| Elly7890 a întrebat:

Pastele poate fi facut cu iubitul/iubita sau cu parintii fara iubit/ iubita?

13 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Il faci cum vrei, nu e o regula.
Daca stii sa-ti organizezi timpu, ai timp sa faci pastele si cu iubitul/iubita dar si cu familia!

| DanDenisă a răspuns:

Aici, deprinde de tine. Si e o problema, daca ai 12 ani si ai iubit\a, nu te vad intr-o ipostaza buna. Parerea mea : ori faci cu iubitul\a separat, ori cu parintii. E decizia ta!

| Kydutsa a răspuns:

Buna! Aici depinde de tine, daca tu vrei sa-l faci cu iubitul/iubita si nu vrei cu familia... pai il poti face asa. daca vrei sa-l faci cu familia fara iubit, il poti face si asa. daca vrei sa-l faci cu ambele "tabere" iti poti chema iubitul/ iubita acasa. pupic

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

E frumos ca la aceste sarbatori sa fiti in familie, sau cu familia plus cei apropiati.Fa-l cu parintii si iubitul, impreuna.

| Roxana121 a răspuns:

Poti petrece pastele: si cu familia si cu iubitutongue Dimineata cu familia, stati cu totii la masa, cicniti cite un om, mincati cozonac: P Apoi dupa amiaza es cu iubitu, la un picnic sau mai stiu eu unde. Asa multumeste pe toata lumea happy

| DaRaspund a răspuns:

De sarbatori e placut sa stai cu toti pe care ii iubesti, deci daca se poate fa-l si cu iubitul si cu familia.

| SElenaAlina a răspuns:

Cel mai frumos pentru tine ar fi sa faci cu ambi.Nu vad care ar fi problema infiferent de varsta ta.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Paştele se sărbătoreşte în familie.
Te pup!

| Elly7890 explică (pentru DanDenisă):

Am 20 de anilaughing!

| DanDenisă a răspuns (pentru Elly7890):

Atunci fratee, fa`i pe plac, prezint`o la parinti, distreaz`o, daca e gen " mai loca ", bro prezint`o la parinti, parerea mea. In calitate de fata stiu ce zic aici laughing! Apropo scuze de " 12 ani " dar daca nu am stiut, am mers pe ideea asta! big grin

| nursa a răspuns:

In seara de Inviere si prima zi de Paste stai cu parintii si urmatoarele doua cu iubitul. Eu asa fac blushing!

| SladeWilson a răspuns:

Depinde de varsta. Cred ca poti sa il faci si combinat sau sa alegi una din parti.

| food23 a răspuns:

Eu as alege sa fiu langa familie.