anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parintii mei se cearta aproape mereu, taică-miu bea foarte mult iar sâmbătă și duminică e mai mereu beat, au împreună 3.500 lei iar din aia dacă rămân 500lei nu știu ce ia el cu ei de mai rămân 200-300lei, mințind ca a dat atât, de exemplu pe 1 pachet de mici, câteva pachete de țigări, o sticla de suc, bere, care alea nici 100 lei nu fac.
Și maica-mea are gura mare și se supăra din orice dar ea nu bea, amândoi fumează.
El e enervant doar când bea și nu tine la băutura, dintr-un pahar de bere deja se bâlbâie și în fiecare seara consuma aproape o sticla de bere la 2l sau cat are aia, mai rămâne juma de sfert din 2l.
Azi când maica-mea a venit de la munca la găsit beat pe canapea și dormea, apoi ea s-a certat cu el ca nu a făcut nimic și ca a stat toată ziua și a dormit.
De ce sunt asa "nebuni"?
De la cearta se ajunge foarte ușor la violenta și ei chiar din orice se ceartă.
De exemplu aseară se împăcau foarte bine iar ea la întrebat" unde ai pus banii", el- "care bani ma", ea- "pai cum care bani, ce dracu ai făcut cu ei", el- "am luat aia, am luat aia..." și chestii de genu, ei se cearta mai mereu din cauza banilor, sau dintr-un motiv penibil de exemplu ieri maica-mea cauta alifia niveea și la întrebat unde a pus-o și de ce umbla cu ea, iar el a spus pe un ton răstit "da ce vrei sa faci cu ea ma, vezi dracu că-i acolo"...
Chiar adineauri a deschis o sticla de bere, m-am saturat, ei se împacă iar el pt 1-2 săptămâni bea mai puțin apoi începe iar, nu știu de ce dracu bea asa ca nu are supărări, nu are nimic, atunci când e beat e prost de pute și se enervează fără motiv, nu poți să-i spui nimic, ori tipa ca turbatul, ori nu mai vorbește deloc, ori pleacă din casa, acum câteva minute ia spus maica-mea "hai sa facem ceva sa mancam" iar el a ieșit din bucătărie și nu vorbea.
De ce se comporta asa?

3 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Pentru ca sunt oameni ce-si accepta depravarea.

http://www.telefonulcopilului.ro/

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Stres, oboseala, nervi, e si normal ca o femeie sa se enerveze cand il vede pe barbat lenes si alcoolic.

| Opris_Alex_1994 a răspuns:

S-ar putea sa fie obositi si nervosi de la mult lucru si mult stres. si daca mama ta se enarveaza ca taica-tau cumpara tampenii (ii normal) atunci se enerveaza si el si se ajunge la cearta. daca ai cauta metode pe net ai putea sa afli cum sa opresti pe cineva de la baut si fumat si s-ar putea sa nu se mai certe. sper ca te-am ajutat!