De ce nu i ceri personal? sau de ce nu i spui asta personal lui? barbati percep diferit lumea, noi intelegem rational lucrurile voi emotional, poate el nu stie asta sau crede ca nu ai nevoie
Astea sunt doar scuze. Se vede că relația tată-fiică s-a răcit și asta e doar responsabilitatea lui din câte văd.
Nu neg ca nu ai dreptate, dar ar putea sa i spuna
Nu e normal. Pina una-alta, ar trebui cred sa discuti cu mama ta despre asta.
Poate nu e taicato stiu ca este absurd dar un tata normal si biologic nu face asta cat ar fi de rau
In mod normal este de datoria lui sa arate dragoste pentru tine. Dar ce poti sa mai faci la un magnet care isi pierde polaritatea, sau la o sare care isi pierde gustul? Nimic omeneste.
De aceea toti oamenii trebuie sa isi indrepte privirile spre Tatal ceresc. Pentru ca ai Lui suntem. El ne-a adus la viata prin parintii nostri; dar in primul rand Lui ii apartinem.
"Caci tatal meu si mama mea ma parasesc, dar Domnul ma primeste." (Psalm.27:10)
Daca nu tine la tine asa cum iti doresti, atunci nu mai cauta sa stai in preajma tatalui tau. Dumnezeu va cere socoteala tuturor parintilor de felul cum s-au comportat cu copii pe care El i-a dat.
Tu priveste spre Dumnezeu, si inima ta se va umple de pace. Nu este o rusine, ci un privilegiu sa ne bucuram de dragostea Tatalui nostru ceresc care ne iubeste ata de mult incat a dat pe Fiul Sau sa moara pentru noi, pentru ca sa avem speranta, sa ne bucuram de pace si de viata -de o viata cat viata Lui!
Mă bag şi eu în gaşca "bârfitorilor" dar serios laşi impresia că ăsta nu-i taică-tău la cum spui că se comportă cu tine.