Întrebare recomandată | Andra1001 a întrebat:

Parintii mei vor sa fiu fiica perfecta dar eu nu pot.Tot o sa mai iau la scoala note mici.Cum pot sa-i fac pe parintii mei sa ma accepte asa cum sunt?
Dau FUNDA celui mai bun si rapid raspuns.

13 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Problema e la tine...incearca sa iei note mai bune si dupa cere sa te accepte asa cum esti

| sabin89 a răspuns:

Din ce ai scris mai sus, inteleg ca vrei ca raspunsul sa fie nu numai bun, ci si rapid. Pentru ce atata graba? Iti trebuie un raspuns rapid cand e vorba de un bilet ca sa prinzi trenul; sau de o tema ce o ai a doua zi. Dar asta este o problema de viata, la care se lucreaza incet si pe indelete. Faptul ca tu iei in graba si astfel de probleme arata ca esti o persoana superficiala/ usuratica. Si daca nu iti schimbi atitudinea, nici la rezultate bune sa nu te astepti prea curand.confused

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Si parintii mei au vrut la fel dar cand au vazut ca n-au ce sa-mi faca m-au lasat in pace. Spuneam ca ei faceam ca mine.Aici depinde de fiecare eu de mica le-am aratat ca voi face ce vreau pe cand cresc si s-au cam obsinuit cu gandul asta.Tu daca le-ai aratat ca fara ei nu poti e normal sa-ti ceara asta.
Arata-le ca esti destul de matura sa stii ce sa faci cu viata ta incepand de la scoala pana la lucruri mai mari.

| Danzell a răspuns:

E un lucru normal ca parintii sa isi vada copii realizati. cand iei note mici e normal sa te certe. si pe mine m-au certat ai mei cand am picat examene dar nu am facut caz din asta.

| Maxim96 a răspuns:

Fiecare parinte vrea copii perfecti, dar ei nu exista.Fiecare copil are defectele sale.Trebuie sa vorbesti mai mult cu ei.

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Iti spun pe scurt
nimeni nu e perfect nici tu nici eu si nici ei, probabli ca vor doar sa te ambitioneze sa iti maresti notele la sfarsit de an

| Macabre a răspuns:

Incearca sa porti o discutie ca intre o familie unita,sa le explici ca asta esti tu, cu bune, cu rele, si ca nimeni nu e perfect, toti mai calcam pe bec uneori. Bafta!

| MySelf94 a răspuns:

Depinde cum vezi problema, daca ei chiar vor sa fii o fiica perfecta si au discutat cu tine subiectul asta, incearca sa le demonstrezi cumva ca meriti increderea lor, si sa le ceri ajutorul cand simti ca ai nevoie de el, probabil spun asta pentru ca le e teama sa nu o iei pe un drum gresit, insa daca tu crezi ca ei isi doresc asta de la tine, sa fii perfecta, vezi sa nu fie doar o teama a ta, gandeste-te ca orice copil este perfect pentru parintii lui, tocmai pentru ca isi doresc mai mult de la tine inseamna ca esti ceva special pentru ei; mult succes la notewinking

| Kenzorel112 a răspuns:

Mereu parinti o sa ceara mai mult pentru ca esti amndria lor si asa sunt parinti. Explicale si tu ca nu poti mai multe c aincerci si dai tto ce poti si ca te epuizeaza raspunsul mai mult cand ei nu sunt multumiti nici de cat icnerci sau chiar faci. Sanatate si Ajutor Din Partea Lui Dumnezeu ca e mai bund ecat toate.

| EpicLove a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ei si explica-le ca oricat de buna te vor tu esti tu si nu te poti schimba.Dar daca iei note proaste e si normal sa te certe ...doar de aia sunt parinti, poate daca ai invata mai mult nu ar mai fi o problema happy

| KryssyKryss a răspuns:

Parintii tai au fost perfecti cand erau de varsta ta? Daca ei n-au putut fi atunci de ce au pretentii de la tine?
Nimeni nu e perfect, toti mai avem defecte. Unii mai multe altii mai putine, depinde de fiecare.
Spune-le sa te accepte asa cum esti, pentru ca nu poti sa pari ceea ce nu esti.Le poti spune asta.
Nu te poate forta sa faci lucruri pe care nu le vrei.

| Diiiiia a răspuns:

Ar trebuii ca parintii tai sa te incurajeze daca vor sa fi mai buna! Am trecut si eu prin asta, dar le-am explicat ca daca tipa si isi fac nervi nu rezolva nimic. daca vor fi langa mine cand am nevoie, vom trece toti prin toate.

| Krisy21 a răspuns:

Se vor obisnui cu ideea ca ai crescut, ca nu-ti place scoala, ca ai un altfel de comportament. Dar in cele din urma va fi bine.