La mine mai strigau ai mei dar nu m-au batut niciodata.Adica,eu oricum am fost un copil cuminte si nu fost niciodata nevoie de asa ceva.
Dacă un copil e foarte agitat, obraznic sau zvapaiat vina o au ori părinții, ca nu stiu sa il educe.Ori ADHD ceia ce nu e vina nici unuia.
La prima variantă intai de toate trebuie sa te întrebi tu ca părinte ce greșești de se intampla asta.Sa iti corectezi comportamentul si felul în care îl educi si după sa iei măsuri asupra copilului.
La a doua variantă psiholog, daca se mai poate face ceva sau macar sa iti de-a un sfat de ce si cum sa faci.
Nu sunt de acord cu părinții ce isi bat copii, dar nici cu părinții ce lasa copii sa faca, ca toti draci fara sa le atragă atenția.
Sa iti dau un exemplu.Am o cunostinta ce are o fetiță cam de grădiniță asa.Eh,daca fetiță aia se supără, părinți ei se comporta de parca ar fi un copil posedat ce i-ar putea omora in orce secundă.
Am fost cu ei până undeva cu masina si mama ei a uitat sa ii ia suc.Eh,fetița a început "vreau suc", i-a explicat că nu se pot opri acum si a început "am spus că vreau suc" si crize tata de a trebuit sa oprim unde am putut si sa scoatem suc.
O dată ia trebuit jucăria altui copil, a început evident sa faca crize.Copilul nu a vrut sa ii cedeze jucăria asa ca a mers la mama copilului si i-a zis sa ii spuna copilului ei sa ii de-a si ei jucăria.Copilul nu a vrut asa ca mama lui i-a explicat fetiței ca o sa i-o de-a mai tarziu moment în care a început să urle.Mama "satanei" s-a ridicat de jos, s-a dus la copilul celeilalte femei, ia luat jucăria si i-a dat-o fetei ei.
Deci nu faci asa ceva si după aia te miri ca trebuie sa o bati sau tarai după tine.
Maicamea ma batea cand luam note mici la scoala sau cand avea confclite cu taicameu tot pe mine ma batea, dupa incerca sa repare cert e ca mi.a facut multe mofturi combinate cu sado masochism. Nici acum nu scap de gura ei dar sant plecat in misiuni de risc inalt si rad de ea cand o aud cand zice fel si fel de tampenii. Din cauza aia cred ca sant misogin fata de femei altfel eram mai bland. Tin legatura cu ea buna rea cum e
Asa e. Relatia cu femeile are la baza relatia cu mama.
Imi pare rau ca ai fost traumatizat
E mai bine asa, am facut o sumedenie de experiente intense care nu le puteam avea alaturi de una. Cariera militara, calatoriile in europa si banii. Cred ca o duc mai bine decat becali, femei se gasesc la orice pas. englezoaicele sant misto de fel. De relatie n'est pas exclud varianta asta, aventurile ofera mai mult respect de fel in schimb in relatie zbiara ea sau eu nu ne mai suportam si iese val vartej.
E ușor să vorbim, dar situația nu stă așa. În primul rând este copilul lor și modul prin care ii oferă educația este problema lor, nu a ta. Dacă atât pot ei cam asta e, nu are nimeni dreptul să intervină. Stai să mai crești și să vezi cum sunt copii, sau când vei avea tu, atunci îți vei schimba cu totul mentalitatea.
N-ai ce sa le faci atât le duce capul ăla prost
Data viitoare nu-l mai bate in public daca le atragi atenția asupra acțiunilor lor, dar asta nu înseamnă că acasă nu-l bat
Părinții mei se purtau bine, pentru că nu au fost prezenți absolut deloc ))
Cred ca e un mod bun de a fi părinte model
Eram asa de cute cand eram mic, ca m-au confundat cu o fata si m-au luat la antrenament de widow
eu am invatat-o pe Black Widow tot ce stie
Și nu ai făcut nimic? Trist. Dar chiar și dacă cineva ar face o crimă în fața lor majoritatea ar scoate telefonul sa filmeze, asta arata și cazurile prezentate peste tot din care nimeni nu învăța ceva concret.
Eu consider că pentru a face copii ar trebuie un test ceva care sa le ateste abilitățile ambilor părinți, comportamentul, nivelul financiar, daca nu ar avea ambii loc de muncă bine plătit consider că ar trebuie sa li se interzică să facă copii, fiindcă simțim deja, efectele părinților inconștienți. Cred că fi bun un astfel de test, iar cine nu deține act ce prezintă trecerea lui cu maxim punctaj sa fie amendat de poliție (asta in cazul in care poliția să verifice părinții daca au acel act de la test in caz că se întâmplă ca părinții să îi certe etc).
Corect. A fi părinte este un drept de care se abuzează... ar trebui sa fie un privilegiu al celor putini. As merge mai departe cu ideea. la fel și o căsnicie.
De fapt am făcut ceva... când a plecat masculul i-am zis femelei ca este idioata. Mai incet dar răspicat
Cand aveam sub 5 ani mai petreceam timp cu parintii desi nu incredibil de des, dupa 5 ani am crescut singur. Am avut si multe momente naspa tot cu parintii, in principal cu maicamea. Deci in total nu a fost foarte genial.
Super n-am ce comenta întotdeauna mi-au luat ce am vrut am mers în vacante unde am vrut m-au lăsat sa fac ce vreau cel mult mi-au zis sa știi ca nu e bine ce ai făcut și atat.
Nu mi-au reproșat niciodată ca de ce ești prietena cu ala și ala ca de ce ai făcut cutare și cutare de puține ori le ziceam când rămâneam peste noapte la iubi meu si nu s-au supărat niciodată puteam dormi la oricine doream fără să-și facă griji doar uneori le mai ziceam unde sunt nu am avut interdicții la absolut nimic nu s-au supărat nici când le-am zis ca fumez sau ca nu mai sunt virgina sau ca am iubit sau ca m-am îmbătat la petrecerea fratelui meu chiar sunt super de treaba.
davidandrei777 întreabă: