Il faci cum vrei, nu e o regula.
Daca stii sa-ti organizezi timpu, ai timp sa faci pastele si cu iubitul/iubita dar si cu familia!
Aici, deprinde de tine. Si e o problema, daca ai 12 ani si ai iubit\a, nu te vad intr-o ipostaza buna. Parerea mea : ori faci cu iubitul\a separat, ori cu parintii. E decizia ta!
Buna! Aici depinde de tine, daca tu vrei sa-l faci cu iubitul/iubita si nu vrei cu familia... pai il poti face asa. daca vrei sa-l faci cu familia fara iubit, il poti face si asa. daca vrei sa-l faci cu ambele "tabere" iti poti chema iubitul/ iubita acasa. pupic
E frumos ca la aceste sarbatori sa fiti in familie, sau cu familia plus cei apropiati.Fa-l cu parintii si iubitul, impreuna.
Poti petrece pastele: si cu familia si cu iubitu Dimineata cu familia, stati cu totii la masa, cicniti cite un om, mincati cozonac: P Apoi dupa amiaza es cu iubitu, la un picnic sau mai stiu eu unde. Asa multumeste pe toata lumea
De sarbatori e placut sa stai cu toti pe care ii iubesti, deci daca se poate fa-l si cu iubitul si cu familia.
Cel mai frumos pentru tine ar fi sa faci cu ambi.Nu vad care ar fi problema infiferent de varsta ta.
In seara de Inviere si prima zi de Paste stai cu parintii si urmatoarele doua cu iubitul. Eu asa fac !
Depinde de varsta. Cred ca poti sa il faci si combinat sau sa alegi una din parti.
Ionică întreabă:
jkjhcshbbzmb întreabă: