| dianaaelena a întrebat:

Parintii mei s-au despartit recent dar eu am trecut peste asta, numai ca mama nu prea, as putea spune ca nu a trecut deloc peste asta. Deci in final intrebarea mea este cum as putea eu sa o ajut!? Dau fundita! Dar rog seriozitate!

Răspuns Câştigător
| ddanaraluca a răspuns:

Buna, Dianne
Imi pare rau, cred ca cea mai buna solutie este sa ii fi alaturi, incearca sa te intelegi bine cu ea sa nu o superi si sa ii oferi sprijinul si dragostea ta! Sunt sigura ca cu ajutorul tau v-a trece peste asta
Mult Succeswinking

3 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Mama, hai sa dovedim lumii intregi ce puternice suntem! Si pentru ca esti tanara si frumoasa, as dori ca in curand sa-ti gasesti un nou partener, care sa te aprecieze asa cum esti.Nu-ti ingropa capul ca un strutz in nisip, iesi la lumina.Nu esti prima si nici ultima femeie parasita de barbat.

| ddanaraluca a răspuns:

Ma bucur mult ca te-am ajutat si si ceilalti se bucura cu siguranta
mersi pentru fundita, insa toti meritam
stii ce? o sa va dau niste voturi la toti, pentru ca meritati
mult succes, dianne:*

| dianaaelena explică:

Mersi mult Raluu, si multumesc si madutzza si gigiro, ma scuzati ca am dat fundita numai Ralucai pentru ca toate raspunsurile mi-au folosit dar raspunsul ei a fost mai concret chiar daca madutzza a dat exemple si ii multumesc si gigiro a spus chestia cu strutul care e toatal adevarata, va multumesc tuturor si promit ca data viitoare la urmatoarea intrebare am sa fiu iar corecta si am sa dau funda celui care merita. Inca odata va multumesc mult, nici nu stiti cat m-ati ajutat.