Ai putea sa inveti sa:
-iti ceri scuze in cazul in care acestea iti vor servi:scuze - przepraszam
-saluti in modul cel mai politicos posibil atat pentru cand ajungi undeva, cat si pentru cand pleci :buna ziua!-witaj!
la revedere!-do widzenia!
-ceri:te rog-proszę
-multumesti:multumesc-dzięki
-urezi noroc atunci cand te vei desparti de cei ce ti-au stat aproape, pe durata sederii in Polonia: mult noroc-wiele wiwaty
Toate formele de politete servesc pentru simpatie(multi se vor simti importanti si te vor simpatiza cand vor vedea ca te straduiesti sa pronunti bine desi macar ceva vei stalcii) si placerea ta de a fi apreciat pentru inteligenta si educatia, prezentate!
Succes Cristi!
Daca stii cat de cat engleza nu este o problema.Numai im germania e greu sa te descurci daca nu vorbesti germana. Restul de tari daca vorbesti engleza este bine.Nu incerca cu rusa in Polonia
Daca stii cat de cat engleza nu este o problema.Numai im germania e greu sa te descurci daca nu vorbesti germana .Restul de tari daca vorbesti engleza este bine.Nu incerca cu rusa in Polonia
Stiu engleza, problema este (la fel ca si la turci) ca ei NU stiu engleza prea multa. Mi-au zis alti colegi care au mai fost, si e bine sa-mi fac o hartie de asta...
Tineret in Actiune - Youth in Action: http://www.anpcdefp.ro/programe/tineret/descriere/index.html
Deci trebuie neaparat sa stii cum se spune:"te iubesc Polonia"("Kocham Polskę"). Cand o sa spui asta o sa te aprecieze foarte mult.
succes!
Ar trebui sa tinem legatura ....asta pentru cand mai vii aici eu locuiesc in polonia si acum inva limba poloneza
Salut! Stiu doar sa zic: Dobry Dzien si Dzieki. Imi poti spune cum te-ai inscris in acel progam si cum ai fost acceptat? Deoarece pe website, continutul e prea stufos. Mersi.
Mario1996 întreabă: