciuda greselilor si dezamagirilor pe care le=am produs multor oameni.
E bine pentru tine.
Păi relația cu părinții tăi, nu dintre părinții tăi.
Este irelevant că ai terminat o facultate(de altfel, aproape oricine poate să facă una). Încă stai cu părinții... Ce ai așteptat atâta timp? Nu te înțeleg. Nu poți fi consilierul lor personal 24/24. Ar trebui să fi capabilă să locuiești și să te întreți singură, doar dacă nu ești însoțitor pentru părinte, caz în care se justifică.
Da, ar trebui să mă mut. Ar trebui să plec din țară de fapt.
Le-ai spus cum te simți în atmosfera creată de ei? Că dacă stau împreună doar pentru tine să știe că mai rău îți fac.
Le-am spus. Dar degeaba. Pentru ei contează banii, casa. Copiii contează mai puțin. Sunt 2 proști incapabili să înțeleagă esențialul. Am auzit-o pe mama spunându-i tatălui meu odată că ea are mereu dreptate. Cred că cea mai frumoasă zi va fi când vor muri și o să scap odată de ei.
Obosești, dar eu aș fi vrut să fi conștientizat că își făceau și lor și celor din jur rău. Nu ai cum să schimbi ceva, de la ei trebuie să vină dorința aceea.
Salutare.
Relația dintre cei doi părinți nu are legătură cu relația ta cu cei doi. Părinții tăi nu vor să se despartă ca să îți fie bine tie, să ai dragostea lor ( asa gandesc ei). Faptul că e negativ în casa nu înseamnă ura, ci mai degrabă disconfort pentru sufletul tau.
Ce ai putea face :
-Ai putea vorbi cu un prieten și să ieși afară.
- ai putea lucra la o pasiune de a ta.
-ai putea lua o carte și să ieși să citești intr-un parc.
- ai putea să stai departe de ei și să asculti muzica în căști.
- ai putea să ieși și ce faci o plimbare.
Ba are legătură. Nu înțelegi.
anonim_4396 întreabă: