Bună.
Dacă îi place să gătească poţi cumpăra o carte de bucate!
La mulţi ani şi să-ţi trăiască sănătoasă.
Pa, pa.
E bine si asa dar parerea mea este sa-i faci tu un cadou cu mana ta.O felicitare chestii din astea sunt mai sentimentale si o sa-i placa mai mult decat ceva cumparat pentru ca stie ca este facut de tine.
Sper ca am fost de ajutor si mult succes.
Ptr ea cel mai valoros cadou esti tu.
Cumparai un buchet frumos de flori si zii ce ti-am scris eu mai sus.O sa vezi surpriza.
Succes
Daca-i plac lucrurile mai simple, presupun ca-i plac si cele utile : cumpara-i de la hipermarket lavete din microfibra( la Carrefour si Auchan se gasesc la raionul de art. pentru intretinere auto--- pachetul cu mai multe lavete speciale, inclusiv pentru sticla, costa aprox. 34 lei ) Le va aprecia, mai ales cea pentru sticla/glass cu care se lucreaza fara a folosi detergent. Numai bine!
Trandafiri sunt cele mai frumoase flori, o mama asteapta intodeauna de la copilul ei dragoste si respect.
Eu i-am luat mamei mele de ziua ei o lumanare super simpatica si eleganta, dar simpla. A costat 20 lei si o apreciaza mult (de fiecare data cand avem musafiri pune lumanarea pe masa si zambeste). Sa nu te gandesti, nu e chiar o lumanare maaaare. E un suport ornamental si lumanarea e micuta, parfumata ^^
O cana, zau? Mai bine ii cumperi un buchet de flori ( florile ei preferate) in care pui o felicitare pe care scrii ceva frumos. sper ca te-am ajutat.