Eu ii spun cateodata chestii simple de baza, in ideea de a avea totusi o relatie, nu doar neata, sarutmana pentru masa, noapte buna. Si pentru ca poate uneori consecintele actiunilor mele ii vor afecta si pe ei si consider ca e corect sa fie la curent cu ce vreau sa fac.
Dar nu dau detalii. Nici nu fac eforturi cum faceam altadata sa ma ascund. Dar imi asum riscuri calculate. Suficient cat sa imi pastrez sanatatea mintala. Ca daca m-as ascunde de ei la fiecare chestie pe care o fac as ajunge nebun cat ai clipi. Pentru ca gandesc foarte diferit de ea.
S-au obisnuit cu timpul ca isi pierd respectul meu si ma indeparteaza asa ca nu mai spun in stanga in dreapta decat daca sunt intrebati si atunci mama considera ca e scuza pefecta sa mai spuna cate ceva, dar oricum e mult mai discreta ca inainte.
Tata face aluzii referitor la niste informatii mai intime si eu rad cu el pentru ca sunt informatii pe care le-am lasat la vedere saturandu-ma sa ma ascund la fiecare tampenie mica.
Mama mea spune altora anumite lucruri pe care nu ar trebui să le spună dar în fine, nu prea îi spun eu multe lucruri despre mine. A fost un moment în care eram atât de supărat încât nu puteam să maschez prea bine asta și s-a mirat că mă vedea supărat și tot mă întreba ce am dar nu i-am spus. Am multe momente în care nu prea mă simt extrem de bine dar nu prea îmi place să exprim ce e în interiorul meu și nu că nu vreau să știe familia, nu prea vreau să știe nimeni căci nu m-aș simți eu bine să știe toți ce simt eu și ce gândesc. Unele gânduri s-ar putea să îi sperie pe unii oricum Acum e bine că tu i-ai spus anumite lucruri mamei tale dar nu e bine că a spus altora. Măcar spune-i că nu îți place să afle toată lumea despre problemele tale și probabil va înțelege.
Aoleu ..de cate ori i-am tot repetat sa nu mai spuna.Si isi cere scuze, promite ca nu mai face, dar cu prima ocazie, spune tot.Nu pot sa inteleg de ce face asta, adica sunt unele lucruri care trebuie sa ramana in familie.Eu nu ma duc sa le spun la prieteni sau altor rude problemele ei. Si chiar daca ii spun tatalui meu (el nu prea se duce sa ma barfeasca), afla ea cumva de la el.
Am tot zis ca nu ii mai spun nimic, dar pana la urma ii spuneam si speram ca o sa se schimba.Dar acum chiar ca mi-am pierdut de tot increderea in ea si nu o sa mai stie mare lucru despre mine.
Sorry daca te-am plictisit.Mersi de raspuns .Iti dau voturi.
Nu m-ai plictisit.
Aş vrea să-i spun mai multe, dar nu pot.
Da, mi-a făcut şi mie nişte faze absolut penibile.
Nu spune asta. Poate a cerut un sfat de la o amica pentru. tine si amica a raspandit totul.
Si eu povestesc cu mama, dar ea nu zice nimanui
Nu a cerut niciun sfat.Asa ma barfeste ea de ani de zile...
Esti sigur ca e mama ta naturala?
) Cateodata ma intreb si eu asta.
))))
Am vrut sa-ti trimit cerere de prietenie, dar imi apare ca nu accepti cereri...
Dap.
Exista persoane si persoane si de aceea, e mai bine asa.
Nu vrei sa imi dai tu cerere si apoi sa interzici iar cererile ((
Promit sa fiu cuminte...
Ok. Gata
Multumeeesc!
Cu placere! :*
Cum sa-ti zic, prietena sau prieten?
Prietena
Ok
Eu daca ii spun o chestia mai serioasa la maica-mea, nu ma ia in serios, si cand e invers, le ia in serios
Ar fi bine sa faca si maicamea asa, in loc sa se duca sa ma barfeasca
Eu sunt mai mic ca tine cu 4 ani, dar, nu inteleg cum sa te barfeasca un membru al familiei
Da,nici eu nu inteleg...
Si mama mai facea asa cu f mult timp in urma, apoi i-am spus ca daca nu ramane confidential si nu e serioasa nu ii mai spun nimic.La mine a mers, a inceput sa ma ia in serios si sa isi tina gura, iti recomand sa ii explici si tu
Ii spun de 100 de ori, ba da sa nu mai spui, dar degeaba.
. a doua zi deja stiu 5 persoane. Parca vorbesc chineza
.Nu-i mai spun ever nimic.
anonim_4396 întreabă: