Noi am divortat, avem impreuna o fetita, are patru ani acuma. Ea sta cu maica-sa dar ne implicam amandoi, maica-sa o duce la gradinita, eu o scot de acolo, merg cu ea prin oras sau o duc acasa la mine, apoi mai tarziu i-o "predau" si merge sa se culce la ea acasa.
Parintii tai vor ramane parinti si daca se despart. Relatia ta cu fiecare dintre ei depinde doar de tine si de ei.
Eu zic ca e mai ok sa ai un parinte alaturi decat banii celuilalt. oricum decizia e ta. in general, in Romania, custodia se acorda mamei deci cel mai probabil vei sta cu ea. indiferent de alegere incearca sa te intelegi bine cu amandoi nu sa ii faci reprosuri unuia dintre ei.
Bafta!
Nimănui nu îi e ușor să aleagă între mama și tata, tu trebuie să alegi pe cine te-a susținut, înțeles și alinat la greu până acum și cu cine te-ai înteles cel mai bine deoarece starea bună materială nu o să îți șteargă lacrimiile sau să te aline când îți e greu. Alege înțelept, consultăți atât inima cât și mintea.
Cati ani ai? Esti fata sau baiat? Daca esti fata incearca sa te angajezi, ai avea un salar, n-ar conta ce suma, pentru inceput. Un tata mandru de copil. Si sa mai vorbesti cu colegii pentru multe sfaturi in viata, sa te obisnuiesti, sa incerci sa-ti traiesti propria viata ca si cum ai fi adult. Apropo, ce vei face in viata dupa casatorie? Ai sti sa hotarasti un lucru, mai ales o situatie cum s-o rezolvi? Vor aparea si copiii si atunci ce vei face cu ei? Nu fi blegut. Cu bine.
Mai bine pleci cu mama ta decat cu tatal tau. Daca tu spui ca tatal tau are bani si este mai mult plecat, iar mama ta iti ofera o familie...
Fundita?